myhata II написа:В ситуацията бай ти линко е клюкара, махни другото ами и е много заблуден човечеца
Да, да, бай ти Линко...Бе ти веднъж го плюеш, веднъж хвалиш.Трябва ли да ти напомням, че с непостоянство не се тъкат черги и килими...поне пред мен, де?!
Не знам кой кого, а и не ме интересува, ама и двата гореспоменати форума така сте ги оплескали, че никой да не иска да пише там.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Мене много ме кефи когато доносник почва да защищава доносник
Кажи спиро сега, кажи си, признай си по човешки, колко доноса написа мойто момче, колко съдби опропасти дребната ти душичка, че нали знаеш, като пукнеш (чекай да запаля една свещ тука...), само това ще си оставил на света. Жалки листчета с доносчета....
Странджата написа:Бай Спиро,не пиша глупости,факт е,че си имал мераци за Канада и сега бълваш!Но това не е важно,аз писах по повод интервюто с Джоко,лека му пръст!Четох го още преди неговата кончина,ти си поместил част от него.Заболя ме от това,че с лека ръка класифицира стотици хиляди и милиони българи по един некоректен,меко казано начин!Аз съм го уважавал като актьор и той има своето право на мнение,но....Въпросът е, бай Спиро,защо пишеш от години в един форум,всред хора живущи в една държава/кочина,кибичиш денонощно всред хора слаби и недостойни за твоят възвишен дух,от форум във форум скачаш и все при недостойните!Защо?Не вярвам да отговориш откровенно!
myhata II написа:Батка тази година съм решил да си идвам, и смятам да купя някаква кочина за 2,3 бона ,няма да те лъжем смятам да я спукам от каране 2 месеца ,вървиш после като си тръгвам да тия дам на половин цена на летище София ?
на половин цена е добра оферта мухи,но за моята работа ми трябват читави и надеждни коли в които да съм сигурен когато ги давам на клиенти ,че няма да се стресирам денонощно телефона да ми звънне-закъсах с колата,сега кво праим.
ако вземеш някоя по надеждна на цена 5-6 бона и + поне и офертата за халф прайс още важи свиркай.ще те чакам на аеропорта софия с парите в брой.
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Изобщо – в понеделник на човек могат да му хрумнат странни неща. Например – какво би станало, ако вместо да боядисваме паметника на Съветската армия, откажем всички до един да си плащаме данъците?
Какво би станало, ако вместо да викаме „Червени боклуци“, водени от чичо Янакиев и дузина клети членове на ДСБ, започнем да отказваме да плащаме на бюджета?
Какво би станало, ако милионите български емигранти в чужбина се почувстват обидени от факта, че държавата ни не им осигурява адекватен начин да упражняват правото си на глас и спрат да пращат парите си в България?
Знаете ли какво би станало...
Би станал един черен понеделник.
В който всички ще се събудим безметежни,
фалирали, безработни, бездомни...
Но без ония клети идиоти, които разчитат на нашата солидарност и нашето чувство за граждански дълг и отговорност към държавата.
Не, не съм анархист. Нито краен либертарианец.
Просто седя в понеделник пред компютъра в една стая, в една панелка, в Младост 4.
И си мисля.
Макар че от много мислене - файда няма.
Една патка мислила, мислила...
И накрая гласувала за БСП (ДПС, ГЕРБ, АТАКА…)
(задраскайте верния отговор)
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!