Някакво противоречие и шизофрения цари.
Хем твърдите, че връщащите са лузъри, а оставащите уинъри;
хем, че основното предимство на Канада е, че е много социална и толерантна за слабите.
Последно!?

Цитат моля, къде съм го твърдяла?!Kan_Tangra написа: Хем твърдите, че връщащите са лузъри, а оставащите уинъри;
хем, че основното предимство на Канада е, че е много социална и толерантна за слабите.
Последно!?
Щото сте магьосници, населението намалява (вече под 7 милиона), а броят на работещите се увеличава.Kan_Tangra написа:Странно, при тази вселенска емиграция от България, как работещите и неработещите запазват стабилни числа
Ами ние лузърите работим във България. А ползата на Канада от тебе каква е?Pyrelight написа:Това са глупости. Никой, който си е уредил трайно живота, не се връща. Връщат се само лузъри, ама не знам каква и е ползата на България от такива.joro написа: И повечето българи в чужбина са недоволни и искат да се връщат.
С данъците, които плащам могат да живеят поне 10 непретенциозни български пенсионера без лишения.prace написа:Ами ние лузърите работим във България. А ползата на Канада от тебе каква е?Pyrelight написа:Това са глупости. Никой, който си е уредил трайно живота, не се връща. Връщат се само лузъри, ама не знам каква и е ползата на България от такива.joro написа: И повечето българи в чужбина са недоволни и искат да се връщат.
Лузърите бачкат за заплати, а уинърите си веят синджирчето, понеже им дават много голям цоциал.Kan_Tangra написа:Именно!
Последно!?
Нищо не си разбрал, истинските уинъри си веят синджирчето за заплати.joro написа:Лузърите бачкат за заплати, а уинърите си веят синджирчето, понеже им дават много голям цоциал.Kan_Tangra написа:Именно!
Последно!?
ти кажа моето скромно мнениеPyrelight написа:Това са глупости. Никой, който си е уредил трайно живота, не се връща. Връщат се само лузъри, ама не знам каква и е ползата на България от такива.joro написа: И повечето българи в чужбина са недоволни и искат да се връщат.
Батка, извинявам се, че ти секвам ентусиазма с въпрос, но много ми е интересно това "ТУК" къде точно се намира? Ако може да уточниш детайлите, щото е много важно да се знае контекста.Pavel M написа:по мое мнение тук остават единственно лузърите и негодяите които са неспособни да съществуват в друга по конкурентна среда
В Русе ли?Pavel M написа: по мое мнение тук остават единственно лузърите и негодяите които са неспособни да съществуват в друга по конкурентна среда
добре де ТАМ.не се задълбавай чак толкова в детайлитеMrGeek написа:Батка, извинявам се, че ти секвам ентусиазма с въпрос, но много ми е интересно това "ТУК" къде точно се намира? Ако може да уточниш детайлите, щото е много важно да се знае контекста.Pavel M написа:по мое мнение тук остават единственно лузърите и негодяите които са неспособни да съществуват в друга по конкурентна среда![]()
Буквален случай в който "the devil is in the details"Pavel M написа:
добре де ТАМ.не се задълбавай чак толкова в детайлите
Докато логиката на мнозинството напуснали, вкл. и на теб самия, Оптиксе, е точно обратната.optics написа: Много странна и изкривена логика имат някои патрЕоти - че видите ли лузърите, тъпанарите, мързеливите се изнасят в някъв рай където парите растат по дърветата (отвреме на време вятъра ги дугх по улицата). А умните, работливите и успешните остават да се гърчат на трудното, щото е срамота да се напуска потъващ кораб - редно е да се бъхтиш до последно, като оркестъра на Титаник.
А как разбрахме кой кораб е потъващия!?optics написа:Хехе, писали сме едновременно си Гийка.
Прочее, ако една среда предоставя охолен живот за лузъри, аз нямам нищо против да съм лузър.
Много странна и изкривена логика имат някои патрЕоти - че видите ли лузърите, тъпанарите, мързеливите се изнасят в някъв рай където парите растат по дърветата (отвреме на време вятъра ги дугх по улицата). А умните, работливите и успешните остават да се гърчат на трудното, щото е срамота да се напуска потъващ кораб - редно е да се бъхтиш до последно, като оркестъра на Титаник.