Montreal prez pogleda na ville de Quebec

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Veche razbrah zashto svestnite hora kato Dobrichkia spirat da pishat kogato se ustanoviat v Canada!!!

Okazva se che tuka e pylno s mamini sincheta i momichenca mai, deto samo gledat da im kape bez da si dignat dirnika daje i samo pliuiat shtoto sa izpushtili evtinata rabotna ryka v BG i sa niama koi da im bachka za bez pari :lol:

Dobrichyk stiskam ti palci.
Аватар
naskoflex

Мнение от naskoflex »

Kpetrov, ти знаеш кой съм и аз съм на същото мнение като теб-мързеливци и слабохарактерни хора
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Алоо, работарите и неслабохарактерните, за вас няма ли работа бе, какво ми киснете в нета през работно време :D
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
naskoflex

Мнение от naskoflex »

лисанке аз съм чорбаджия на себе си,помислих че е сайт за запознанста с цел брак и се застоях :D :D :D
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Mi kvo pravime li po cel den mi tekyt ochite na toia kompiutyr za 500 kinta daje i sybota she bachkame za bez pari obache. I ot vreme na vreme hvyrliame po niakoi pogled na poleznia v (istinskia smisyl) forum
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Kpetrov написа:Okazva se che tuka e pylno s mamini sincheta i momichenca mai, deto samo gledat da im kape bez da si dignat dirnika daje i samo pliuiat shtoto sa izpushtili evtinata rabotna ryka v BG i sa niama koi da im bachka za bez pari :lol:

Dobrichyk stiskam ti palci.
аха :)
Alina

Мнение от Alina »

Искам да започна с молба към живеещите в Монреал.

Моля, простете ми ако мнението ми не съвпада с вашето, ако съвпада, пак моля да бъда извинена. Това си е само и единствено моето мнение, и не искам да започва война.

Преди седмица бях за първи път в Монреал, за един ден като турист. Имах много приятна среща с няколко съфорумци :lol: :lol: (за което благодаря на клуба, има доста свестни хора тук) и ходих на гости на едно мило семейство(много благодаря :lol: ).

Първо впечатление от Монреал - огромен, депресивен и грозен. Много мръсен. Много от сградите в близост до центъра си плачат за събаряне, и съм сигурна че там има плъхове и хлебарки. Отврат. Определено усетих защо много хора в клуба буквално го мразят, или поне не го харесват кой знае колко.

Но центъра е абсолютно европейски, готин, красив. Подземният град е много добре устроен, топличък, чист и лъскав. Метрото е грозно, но удобно. Това което най-много ми хареса е наличието на много европейска стока, имам предвид дрехи, обувки... МакГил поне отвън изглежда мнооого добре ( но чух, че отвътре било прашно и пода скърцал).

Когато ходихме на гости, видях и малко по-различен пейзаж - хубави къщички, тишина и спокойствие... значи всичко зависи от това в кой квартал живее човек.

Но аз не бих могла да живея там. Не е мой тип.

Отава е малка, няма метро, няма подземен град, няма изобилието на работа което предлага МТл, почти тотална липса на европейски стоки - тук е малкият Китай(за съжаление :( ), но спокойствието, красотата, безбройните езера насред града, възможността да си говоря на английски без да ме карат да се чувствам като престъпник.... ммм, определено се убедих че съм отишла от самото начало на точното за мене място.
Последно промяна от Alina на Чет Ное 04, 2004 4:56 pm, променено общо 1 път.
Alina
roni

Re: Montreal prez pogleda na ville de Quebec

Мнение от roni »

maria29 написа:
dobri4uk написа: ... kakvo niama vuv ville de Quebec ,koeto ima v Montreal: ...
Ami rabota za 4ujdentzi niama, za6toto kakto kazva kmetut na grada : Rabotata koiato tolkova mnogo jelaete ia zaeha polovin 4as predi da doidete i 6te se osvobodi vednaga sled kato si trugnete.."
Мария,ти разпали любопитството ми.
Как може човек на такъв пост да си позволи такова изказване! Къде го е казал,пред кого,защо. :shock: Това си е явна и откровена дискриминация :twisted: Нали тук толкова много се страхуват да не бъдат обвинени в дискриминация и расизъм. В къщи се завихри спор дали един кмет може да си позволи такова изказване под угрозата да бъде подведен под отговорност за дискриминация. Обясни ми моля те,защото май съм вече от губещата страна в спора. :cry:
Благодаря предварително.
bateto

