Баба Тереза, ака Стрина почнала да пише умни и интересни неща. Ето, че можело. Ура!
Точно заради имотите референдум няма да успее никогаж. Спомни си Мароа, защо я изритаха. Щото се беше запънала като магаре на мост заради този референдум. А на повечето хора къщата им е инвестиция, така че само да чуят, че имотите им ще си намалят стойността, материализмът автоматично надделява над национализма. За другото си прав, заради това и слагам там минимума, колкото в момента да имам да получавам, отколкото да дължа.pumpy написа: Искаше ми се да ти повярвам, но не мога. Погледни статистиката за Лас Вегас, Детройт и Монреал около поредния референдум и пак ще си говорим за стойност и запазване.
Относно данъците също е една измама - не намаляваш, а отлагаш данъци, но дали пестиш ще разбереш след 20 години и ако тогава най-ниската ставка е 40%, то нищо няма да си спестил....
Bistra, моля, Мравоядчо, да не отпътуваш и ти към Игнорариума!grozdan написа:Бре, да се не надяваш
Баба Тереза, ака Стрина почнала да пише умни и интересни неща. Ето, че можело. Ура!
Няма да ти казвам през кое ми е в коя листа ще ме сложиш.Bistra написа: Bistra, моля, Мравоядчо, да не отпътуваш и ти към Игнорариума!
Не позна! Признанието ти не струва, нито ме интересува. Слагай ме на първо место в списъка, това ми е целта в живота.Bistra написа:Ще съм ти много признателна, ако не ме коментираш! Ако имаш да кажеш нещо по темата, кажи! Емоционалните изблици (Ура! Въх! Ох! Ах!... etc.) дома, на жината! Казах! Точка!
Хайде няма нужда!Бобо написа:От друга страна БГ трябва да ратифицира канадското Търговското споразумение с ЕС до 2016 вкл. и това може да не стане, ако канадците не премахнат визите за Румъния и БГ...Зависи колко ще загубят от такова протакане в пари. Има вероятност канадците да отворят границите дори и Щатите да си продължат с визите....
Ще го ратифицират, и със визи. БГ е много малка за да извива ръцете на ЕС. Щото ще и спрат траншовете и другите вересии.Бобо написа:От друга страна БГ трябва да ратифицира канадското Търговското споразумение с ЕС до 2016 вкл. и това може да не стане, ако канадците не премахнат визите за Румъния и БГ...Зависи колко ще загубят от такова протакане в пари. Има вероятност канадците да отворят границите дори и Щатите да си продължат с визите....
Bistra написа:М-Да, като ги гледам моите връстници там си викам: "Толкова ли сме остарели? ...Явно, толкова!"![]()
Ама, щото на нас не ни личи, бе!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Файтъра не го убеждавай! Той знае.![]()
Я да видим, кой сега е маргиналът?
Сори, първото место си го не давам.grozdan написа:Не позна! Признанието ти не струва, нито ме интересува. Слагай ме на първо место в списъка, това ми е целта в живота.Bistra написа:Ще съм ти много признателна, ако не ме коментираш! Ако имаш да кажеш нещо по темата, кажи! Емоционалните изблици (Ура! Въх! Ох! Ах!... etc.) дома, на жината! Казах! Точка!
А, Павле, нема да се разбереме така. Или първи или нищо! То втория е първия лузър, егати.Павел написа: Сори, първото место си го не давам.
Взимай и второто ако все още ти го дават защото попаднеш ли в моя списък ще заемеш чак почетното 13-то мястоgrozdan написа:Или първи или нищо! То втория е първия лузър, егати.
Леле до 13 ли ги докара?yahoo написа:Взимай и второто ако все още ти го дават защото попаднеш ли в моя списък ще заемеш чак почетното 13-то мястоgrozdan написа:Или първи или нищо! То втория е първия лузър, егати.