Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Shoshana

Re: Какво се случва в България?

Мнение от Shoshana »

Мy guy! :rock:
My name's Machurko Galkin Varnenchuk :D
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Исторически ден за България – Съветът на Европа прекрати пост-мониторинговия диалог

Видяхте ли отгоре снимката с таблото от гласуването за точката касаеща България?

105 гласували:

101 - ЗА
3 - ПРОТИВ
1 - Въздържал се

И какво се оказва, че единият от четиримата не подкрепили България е от уж българската партия ППДБ.
Бившата секретарка на Христо Иванов - Надежда Йорданова. Заедно с двама представители на Северна Македония.
Унгария ни подкрепи, Словакия ни подкрепи, където са проруски, а "проевропейците" от ППДБ гласуват против България.
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Законът в България е врата в полето.

Български имигранти в чужбина, не се връщайте там и не изпращайте пари там!
Там спокойно могат да откраднат всичко, което притежавате и дори няма да има на кого да се оплачете.
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Интервю на достоен кмет с мекотело-журналист
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Гледайте какво става! (За всички, които са решили да си отнесат парите там, да правят инвестиции и да се пенсионират на морето.) :D

П.П. На мен ми е кеф (въпреки, че не трябва), щото изгореха руzzките имоти. :rock: :D
jovani

Мнение от jovani »

Shoshana написа: Пет Окт 10, 2025 8:17 am Гледайте какво става! (За всички, които са решили да си отнесат парите там, да правят инвестиции и да се пенсионират на морето.) :D

П.П. На мен ми е кеф (въпреки, че не трябва), щото изгореха руzzките имоти. :rock: :D
Я кажи на новите мераклии за имиграция в Канада от колко години живееш тук и успяла ли си да си приравниш образованието?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Не съм, защото не съм правила опити да го приравня до момента. Тази година, обаче съм на път да го приравня. Отнема точно 1 година. Казвам го от личен опит и няма значение на колко години сте и от колко години сте в Канада.
Между другото работа в частния сектор се намира и без приравнено образование.
На мен дипломата ми трябва за да си намеря работа в държавния сектор, защото остарях и се измързеливих. :D
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Ето какво ни се готви заради зависимостта ни от Руzzия. :(

Кой смешник каза, че Украйна била оставена сама? 8)
jovani

Мнение от jovani »

Shoshana написа: Чет Окт 30, 2025 10:49 am Не съм, защото не съм правила опити да го приравня до момента. Тази година, обаче съм на път да го приравня. Отнема точно 1 година. Казвам го от личен опит и няма значение на колко години сте и от колко години сте в Канада.
Между другото работа в частния сектор се намира и без приравнено образование.
На мен дипломата ми трябва за да си намеря работа в държавния сектор, защото остарях и се измързеливих. :D
Хайде не се оправдавай, това го слушаме поне от 10 години...
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Не се оправдаеам. Това си е чистата истина. Никога не съм имала намерение да си приравнявам дипломата. Докато не го реших импулсивно преди 1 година. И какво значи 10 години се оправдавам? Няма как и секунда да се оправдавам на никого, защото животът ми не зависи от никого. Аз съм от 20 години в Канада. Ако си приравнявал нещо, ще знаеш, че има срок за приравняване, веднъж започнал. Не можеш да го проточваш безкрайно във времето.
Ама като те чета ми мязаш на обикновен механик в автосервиз, така че откъде да знаеш?! :lol:
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

jovani написа: Сря Окт 29, 2025 3:07 pm
Shoshana написа: Пет Окт 10, 2025 8:17 am Гледайте какво става! (За всички, които са решили да си отнесат парите там, да правят инвестиции и да се пенсионират на морето.) :D

Я кажи на новите мераклии за имиграция в Канада от колко години живееш тук и успяла ли си да си приравниш образованието?
Ти отколко живееш тук и успя ли да си приравниш образованието?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Публикувай отговор