Джон Кери обясни защо няма да пътувате скоро без визи до САЩ

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
grozdan

Re: Джон Кери обясни защо няма да пътувате скоро без визи до

Мнение от grozdan »

Бре, да се не надяваш :)
Баба Тереза, ака Стрина почнала да пише умни и интересни неща. Ето, че можело. Ура!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

pumpy написа: Искаше ми се да ти повярвам, но не мога. Погледни статистиката за Лас Вегас, Детройт и Монреал около поредния референдум и пак ще си говорим за стойност и запазване.
Относно данъците също е една измама - не намаляваш, а отлагаш данъци, но дали пестиш ще разбереш след 20 години и ако тогава най-ниската ставка е 40%, то нищо няма да си спестил....
Точно заради имотите референдум няма да успее никогаж. Спомни си Мароа, защо я изритаха. Щото се беше запънала като магаре на мост заради този референдум. А на повечето хора къщата им е инвестиция, така че само да чуят, че имотите им ще си намалят стойността, материализмът автоматично надделява над национализма. За другото си прав, заради това и слагам там минимума, колкото в момента да имам да получавам, отколкото да дължа.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

grozdan написа:Бре, да се не надяваш :)
Баба Тереза, ака Стрина почнала да пише умни и интересни неща. Ето, че можело. Ура!
Bistra, моля, Мравоядчо, да не отпътуваш и ти към Игнорариума! ]:)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
grozdan

Мнение от grozdan »

Bistra написа: Bistra, моля, Мравоядчо, да не отпътуваш и ти към Игнорариума! ]:)
Няма да ти казвам през кое ми е в коя листа ще ме сложиш.

За да ти направя кефа обаче ето:
Сакън, ма како, въх, нидей ма слага в листята, ни мо'а го преживея!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ще съм ти много признателна, ако не ме коментираш! Ако имаш да кажеш нещо по темата, кажи! Емоционалните изблици (Ура! Въх! Ох! Ах!... etc.) дома, на жината! Казах! Точка! :|
grozdan

Мнение от grozdan »

Bistra написа:Ще съм ти много признателна, ако не ме коментираш! Ако имаш да кажеш нещо по темата, кажи! Емоционалните изблици (Ура! Въх! Ох! Ах!... etc.) дома, на жината! Казах! Точка! :|
Не позна! Признанието ти не струва, нито ме интересува. Слагай ме на първо место в списъка, това ми е целта в живота.
Бобо
Обратна връзка:

Мнение от Бобо »

От друга страна БГ трябва да ратифицира канадското Търговското споразумение с ЕС до 2016 вкл. и това може да не стане, ако канадците не премахнат визите за Румъния и БГ...Зависи колко ще загубят от такова протакане в пари. Има вероятност канадците да отворят границите дори и Щатите да си продължат с визите....
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Бобо написа:От друга страна БГ трябва да ратифицира канадското Търговското споразумение с ЕС до 2016 вкл. и това може да не стане, ако канадците не премахнат визите за Румъния и БГ...Зависи колко ще загубят от такова протакане в пари. Има вероятност канадците да отворят границите дори и Щатите да си продължат с визите....
Хайде няма нужда!
Тук и без Вас си имаме достатъчно паразити в социалната система.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Бобо написа:От друга страна БГ трябва да ратифицира канадското Търговското споразумение с ЕС до 2016 вкл. и това може да не стане, ако канадците не премахнат визите за Румъния и БГ...Зависи колко ще загубят от такова протакане в пари. Има вероятност канадците да отворят границите дори и Щатите да си продължат с визите....
Ще го ратифицират, и със визи. БГ е много малка за да извива ръцете на ЕС. Щото ще и спрат траншовете и другите вересии. 8)
Embrace your climate change!
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Bistra написа:М-Да, като ги гледам моите връстници там си викам: "Толкова ли сме остарели? ...Явно, толкова!" :(
Ама, щото на нас не ни личи, бе! :rock: :party: :dance: :sun: :music: :drinks: :king: :P
Файтъра не го убеждавай! Той знае. 8)
Я да видим, кой сега е маргиналът? :D
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Да, от снимката със ските ни гледа една прекрасна 30 годишна красавица :rofl:
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Няма какво да се лъжем - с палмата си е за предпочитане ;-)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

grozdan написа:
Bistra написа:Ще съм ти много признателна, ако не ме коментираш! Ако имаш да кажеш нещо по темата, кажи! Емоционалните изблици (Ура! Въх! Ох! Ах!... etc.) дома, на жината! Казах! Точка! :|
Не позна! Признанието ти не струва, нито ме интересува. Слагай ме на първо место в списъка, това ми е целта в живота.
Сори, първото место си го не давам.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
grozdan

Мнение от grozdan »

Павел написа: Сори, първото место си го не давам.
А, Павле, нема да се разбереме така. Или първи или нищо! То втория е първия лузър, егати.
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

grozdan написа:Или първи или нищо! То втория е първия лузър, егати.
Взимай и второто ако все още ти го дават защото попаднеш ли в моя списък ще заемеш чак почетното 13-то място :lol:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

yahoo написа:
grozdan написа:Или първи или нищо! То втория е първия лузър, егати.
Взимай и второто ако все още ти го дават защото попаднеш ли в моя списък ще заемеш чак почетното 13-то място :lol:
Леле до 13 ли ги докара? :lol:
Значи аз все пак съм най-толерантна. :$
По-добре късно, отколкото никога да се замислиш над сентенцията. "Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той." :D
Ама не виждам какъв им е проблемът,та чак и специална тема пуснаха? |(
Кой на кое място? (предполагам, че за това става въпрос, щото от няколко дни Мравоядчо не го чета) :yawn:
Слагат ме в една листа и автоматично се изстрелват в wonderland, където си контактуват само с олимпийски шампиони или в краен случай военни. :D
Публикувай отговор