Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Shoshana

Re: Какво се случва в България?

Мнение от Shoshana »

Гюров и Зеленски подписаха в Киев 10-годишно споразумение за сигурност между България и Украйна

Слава на Украйна!

Гласувайте демократично! Не за Радевци, Бойко Борисовци и Делян Магнитски - Пеевци. :n:
My name's Machurko Galkin Varnenchuk :D
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Shoshana написа: Сря Апр 01, 2026 9:15 am Гюров и Зеленски подписаха в Киев 10-годишно споразумение за сигурност между България и Украйна

Слава на Украйна!

Гласувайте демократично! Не за Радевци, Бойко Борисовци и Делян Магнитски - Пеевци. :n:
:rofl: :rofl: "Споразумение, което дълго е договаряно и което дава повече възможности, а не задължения".

Единственото, което България може да получи/научи от разрушената територия Украйна е, как да стане още по-корумпирана.

Ukraine: Although it has shown improvement, it remains one of the most corrupt nations in Europe (36 points in 2025)
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

За корумпирана бивша съветска република, много успешно набиват във военно отношение канчето на "матушката"
Силно се съмнявам, че булгаристанците са способни на такова нещо. Ама само бойният украински дух и патриотизма им да вземем, пак е нещо. |(
П.П. Бедна ти е фантазията каква отрицателна конотация влагам в думата между кавичките. Не знам защо, но първо се сещам за фантастиките, в които силите на доброто хвърлят напалм в гнездото на чудовището и то се разлита, и разплисква на хиляди парчета и зеленикава зловонна течност.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk :D
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Публикувай отговор