Мнение от bateto »

Za men veche Montreal ne e chak tolkova grozen i otblaskvasht sled kato vidyah getata Detroit ,Huston i Chicago i sela s nebostargachi ot roda na Indianapolis,Nashville,Oklahoma sity i drugi podobn ot tyahniya kalibar razprasnati na dva pati po golyama teritoriya ot Mt. na polovina na naselenieto mu.Edinstvenno stolicata na mafiyata Bush-Dallas e super ,otchasti i Attalanta,vsichko drugo e bokluk.Taka ,ce i Mtl. i Ottawa ,a i Vancouver sa si super,a Toronto e super nov i moderen grad po amerikanskite standarti.Izobshto kanadskite gradove sas svoyata gradska sreda /pak po amerikan standart/ imat nyakakav duh i char vs amerikanskite sela.A i kanadcite izglegdat po dobre na vanshen vid za razlika ot seleniyata na yug ot granicata.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Добричък си е добричък, като не го дърпате за опашката. :lol:

Но за Мтл не съм съгласна с теб. Моят поглед е друг. Мнооого зависи кои са ти домакините: къде живеят и къде са ви завели. Такъв лайф през нощта в наше село не съм видяла. А пък на циганията там й викам шарения и ми харесва. :lol:
Обичам да преча
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

roni написа:Как може човек на такъв пост да си позволи такова изказване! Къде го е казал,пред кого,защо. :shock:
Май е било с цел да обрисува позицията на повечето работодатели тук. И да не е така, докато мария ти отговори, ти давам жокер за отбиване на ударите :lol:
Обичам да преча
Аватар
dobri4uk

Obi4am vi vs4iki )))) Az sum Dobri4uk

Мнение от dobri4uk »

Ei obi4am vi vsi4ki be AZ sum Dobri4uk)))
Pojelavam na vsi4ki -Tova ,keto tursite tuk da si go namerite . Ima6e ednA pesen NE VSI4KO E PARI PRIETELIO...

BTW
Ehoo A... az sum bohem 4ovek s 6iroki prusti sledva6tia put za MNtr se obajdam VODIE me... MU4I me ( pak ot pesen) :beer: :beer: :lol: :D :lol: :D :beer: :beer:
DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Hei, Dobri4kia :lol: , aide da se razbereme dokato si marzeluwame :lol:

A ina4e da e jiwa i zdrawa priatelkata mi w Mtl, koiato ni otkrehwa za gotinoto tam, tia si zane koia e :wink:

:beer:
Обичам да преча
survivor

Мнение от survivor »

Anito, i na men Montreal mi haresva. Ama nyama da se lazhem - mrasotiykata si e mrasotiyka e si e dosta, osobeno v centara. I naistina ima nemalko sgradi i dazhe celi kvartali, koito ne zasluzhavat i den poveche da da stoyat nesaboreni. A laifa si e life, duma da nyama. To may kolichestvata na razvlecheniyata v edin grad e pravo proporcionalno na mrasotiyata. No si obichayte i uvazhavayte i vasheto gradche, zashtoto e mnogo chisto i hubavo (govorya za centara).

[quote="anito"]Добричък си е добричък, като не го дърпате за опашката. :lol:

Но за Мтл не съм съгласна с теб. Моят поглед е друг. Мнооого зависи кои са ти домакините: къде живеят и къде са ви завели. Такъв лайф през нощта в наше село не съм видяла. А пък на циганията там й викам шарения и ми харесва. :lol:[/quote]
roni

Мнение от roni »

anito написа:
roni написа:Как може човек на такъв пост да си позволи такова изказване! Къде го е казал,пред кого,защо. :shock:
Май е било с цел да обрисува позицията на повечето работодатели тук. И да не е така, докато мария ти отговори, ти давам жокер за отбиване на ударите :lol:
Благодаря ти Анито :D
Моята половинка го приема за лична обида и подигравка и казва че това е много сериозно изказване,което може да предизвика скандал.А аз му казвам,че нас няма кой да ни чуе.Та затова исках да разбера малко повече.Просто исках да видя кой от нас е прав.
Благодаря ти още веднъж. :wink: :beer:
Заключено