Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Shoshana

Re: Какво се случва в България?

Мнение от Shoshana »

Гюров и Зеленски подписаха в Киев 10-годишно споразумение за сигурност между България и Украйна

Слава на Украйна!

Гласувайте демократично! Не за Радевци, Бойко Борисовци и Делян Магнитски - Пеевци. :n:
My name's Machurko Galkin Varnenchuk :D
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Shoshana написа: Сря Апр 01, 2026 9:15 am Гюров и Зеленски подписаха в Киев 10-годишно споразумение за сигурност между България и Украйна

Слава на Украйна!

Гласувайте демократично! Не за Радевци, Бойко Борисовци и Делян Магнитски - Пеевци. :n:
:rofl: :rofl: "Споразумение, което дълго е договаряно и което дава повече възможности, а не задължения".

Единственото, което България може да получи/научи от разрушената територия Украйна е, как да стане още по-корумпирана.

Ukraine: Although it has shown improvement, it remains one of the most corrupt nations in Europe (36 points in 2025)
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

За корумпирана бивша съветска република, много успешно набиват във военно отношение канчето на "матушката"
Силно се съмнявам, че булгаристанците са способни на такова нещо. Ама само бойният украински дух и патриотизма им да вземем, пак е нещо. |(
П.П. Бедна ти е фантазията каква отрицателна конотация влагам в думата между кавичките. Не знам защо, но първо се сещам за фантастиките, в които силите на доброто хвърлят напалм в гнездото на чудовището и то се разлита, и разплисква на хиляди парчета и зеленикава зловонна течност.
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Готови ли сте да гласувате за ППДБ?
Аз - Да.

Бюлетина номер 7.

Изборни секции в Монтреал - Канада

1) Монреал – Българска православна църква „Св. Иван Рилски“
Адрес:Bulgarian Orthodox Church „St. Ivan Rilski“, 1191 Rue Sauvé Est, Montréal, QC H2C 1Z8
(Секция №1 в официалния списък)

2) Монреал – Côte-des-Neiges
Адрес:Canadian Bulgarian Cultural Centre “Zornitsa”, 6767 Chemin de la Côte- des-Neiges, Montréal, QC, H3S 2T6
(Секция №2)

3) Монреал – Greenfield Park
Адрес: Greenfield Park, Salle de Reception, 212 Boul. Churchill, Longueuil, QC, J4V 2M4
(Южен бряг – секция №3)

4) Монреал – South Shore (Южен бряг)
(Секция №4 )

5) Монреал – West Island (Pierrefonds)
Адрес: 11649 Boul Gouin O, Pierrefonds - Roxboro, QC H8Y 1Y4
(Секция №5)

🕒 Работно време на всички секции
07:00 – 20:00 (местно време)
Ако има чакащи след 20:00, гласуването може да продължи до 21:00.

https://www.mfa.bg/bg/izbori-2026/adresi
https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... 03614&z=10
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Президентът на ПП-ДБ е кремълски агент.
Целият свят гърми. Той докара шарлатаните му!
https://news.bg/politics/gotvete-se-za- ... ariya.html
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

SFBG82 написа: Нед Апр 19, 2026 7:04 am Президентът на ПП-ДБ е кремълски агент.
Не помня да сме избирали президент от ППДБ.
Имаше президент от БСП, който сега се прави на "спасител" и ни влече към Руzzия. Имашше и мафиоти, които подаряваха кученца на Путин и построиха с български пари турски поток, за да обслужва интересите на Руzzия.
Вън Руzzия от България! Аз ще гласувам за да живее европейска България!
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Shoshana написа: Нед Апр 19, 2026 9:05 am
SFBG82 написа: Нед Апр 19, 2026 7:04 am Президентът на ПП-ДБ е кремълски агент.
Не помня да сме избирали президент от ППДБ.
Имаше президент от БСП, който сега се прави на "спасител" и ни влече към Руzzия. Имашше и мафиоти, които подаряваха кученца на Путин и построиха с български пари турски поток, за да обслужва интересите на Руzzия.
Вън Руzzия от България! Аз ще гласувам за да живее европейска България!
https://youtu.be/1KwPBTP04ts?si=ZBvbhIZwDTWx_E2O
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Румен Радев и ППДБ са конкурентни партии на тези избори.
Аз за бивш военен - президент не съм гласувала. Негласуването води до запазване на статуквото Гроб - Кочина ДПС.
Делян Пеевски е летял с безотчетни полети до Мацква за сметка на българските данъкоплатци.
Искам да го видя в килия във федерален щатски затвор. А Тиквоний при бай Ставри.За момента Гроб уверено върви към третото място.
Радостното е, че партии като Меч, Алебарда, Орел, Рак и Щука ще са аут от парламента.
Аз лично бих се радвала и БСП да не се класират, но ще изчакаме и видим.
Аватар
snakeplissken
.

Мнение от snakeplissken »

:D
Радев е про-руски колкото ти си млада и красива :lol:
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.

Бай Иван
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

snakeplissken написа: Нед Апр 19, 2026 4:00 pm :D
Радев е про-руски колкото ти си млада и красива :lol:
Значи аз съм млада и красива. Мерси за комплимента! :*
Да не забравяме, че ти беше сред измамените камилчета на Ивелин Михайлов. Той също лобираше за капитализъм от източен тип, а сега дори и имунитета си загуби. :rofl: :lol:
П.П. Договорът Боташ и неговият автор,... чии интереси обслужва? 8)

Изображение ;) :D
Аватар
snakeplissken
.

Красавица си, спор няма.
И умна.
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.

Бай Иван
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Така е. Мерси. :)
Много силно се надявам скоро да ходим на нови избори. След като се задейства процедурата по окаушването на двете споменати персони, разбира се.
Български Орбан, целуващ дирника на Путин, не ни трябва!
А льотчик разбира от икономика, както индианец от пишеща машина. Поне го чухме, че каза 2-3 думи на английски. Няма да ни срами като Тиквоний като го черпят с кафе и торта на официалните посещения. :rofl: :lol:
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

ЧАО, Буда! ЧАО, Шиши!
Никога повече Борисов и Пеевски няма да управляват България.
Иначе един мафиотски клан заменя друг мафиотски клан.

Позицията на БОЕЦ е ясна и последователна - през годините, успоредно с битката срещу Мутрата и Свинята събрахме и 13 000 подписа за Импийчмънт на Радев. Сега строителите на путинския ТУРСКИ ПОТОК ще бъдат заменени във властта от Радев - защитникът на кремълските интереси.
Така Петата колона си сменя аватарите - когато едни се изчерпат, заменят ги други.

За нас борбата продължава и тя е същата - срещу мафията и корупцията, превзели съдебната система и държавните институции.
Първо Сарафов трябва да бъде отстранен. И да започнат да излизат реални резултати от сигналите на БОЕЦ срещу Сарафов, Пеевски, Борисов, Тахов, Райдовска, архива на Еврото и тн.

Битката продължава! И новата власт ще бъде в радара на БОЕЦ още от първия ден. Още повече, че за нас тя не е нова, познаваме играчите на Радев от множество наши разследвания, като #КопринковГейт например.
#БОЕЦ
Аватар
snakeplissken
.

Лелеее :D

Бай Иван
Публикувай отговор