Иначе, ако някой се интересува от медицински учебници, нека ми пише ЛС, имаме 2 кашона, поръчани от Щатите. Втора ръка са, от българи, завършили медицина там. Ще ги забърша от прахта, обещавам най-тържествено пред всички

Мосюто въобще не е наясно с таксите- те са около 17 000 само такса обучение, ама има учебници, асоциации, застраховки, студенски сдружения и т.н. значи по най груби сметки с яденето и спането ще и трябват около 45-50000 на година. ако е обаче кат международен студент е двойно, тройно. това е поне три години, преди това трябва да сложиш още 4 години undergraduate po science, така че май само за това е познал Мосюто че е скъпо удоволствиетоnobleman написа: че ако те отидат да учат висше в Канада ще трябва да заплащат приблизително 12000лв. такса ( тук отварям скоба, тъй като не разбах дали е за година или за семестър), а ако сме там, нейната такса ставала сравнително поносима за нашия джоб.
Аз не говоря, а питам, защото не съм наясно :nenam: , а ми е любопитно. След твоя отговор, определено не ми стана по-ясно ... само останах с впечатлението, че и на тебе не ти е ясноJOY написа:Приравняване? За какво приравняване говориш?![]()
Във всеки случай с руски дипломи си практикуват без никакво приравняване!...