Как можа да измисли такова име? Като видя неща като партия на народа или народна партия и нещо ме присвива стомаха.roumensp написа:Maxime Bernier launches the People's Party of Canada
Мистър Уандърфул влиза в политиката
Re: Мистър Уандърфул влиза в политиката
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
						- roumensp
Като People's Republic of China.speedy написа:Как можа да измисли такова име? Като видя неща като партия на народа или народна партия и нещо ме присвива стомаха.roumensp написа:Maxime Bernier launches the People's Party of Canada
 Карай, очаква се хората, че хората знаят, че не се бори за комунизъм.
 Карай, очаква се хората, че хората знаят, че не се бори за комунизъм.- roumensp
Станах "founding member" (for free). Съвсем сериозно, не се майтапя.roumensp написа:Като People's Republic of China.speedy написа:Как можа да измисли такова име? Като видя неща като партия на народа или народна партия и нещо ме присвива стомаха.roumensp написа:Maxime Bernier launches the People's Party of CanadaКарай, очаква се хората, че хората знаят, че не се бори за комунизъм.
https://www.peoplespartyofcanada.ca/"
Аз спрях да вярвам в Дядо Мраз (още известен като Дядо Коледа) на 5 години. На политици - на около 25.

За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
						- roumensp
Това ми звучи малко като "всички са маскари" на ... знаем кой. Викаш по-добре да скръстим ръце и да чакаме чорапа да ни "оправи". За щастие не всички мислят така и провинциите почват да се събуждат една по една, от днес и Манитоба: Manitoba drops planned carbon taxspeedy написа:Аз спрях да вярвам в Дядо Мраз (още известен като Дядо Коледа) на 5 години. На политици - на около 25.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Хайде и аз се присъединих.roumensp написа:Станах "founding member" (for free). Съвсем сериозно, не се майтапя.
https://www.peoplespartyofcanada.ca/"
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Пичове, единствено правите услуга на Чорапа, разцепвайки консвервативните гласове. Не казвам, че не трябва да гласувате по съвест, но просто това ще е крайният резултат.

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Това е една от главните причини заради която аз лично съм много скептичен към Максим Бърниър..miteto написа:Пичове, единствено правите услуга на Чорапа, разцепвайки консвервативните гласове. Не казвам, че не трябва да гласувате по съвест, но просто това ще е крайният резултат.
Също така от друга страна за мен и двете партии - и либерали (леви) и консерватори (десни) са глобалистки партии пропагандиращи отворени граници, масова миграция, ЛГБТП+ джендъризъм и тем подобни нео-либерални глобо-хомо идеологии..
НДПто пък дори и не си заслужава да ги коментираме.. Те са ясни.. Мултикулти и дегенерация на макс..
Канада има нужда от Националистическа партия която открито да се обяви против етноцида на евро-канадците.. Защото в интерес на истината това е най-големият проблем на Канада независимо дали повечето хора са склонни да го признаят (поне пред себе си) или не.
 & ZIONISM 
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
						Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
 & ZIONISM
 & ZIONISM Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- roumensp
Могат да направят коалиция, дори и след самите избори. НДП така взеха властта в BC: без да имат най-много гласове направиха една следизборна коалиция със зелените, пуснаха вот на недоверие, спечелиха го и докопаха властта.miteto написа:Пичове, единствено правите услуга на Чорапа, разцепвайки консвервативните гласове. Не казвам, че не трябва да гласувате по съвест, но просто това ще е крайният резултат.
BTW когато бяха изборите за лидер на CPC аз гласувах за Максим Берние, никога не съм бил фен на настоящия.
Тоя настоящия не знам от кой скрин с нафталин го изкопаха, ама може би това беше правилният ход. Явно канадският гласоподавател си пада по захаросани въздухари като Чорапа, а не по хора тип "право куме в Очи" като Берние. Та Шиър бидейки полит-коректна и безопасна (макар и леко безлична) персона - може би е по-добрият избор за тези избори?roumensp написа:BTW когато бяха изборите за лидер на CPC аз гласувах за Максим Берние, никога не съм бил фен на настоящия.
За разцепването на гласовете имам предвид ефекта на First-past-the-post системата, те може и да направят коалиция в парламента, но в много спорни райони нито CPC нито PPC кандидата ще бъде избран ако либералния кандидат ги надмине с мъничко поради факта че консервативните гласове се броят към 2 различни кандидата.
Максим Берние има някъв шанс в Квебек, другите не ( консерваторите).

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
						Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- roumensp
Това е вярно. Чорапа удари дюшеш като не предложи изборна реформа, както беше обещал.miteto написа:За разцепването на гласовете имам предвид ефекта на First-past-the-post системата, те може и да направят коалиция в парламента, но в много спорни райони нито CPC нито PPC кандидата ще бъде избран ако либералния кандидат ги надмине с мъничко поради факта че консервативните гласове се броят към 2 различни кандидата.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Аз предимно за това клоня на там. В Квебек други наистина нямат шанс на този момент.IRA написа:Максим Берние има някъв шанс в Квебек, другите не ( консерваторите).
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
						- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Ако някой се интересува. 
Днес, основателят на People's Party of China-da(PPC) Максим Берниер има конференция във Ванкувър..
"

Днес, основателят на People's Party of China-da(PPC) Максим Берниер има конференция във Ванкувър..
"
 & ZIONISM 
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
						Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
 & ZIONISM
 & ZIONISM Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- roumensp
Мен ме каниха няколко пъти с имейл, ама нямам време.ivandaman написа:Ако някой се интересува.
"