OFITSIALEN OTKAZ OT VIENA-VAPROS?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
nyk

OFITSIALEN OTKAZ OT VIENA-VAPROS?

Мнение от nyk »

Zdraveite!Poluchih ofitsialen otkaz ot Viena.Ne me dopusnaha do intervu.Znae li niakoi,sled kolko vreme moga da podam otnovo DCS? :cry:
Аватар
janyz

HI

Мнение от janyz »

Sazaljavam ,
no dai poveche info za prichinite za otkaz , za da poluchish konkreten odgovor !!!
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Мисля, че беше 6 месеца, поне това ми е останало като спомен. Няма да се притесняваш, и аз имах отказ от Виена навремето :)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
nyk

POIASNENIE OT NYK!

Мнение от nyk »

Otkazat e za nepreminavane min.prag za tochkite po skala-2,za EMP-za koito faktor davat 8-t,neobhodimi za da te tochkuvat posle po scala-1.
Moiata greshka beshe che posochih profesiata stomatolog.S diploma za druga profesia sigurno shteshemina.Ako niakoi moge da dade savet,kakva strategia triabva da predpriema,pri polojenie che ne se otkaja-molia,shte mi bade uspokoitelno da chuia nechii saveti .Blagodaria! :cry:
Натали

Re: POIASNENIE OT NYK!

Мнение от Натали »

[quote="nyk"]Moiata greshka beshe che posochih profesiata stomatolog.

S profesiq kato stomatolog ne mnogo podhodiashto e da candidatstvash, zashtoto tia dava malko tochki, pogledni v spisaka za profesiite s tochkite, po koito mojesh da se orientirash kakva podobna profesia mojesh da posochish, naprimer kato dentist i t.n.
miliv
Обратна връзка:

Мнение от miliv »

bihte li kazali sled kolko vreme sled podavane na dokumentite polu4ihte ofozialen otkaz
az sam kandidatstvala s diploma za ikonomist ot unss ama do sega ne sa se obadilivaobste
Аватар
Dani§Ticho
Обратна връзка:

Мнение от Dani§Ticho »

Здравей nyk, съжалявам за тъжната новина, но горе главата, понякога се случва така, че в последния момент нещата може да се преобърнат, така че смело напред, не се отказвай. Ако можеш дай малко повече инфо, сам ли кандидастваш, какво е нивото ти на френски. Ние също чакаме отговор от виена и ми е много притеснено да ни би да ни откажат. Вложихме толкова пари, труд и надежди. Желая ти успех!
pumpy

Re: POIASNENIE OT NYK!

Мнение от pumpy »

Натали написа:S profesiq kato stomatolog ne mnogo podhodiashto e da candidatstvash, zashtoto tia dava malko tochki, pogledni v spisaka za profesiite s tochkite, po koito mojesh da se orientirash kakva podobna profesia mojesh da posochish, naprimer kato dentist i t.n.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Последно промяна от pumpy на Сря Дек 01, 2004 10:10 am, променено общо 2 пъти.
pumpy

Re: OFITSIALEN OTKAZ OT VIENA-VAPROS?

Мнение от pumpy »

nyk написа:Zdraveite!Poluchih ofitsialen otkaz ot Viena.Ne me dopusnaha do intervu.Znae li niakoi,sled kolko vreme moga da podam otnovo DCS? :cry:
не се стягай. изчакай 6 месеца от подаването на старите документи - през това време понаучи още малко френски ако можеш да увеличиш точките оттам и освен това си измисли стаж поне 6 месеца като дентален хигиенист
venzi-canadeza

Мнение от venzi-canadeza »

Zdravei puk! Proverena informazia!!! Ot datata na otkaz DOSIE se zatvaria -3 meseza sled tova,bez zna4enie po koia prozedura dali e ofizialna,dali e za statut na bezanez i t.n... Ugovorkata e 4e sa iz4erpani vsi4ki shansove i na teoria. Ne se zatvaria dosie svarzano s niakakav kriminalen akt. Zna4i na teoria sled 3 meseza mozesh da opitash pak. Neshto pove4e v starite formuliari si go pisheshe. Za drugite neshta ne sam mnogo v 4as. Ne se ot4aivai-natiskai pak i da ne ti puka. Li4no poznavam takiva slu4ai pred koito tvoiat e kato leka zaka4ka. USPEH PRIATELIO-DERZAI PAK!!!
A SEGA NAKADE
buddy

Мнение от buddy »

Nyk æàëêî çà òîçè, íî äà íå áè äà ñå îòêàæåø. Ïîåìè äúëáîêî âúçäóõ è ñå ïîäãîòâè ïî-äîáðå çà ñëåäâàù. È àç ÷àêàì ïîäîáåí îòãîâîð è ñå ïîäãîòâÿì ïñèõè÷åñêè. Òâúðäè ñå, ÷å â ïîäîáíè ñëó÷àè òàêñàòà âíåñåíà çà ðàçãëåæäíå íà äîêóìåíòèòå âàæè è çà âòîðèÿ îïèò. Ìàëêî íåâåðîÿòíî ìè çâó÷è. Íÿêîé ïî-ïå÷åí äà êàæå. È äðóãî. Íÿêîé äà å ÷óâàë, ÷å ñëåä Íîâà ãîäèíà íÿìà äà ñå ïðèåìàò ïîâå÷å äîêóìåíòè ïî ïðîöåäóðàòà çà Êâåáåê? Åäèí ïîçíàò òâúðäè, ÷å ñà ãî êàçàëè äîðè ïî íîâèíèòå. /íå ÷å èì âÿðâàì íà áúëãàðñêèòå íîâèíè, íî âñå ïàê/È åäèí òðåòè âúïðîñ. Íÿêîé îò çàïîçíàòèòå äà îáÿñíè ìàëêî çà áåäíèòå ïðîâèíöèàëèñòè çà ìåñòîïîëîæåíèåòî íà íîâîòî êîíñóëñòâî?
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Евала, poumpy :lol:
Ама стига моля ви се, как да не дава точки стоматологията? Мъжа точно с такава фалшименто диплома мина + с на зъботехник (после по време на интервюто го накараха да си донесе и лекарската диплома за 20 минути)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.