OFITSIALEN OTKAZ OT VIENA-VAPROS?
OFITSIALEN OTKAZ OT VIENA-VAPROS?
Zdraveite!Poluchih ofitsialen otkaz ot Viena.Ne me dopusnaha do intervu.Znae li niakoi,sled kolko vreme moga da podam otnovo DCS? 

HI
Sazaljavam ,
no dai poveche info za prichinite za otkaz , za da poluchish konkreten odgovor !!!
no dai poveche info za prichinite za otkaz , za da poluchish konkreten odgovor !!!
Мисля, че беше 6 месеца, поне това ми е останало като спомен. Няма да се притесняваш, и аз имах отказ от Виена навремето 

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
POIASNENIE OT NYK!
Otkazat e za nepreminavane min.prag za tochkite po skala-2,za EMP-za koito faktor davat 8-t,neobhodimi za da te tochkuvat posle po scala-1.
Moiata greshka beshe che posochih profesiata stomatolog.S diploma za druga profesia sigurno shteshemina.Ako niakoi moge da dade savet,kakva strategia triabva da predpriema,pri polojenie che ne se otkaja-molia,shte mi bade uspokoitelno da chuia nechii saveti .Blagodaria!
Moiata greshka beshe che posochih profesiata stomatolog.S diploma za druga profesia sigurno shteshemina.Ako niakoi moge da dade savet,kakva strategia triabva da predpriema,pri polojenie che ne se otkaja-molia,shte mi bade uspokoitelno da chuia nechii saveti .Blagodaria!

Re: POIASNENIE OT NYK!
[quote="nyk"]Moiata greshka beshe che posochih profesiata stomatolog.
S profesiq kato stomatolog ne mnogo podhodiashto e da candidatstvash, zashtoto tia dava malko tochki, pogledni v spisaka za profesiite s tochkite, po koito mojesh da se orientirash kakva podobna profesia mojesh da posochish, naprimer kato dentist i t.n.
S profesiq kato stomatolog ne mnogo podhodiashto e da candidatstvash, zashtoto tia dava malko tochki, pogledni v spisaka za profesiite s tochkite, po koito mojesh da se orientirash kakva podobna profesia mojesh da posochish, naprimer kato dentist i t.n.
- Dani§Ticho
- Обратна връзка:
Здравей nyk, съжалявам за тъжната новина, но горе главата, понякога се случва така, че в последния момент нещата може да се преобърнат, така че смело напред, не се отказвай. Ако можеш дай малко повече инфо, сам ли кандидастваш, какво е нивото ти на френски. Ние също чакаме отговор от виена и ми е много притеснено да ни би да ни откажат. Вложихме толкова пари, труд и надежди. Желая ти успех!
Re: POIASNENIE OT NYK!
Натали написа:S profesiq kato stomatolog ne mnogo podhodiashto e da candidatstvash, zashtoto tia dava malko tochki, pogledni v spisaka za profesiite s tochkite, po koito mojesh da se orientirash kakva podobna profesia mojesh da posochish, naprimer kato dentist i t.n.

Последно промяна от pumpy на Сря Дек 01, 2004 10:10 am, променено общо 2 пъти.
Re: OFITSIALEN OTKAZ OT VIENA-VAPROS?
не се стягай. изчакай 6 месеца от подаването на старите документи - през това време понаучи още малко френски ако можеш да увеличиш точките оттам и освен това си измисли стаж поне 6 месеца като дентален хигиенистnyk написа:Zdraveite!Poluchih ofitsialen otkaz ot Viena.Ne me dopusnaha do intervu.Znae li niakoi,sled kolko vreme moga da podam otnovo DCS?
-
Zdravei puk! Proverena informazia!!! Ot datata na otkaz DOSIE se zatvaria -3 meseza sled tova,bez zna4enie po koia prozedura dali e ofizialna,dali e za statut na bezanez i t.n... Ugovorkata e 4e sa iz4erpani vsi4ki shansove i na teoria. Ne se zatvaria dosie svarzano s niakakav kriminalen akt. Zna4i na teoria sled 3 meseza mozesh da opitash pak. Neshto pove4e v starite formuliari si go pisheshe. Za drugite neshta ne sam mnogo v 4as. Ne se ot4aivai-natiskai pak i da ne ti puka. Li4no poznavam takiva slu4ai pred koito tvoiat e kato leka zaka4ka. USPEH PRIATELIO-DERZAI PAK!!!
A SEGA NAKADE
Nyk æàëêî çà òîçè, íî äà íå áè äà ñå îòêàæåø. Ïîåìè äúëáîêî âúçäóõ è ñå ïîäãîòâè ïî-äîáðå çà ñëåäâàù. È àç ÷àêàì ïîäîáåí îòãîâîð è ñå ïîäãîòâÿì ïñèõè÷åñêè. Òâúðäè ñå, ÷å â ïîäîáíè ñëó÷àè òàêñàòà âíåñåíà çà ðàçãëåæäíå íà äîêóìåíòèòå âàæè è çà âòîðèÿ îïèò. Ìàëêî íåâåðîÿòíî ìè çâó÷è. Íÿêîé ïî-ïå÷åí äà êàæå. È äðóãî. Íÿêîé äà å ÷óâàë, ÷å ñëåä Íîâà ãîäèíà íÿìà äà ñå ïðèåìàò ïîâå÷å äîêóìåíòè ïî ïðîöåäóðàòà çà Êâåáåê? Åäèí ïîçíàò òâúðäè, ÷å ñà ãî êàçàëè äîðè ïî íîâèíèòå. /íå ÷å èì âÿðâàì íà áúëãàðñêèòå íîâèíè, íî âñå ïàê/È åäèí òðåòè âúïðîñ. Íÿêîé îò çàïîçíàòèòå äà îáÿñíè ìàëêî çà áåäíèòå ïðîâèíöèàëèñòè çà ìåñòîïîëîæåíèåòî íà íîâîòî êîíñóëñòâî?
Евала, poumpy
Ама стига моля ви се, как да не дава точки стоматологията? Мъжа точно с такава фалшименто диплома мина + с на зъботехник (после по време на интервюто го накараха да си донесе и лекарската диплома за 20 минути)

Ама стига моля ви се, как да не дава точки стоматологията? Мъжа точно с такава фалшименто диплома мина + с на зъботехник (после по време на интервюто го накараха да си донесе и лекарската диплома за 20 минути)
Нали знаете как в САЩ се избира президент: