Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Мy guy!

My name's Machurko Galkin Varnenchuk
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?

Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Исторически ден за България – Съветът на Европа прекрати пост-мониторинговия диалог

Видяхте ли отгоре снимката с таблото от гласуването за точката касаеща България?
105 гласували:
101 - ЗА
3 - ПРОТИВ
1 - Въздържал се
И какво се оказва, че единият от четиримата не подкрепили България е от уж българската партия ППДБ.
Бившата секретарка на Христо Иванов - Надежда Йорданова. Заедно с двама представители на Северна Македония.
Унгария ни подкрепи, Словакия ни подкрепи, където са проруски, а "проевропейците" от ППДБ гласуват против България.
Законът в България е врата в полето.
Български имигранти в чужбина, не се връщайте там и не изпращайте пари там!
Там спокойно могат да откраднат всичко, което притежавате и дори няма да има на кого да се оплачете.
Български имигранти в чужбина, не се връщайте там и не изпращайте пари там!
Там спокойно могат да откраднат всичко, което притежавате и дори няма да има на кого да се оплачете.

Интервю на достоен кмет с мекотело-журналист