Емигранти завинаги

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

Re: Емигранти завинаги

Мнение от myhata II »

Както щеш и каквото ти е кефф ! :y: :rock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

roumensp написа: "Социалните благини" за моето семейство са 6-цифрен годишен данък и да, получихме ги наготово. Проблемът обаче е, че някой друг ги консумира ... ;)
Но за пожеланието й за "прав път" й благодаря, вече 14 години е такъв и изобщо не поглеждам назад (явно не ме бива в номадството). :D
Това й е чара на Канада, на който му се работи му се вижда капитализъм, а на който не му се работи си има цоциализъм за него. Румене, пожелавам ти и по един милион данъци да плащаш, пък мухите нека си жужат ;)
Всъщност с данъците, които плаща семейството ти спокойно можеш да кажеш, че си сред строителите на канадския социализъм :D
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Много е важно един ден когато се събудиш ! ;)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Много е важно един ден когато се събудиш ! ;)
Да, бе, важно е, вярно!...Имаме от 2 седмици нов служител, франсе е. Не се научи кретенът, че не се казвам Изабел (много мразя да ми бъркат името)...А днес разбрах, че е и комунист. Аз преди няколко седмици от добро сърце го закарах даже и до метрото, щото си беше изпуснал автобуса, а беше студено (все си страдам от пустото сърце, ама карай да върви) Ако знаех тогава, щях да го оставя да трамбова пеш. Днес седнал да ми провежда порусийска и про-Мароа пропаганда.(добре, че няма право да гласува дебилът)...Точно пък на мен, ха! Та в този ред на мисли се разприказвахме с колегите за предстоящите избори. Абе знам си аз, че на крастави кучета няма да попадна. Всички до един сме либерали. Та, който е от Кебек и не е бъм, да не си изпусне в понеделник шанса да поограничим популацията на мухите. Напред и срещу Мароа! Венсеремос! :rock:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа:Много е важно един ден когато се събудиш ! ;)
Да, бе, важно е, вярно!...Имаме от 2 седмици нов служител, франсе е. Не се научи кретенът, че не се казвам Изабел (много мразя да ми бъркат името)...А днес разбрах, че е и комунист. Аз преди няколко седмици от добро сърце го закарах даже и до метрото, щото си беше изпуснал автобуса, а беше студено (все си страдам от пустото сърце, ама карай да върви) Ако знаех тогава, щях да го оставя да трамбова пеш. Днес седнал да ми провежда порусийска и про-Мароа пропаганда.(добре, че няма право да гласува дебилът)...Точно пък на мен, ха! Та в този ред на мисли се разприказвахме с колегите за предстоящите избори. Абе знам си аз, че на крастави кучета няма да попадна. Всички до един сме либерали. Та, който е от Кебек и не е бъм, да не си изпусне в понеделник шанса да поограничим популацията на мухите. Напред и срещу Мароа! Венсеремос! :rock:
Няма будене майка, лоша работа... :!: :D :rofl:
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Няма будене майка, лоша работа... :!: :D :rofl:
Тичай при Спиро! Той ще ти извърти една мусака - мексикан стайл. :D :party: :rock:
Аз и либералите не ги обичам, ама в случая са по-малкото зло, при отсъствие на силна консервативна партия на провинциално ниво. :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

На мен тоя спирто някакъв далечен роднина на михата-две ми мяза...

ПП. Давай, Бистре, громи комунистите в Квебек, че нещо много се навъдиха! :clap:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"