http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/08/ ... vat_se_10/"
Грозно беше! Дано и аз не започна да мисля като теб! Отвори светогледа си! И да си здрава!Bistra написа:Брех, доживях! Еврика! Това не е тема за Русия....![]()
Какво беше разочарованието ми като разбрах, че е тема за просия.
Ай, мерси! Имат си държава...Да им помага!
И аз съм за....за съжаление много грубо, но истина. Ние сме предатели, родоотстъпници и неудачници и не знам си какво още, но когато дайде до кинти ги "берем по дърветата в чужбина".Bistra написа:Да разбира се, че е грозно, ама иначе не хваща дикиш! Сещаме се за българите в чужбина, единствено и само, когато трябва да помагат. През останалото време руснаците са ни по-скъпи. Да помогне разбира се! Всеки сам си определя приоритетие и кое му е по-скъпо.![]()
Аз изказах само едно мнение. То не задължава никого.
иПред Нова телевизия главният секретар на МВР Светлозар Лазаров обяви, че мерки се взимат от петък, кметът е издал заповед, но хората не са я спазвали и се заключвали в домовете си. "Това си ни е манталитет на българския народ, не упреквам", заяви Лазаров. "Не се сещам за нормативен акт или по кой текст от закона можем да изведем някого на сила от дома му", допълни той.
"Направихме всичко необходимо за предупреждението на населението", казва пред агенция Фокус, кметът на гр. Мизия Виолин Крушовенски. "...........
Той допълва, че и в момента има много хора, които по необясними причини отказват да се евакуират. Вчера е бил и празникът на града и е имало много гости, като празненствата продължили въпреки предупрежденията. Евакуациите продължават, като са почти насилствени, виждайки заплахата за живота на хората, казва Крушовенски.
.....................
Пред БНТ вътрешният министър Цветлин Йовчев обяви, че има стотици заляти къщи и десетки срутени. Ще бъде извършена повторна проверка на всички къщи, за да се уверят, че няма повече пострадали. Той допълни, че през последния час има още седем души, които са били спасени, въпреки това все още има хора, които стоят в домовете си и отказват да ги напуснат
Bistra написа:Защото,Ира, а са се евакуирали, а са настъпили цигани и отмъкнали всичко годно за отмъкване.
Държавата липсва там, където е нужна. После бъди патриот, за да не те обвинят в грозност на делата и думите.
Не се оправдавам. Казвам си мнението. Или трябва непременно да говоря нещо, с което да се харесвам на широката публика? Ами не искам.myhata II написа: Ти и оня зъболекаря нямате ли намерение поне да се извините, защото създавате впечатление че се оправдавате/замазвате !!!
Що му се обясняваш - те в онази страна, като няма какво да кажат, започвал с личните нападки за да те вкарат в режим на оправдаване.Bistra написа:Не се оправдавам. Казвам си мнението. Или трябва непременно да говоря нещо, с което да се харесвам на широката публика? Ами не искам.myhata II написа: Ти и оня зъболекаря нямате ли намерение поне да се извините, защото създавате впечатление че се оправдавате/замазвате !!!
Четеш ли между редовете ? От правителстовото казват: "даже тези, които имат вътрешна информация/връзки не са се спасили, какво ли остава за плебеите" ....Държавата на връзките, виновните, недоверчивите. Жалко, че струва човешки живот, много жалко...........По-рано днес беше открит и починал в дома си възрастен мъж. Синът му, служител на МВР го предупреждавал многократно да напусне къщата, но мъжът не го послушал и за съжаление намерил смъртта си в потопа, съобщи за БНР главният секретар на МВР Светлозар Лазаров
Аз много добре разбирам всичко и затова съм дошъл тук в Канада, ама не разбирам какво удоволствие изпитваш на умряло куче нож да вадиш ?!?pumpy написа:Що му се обясняваш - те в онази страна, като няма какво да кажат, започвал с личните нападки за да те вкарат в режим на оправдаване.Bistra написа:Не се оправдавам. Казвам си мнението. Или трябва непременно да говоря нещо, с което да се харесвам на широката публика? Ами не искам.myhata II написа: Ти и оня зъболекаря нямате ли намерение поне да се извините, защото създавате впечатление че се оправдавате/замазвате !!!
За кое трябва да се "извиня" мухи / За това, че имам мнение, различно от твоето ? Или за това, че си позволявам да го изкажа ? Или за това, че издържам Българската държава с хиляди годишно ? Или че е заваляло и не спряло ? Или какво точно ? Или за това, че хората не слушат властите/децата си ?Четеш ли между редовете ? От правителстовото казват: "даже тези, които имат вътрешна информация/връзки не са се спасили, какво ли остава за плебеите" ....Държавата на връзките, виновните, недоверчивите. Жалко, че струва човешки живот, много жалко...........По-рано днес беше открит и починал в дома си възрастен мъж. Синът му, служител на МВР го предупреждавал многократно да напусне къщата, но мъжът не го послушал и за съжаление намерил смъртта си в потопа, съобщи за БНР главният секретар на МВР Светлозар Лазаров