Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Kan_Tangra

Re: Какво се случва в България?

Мнение от Kan_Tangra »

Именно!
Някакво противоречие и шизофрения цари.

Хем твърдите, че връщащите са лузъри, а оставащите уинъри;
хем, че основното предимство на Канада е, че е много социална и толерантна за слабите.

Последно!?
:rofl:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

Kan_Tangra написа: Хем твърдите, че връщащите са лузъри, а оставащите уинъри;
хем, че основното предимство на Канада е, че е много социална и толерантна за слабите.

Последно!?
Цитат моля, къде съм го твърдяла?!
Аз съм комай единствената, която пуска теми против социалната политика на Кебек. Останалите стискат кълки, да не би някой техен бивш колега-модератор да се обидел. :rofl:
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Kan_Tangra написа:Странно, при тази вселенска емиграция от България, как работещите и неработещите запазват стабилни числа
Щото сте магьосници, населението намалява (вече под 7 милиона), а броят на работещите се увеличава. :D

Всъщност отговора е прост, 2013 безработицата е 13-14% и оттогава спада стигайки сегашните 6.
prace

Мнение от prace »

Pyrelight написа:
joro написа: И повечето българи в чужбина са недоволни и искат да се връщат.
Това са глупости. Никой, който си е уредил трайно живота, не се връща. Връщат се само лузъри, ама не знам каква и е ползата на България от такива. |(
Ами ние лузърите работим във България. А ползата на Канада от тебе каква е?
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

prace написа:
Pyrelight написа:
Това са глупости. Никой, който си е уредил трайно живота, не се връща. Връщат се само лузъри, ама не знам каква и е ползата на България от такива. |(
Ами ние лузърите работим във България. А ползата на Канада от тебе каква е?
С данъците, които плащам могат да живеят поне 10 непретенциозни български пенсионера без лишения.
Проблемът е, че на мен не ми пука за тях... по същия начин, както на тях може би навремето не им е пукало за мен, заставайки пред избирателните урни. |(
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
joro

Мнение от joro »

Kan_Tangra написа:Именно!

Последно!?
Лузърите бачкат за заплати, а уинърите си веят синджирчето, понеже им дават много голям цоциал.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

joro написа:
Kan_Tangra написа:Именно!

Последно!?
Лузърите бачкат за заплати, а уинърите си веят синджирчето, понеже им дават много голям цоциал.
Нищо не си разбрал, истинските уинъри си веят синджирчето за заплати. :D
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

Pyrelight написа:
ти кажа моето скромно мнение
ми то в канада държавата рай за некадърници събрани от кол и въже от цял свят да си уредиш трайно живота не е нито кой знае какво голямо приключение нито кой знае какъв голям критерий за успеваемост
естествено,че ще има хора с по високи лични амбиции които я напускат защото не могат да се примирят с посредственоста и ниското качество на живот които предлага тая територия.
по мое мнение тук остават единственно лузърите и негодяите които са неспособни да съществуват в друга по конкурентна среда
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Pavel M написа:по мое мнение тук остават единственно лузърите и негодяите които са неспособни да съществуват в друга по конкурентна среда
Батка, извинявам се, че ти секвам ентусиазма с въпрос, но много ми е интересно това "ТУК" къде точно се намира? Ако може да уточниш детайлите, щото е много важно да се знае контекста. :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Pavel M написа: по мое мнение тук остават единственно лузърите и негодяите които са неспособни да съществуват в друга по конкурентна среда
В Русе ли?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

MrGeek написа:
Pavel M написа:по мое мнение тук остават единственно лузърите и негодяите които са неспособни да съществуват в друга по конкурентна среда
Батка, извинявам се, че ти секвам ентусиазма с въпрос, но много ми е интересно това "ТУК" къде точно се намира? Ако може да уточниш детайлите, щото е много важно да се знае контекста. :D :rofl:
добре де ТАМ.не се задълбавай чак толкова в детайлите ;)
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Хехе, писали сме едновременно си Гийка.
Прочее, ако една среда предоставя охолен живот за лузъри, аз нямам нищо против да съм лузър.

Много странна и изкривена логика имат някои патрЕоти - че видите ли лузърите, тъпанарите, мързеливите се изнасят в някъв рай където парите растат по дърветата (отвреме на време вятъра ги дугх по улицата). А умните, работливите и успешните остават да се гърчат на трудното, щото е срамота да се напуска потъващ кораб - редно е да се бъхтиш до последно, като оркестъра на Титаник.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Pavel M написа:
добре де ТАМ.не се задълбавай чак толкова в детайлите ;)
Буквален случай в който "the devil is in the details" :D
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

optics написа: Много странна и изкривена логика имат някои патрЕоти - че видите ли лузърите, тъпанарите, мързеливите се изнасят в някъв рай където парите растат по дърветата (отвреме на време вятъра ги дугх по улицата). А умните, работливите и успешните остават да се гърчат на трудното, щото е срамота да се напуска потъващ кораб - редно е да се бъхтиш до последно, като оркестъра на Титаник.
Докато логиката на мнозинството напуснали, вкл. и на теб самия, Оптиксе, е точно обратната.
За теб, явно, и оркестъра на Титаник са тъпанари и бунаци. Ама за мен и много други - не са.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

optics написа:Хехе, писали сме едновременно си Гийка.
Прочее, ако една среда предоставя охолен живот за лузъри, аз нямам нищо против да съм лузър.

Много странна и изкривена логика имат някои патрЕоти - че видите ли лузърите, тъпанарите, мързеливите се изнасят в някъв рай където парите растат по дърветата (отвреме на време вятъра ги дугх по улицата). А умните, работливите и успешните остават да се гърчат на трудното, щото е срамота да се напуска потъващ кораб - редно е да се бъхтиш до последно, като оркестъра на Титаник.
А как разбрахме кой кораб е потъващия!?

Ти го мериш по това, колко луксозни са мазилките, и колко големи каютите.
Нима Титаник не е бил нов, голям и луксозен, дори и по време на потъването!?

Канада може да е с голяма икономика (Титаник), но потъва! Това няма човек да не го вижда. Не с години, а с ДНИ става все по-зле!
Бг може и да е малка лодка, но върви все по-напред!

Та, запретнете малко капаците.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола