Това й е чара на Канада, на който му се работи му се вижда капитализъм, а на който не му се работи си има цоциализъм за него. Румене, пожелавам ти и по един милион данъци да плащаш, пък мухите нека си жужатroumensp написа: "Социалните благини" за моето семейство са 6-цифрен годишен данък и да, получихме ги наготово. Проблемът обаче е, че някой друг ги консумира ...![]()
Но за пожеланието й за "прав път" й благодаря, вече 14 години е такъв и изобщо не поглеждам назад (явно не ме бива в номадството).
Да, бе, важно е, вярно!...Имаме от 2 седмици нов служител, франсе е. Не се научи кретенът, че не се казвам Изабел (много мразя да ми бъркат името)...А днес разбрах, че е и комунист. Аз преди няколко седмици от добро сърце го закарах даже и до метрото, щото си беше изпуснал автобуса, а беше студено (все си страдам от пустото сърце, ама карай да върви) Ако знаех тогава, щях да го оставя да трамбова пеш. Днес седнал да ми провежда порусийска и про-Мароа пропаганда.(добре, че няма право да гласува дебилът)...Точно пък на мен, ха! Та в този ред на мисли се разприказвахме с колегите за предстоящите избори. Абе знам си аз, че на крастави кучета няма да попадна. Всички до един сме либерали. Та, който е от Кебек и не е бъм, да не си изпусне в понеделник шанса да поограничим популацията на мухите. Напред и срещу Мароа! Венсеремос!myhata II написа:Много е важно един ден когато се събудиш !
Няма будене майка, лоша работа...Bistra написа:Да, бе, важно е, вярно!...Имаме от 2 седмици нов служител, франсе е. Не се научи кретенът, че не се казвам Изабел (много мразя да ми бъркат името)...А днес разбрах, че е и комунист. Аз преди няколко седмици от добро сърце го закарах даже и до метрото, щото си беше изпуснал автобуса, а беше студено (все си страдам от пустото сърце, ама карай да върви) Ако знаех тогава, щях да го оставя да трамбова пеш. Днес седнал да ми провежда порусийска и про-Мароа пропаганда.(добре, че няма право да гласува дебилът)...Точно пък на мен, ха! Та в този ред на мисли се разприказвахме с колегите за предстоящите избори. Абе знам си аз, че на крастави кучета няма да попадна. Всички до един сме либерали. Та, който е от Кебек и не е бъм, да не си изпусне в понеделник шанса да поограничим популацията на мухите. Напред и срещу Мароа! Венсеремос!myhata II написа:Много е важно един ден когато се събудиш !
Тичай при Спиро! Той ще ти извърти една мусака - мексикан стайл.myhata II написа:Няма будене майка, лоша работа...![]()
![]()