Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Marto написа:Много по-хубава идея от carbon tax-ата на Трюдо.
А, да. Ще му е трудно да измисля по-идиотски политики от Трюдо, ако въобще се стигне дотам че той е начело на консерваторите и те вземат да спечелят следващите избори (мнооого малко вероятно засега, ама да видим какво още ще надроби Трюдо).
speedy написа:Не спомена за сената (аз споделям мнението, че трябва да се махне изцяло).
И аз.
miteto написа:Ще му е трудно да измисля по-идиотски политики от Трюдо, ако въобще се стигне дотам че той е начело на консерваторите и те вземат да спечелят следващите избори ...
На него - да, на NDP - едва ли.
Трюдо напоследък доста забави темпа на идиотщини ... дори взе, че одобри новата тръба на Kinder Morgan, което пряко засяга икомомиките на BC и Албърта (разбира се има и доста разочаровани от това).
speedy написа:Не спомена за сената (аз споделям мнението, че трябва да се махне изцяло).
И аз.
miteto написа:Ще му е трудно да измисля по-идиотски политики от Трюдо, ако въобще се стигне дотам че той е начело на консерваторите и те вземат да спечелят следващите избори ...
На него - да, на NDP - едва ли. Трюдо напоследък доста забави темпа на идиотщини ... дори взе, че одобри новата тръба на Kinder Morgan, което пряко засяга икомомиките на BC и Албърта (разбира се има и доста разочаровани от това).
Това е от съвсем напоследък
Justin Trudeau's vacation with Aga Khan under investigation
In one case, a woman asked Trudeau about the difficulty in accessing English-language mental health services in Quebec. He responded in French, telling her it's an issue he's concerned about and that everyone who speaks one of Canada's official languages should feel at home everywhere in the country.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Марто, преди да се радваш за Доналд О'Лиъри, виж кво правят консерваторите във вашата провинция начело с оня тулуп Кени. Май NDP ще има още дълго време да ви опрашва ако консервите продължат по същия начин