Има и такива българи

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
newcomer

Re: Има и такива българи

Мнение от newcomer »

Bistra написа:Изпуснах, изпуснах, ааааа. :lol: С какво се бори? Само за дървета говори. Да не е станал дървосекач? Зорлем поне една мечка пребори ли из Онтарийските гори? Мен не можа. А аз съм такова финно гадже. :$ Обаче от известно време се е луднал и като ме види из Форума вика "Ура!" с пълно гърло. :rofl: :D

колко финно.викаш по лесно е човек да те прескочи отколкото да те заобиколи. :)
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа:колко финно.викаш по лесно е човек да те прескочи отколкото да те заобиколи. :)
Това със скачането не го разбирам. В истинския живот гледам да не се набивам на очи, освен ако нямам сметки за уреждане. Ама имаше навлеци някакви... |(
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
newcomer написа:колко финно.викаш по лесно е човек да те прескочи отколкото да те заобиколи. :)
Това със скачането не го разбирам. В истинския живот гледам да не се набивам на очи, освен ако нямам сметки за уреждане. Ама имаше навлеци някакви... |(

не си ли чувала вица за дебелите американки високи по метър и 20.по лесно е да ги прескочиш отколкото да ги заобиколиш :rofl:
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Батка тази година съм решил да си идвам, и смятам да купя някаква кочина за 2,3 бона ,няма да те лъжем смятам да я спукам от каране 2 месеца ,вървиш после като си тръгвам да тия дам на половин цена на летище София ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа:не си ли чувала вица за дебелите американки високи по метър и 20.по лесно е да ги прескочиш отколкото да ги заобиколиш :rofl:
1.73m/60kg...Не съм го чувала.
Ставам прекалено височка за Щеря като се кача на висок ток, ама такава си ме е избрал. :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

Странджата написа:Toва,че на бай Спиро не му се отвори парашута за Канада......
една и съща глупост пишеш вече 10г. !!! :) :)
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Спиро (paparazzo), не са десет а близо 7 г.
Странджата не е виновен, ако някой лъже или се представя за друг.
paparazzo на 29.10.2007 г. написа:аз съм руснак-имам бг.лична карта.но нямам бг.гражданство-искам да подам документи за Канада-дали ми трябва нещо в повече като документи от на жена ми българка-някой с подобен проблем.....
Или пък затова, че цялата работа се е разсъхнала по една или друга причина.
При всички случаи фактът е налице - идеята за Канада е умряла т.е. парашутът не се е отворил.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

убууу, де- просто тогава питах, штот съседа рашан моментно се беше фидиотил......, но штом тва те радва, здраве да е!!!!!
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

спиро написа:убууу, де- просто тогава питах, штот съседа рашан моментно се беше фидиотил......, но штом тва те радва, здраве да е!!!!!
Ами да го беше казал това още тогава, бе Спиро.
А не да обвиняваш хората, че пишат глупости.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

хахахахахаааааааааа, напротив- писал съм го и го знае, ама карай. стига си мазал форума с твойте кретении. да не ти напомням за nomad :) :) :)
или при Шефа......акп, ли кво беше :) :) :) абе...... :( :(
венсеремос, другари!
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Ха, ха, ха..хванаха го Спиро, че е оцапал гащите и той реши да хвърля лайна по другите, вярвайки че срамът му ще е по-малък. :) ;)
Язък, че угасна форумчето на Шефа ти, пък те и натириха. Можеше сега там да се развихриш с лайномета. Тук знаеш, че няма как да стане. :)
Странджата

Мнение от Странджата »

Бай Спиро,не пиша глупости,факт е,че си имал мераци за Канада и сега бълваш!Но това не е важно,аз писах по повод интервюто с Джоко,лека му пръст!Четох го още преди неговата кончина,ти си поместил част от него.Заболя ме от това,че с лека ръка класифицира стотици хиляди и милиони българи по един некоректен,меко казано начин!Аз съм го уважавал като актьор и той има своето право на мнение,но....Въпросът е, бай Спиро,защо пишеш от години в един форум,всред хора живущи в една държава/кочина,кибичиш денонощно всред хора слаби и недостойни за твоят възвишен дух,от форум във форум скачаш и все при недостойните!Защо?Не вярвам да отговориш откровенно!
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

agent Ozo написа:
Странджата написа:аз писах по повод интервюто с Джоко,лека му пръст!Четох го още преди неговата кончина,ти си поместил част от него.Заболя ме от това,че с лека ръка класифицира стотици хиляди и милиони българи по един некоректен,меко казано начин!Аз съм го уважавал като актьор и той има своето право на мнение,но....
пак сте двамата. и пак е поредната жалка, малоумна история. нищо градивно. селски закачки от селски вечеринки......, хахахахахахаахааааааа, лелеййй.

та, това странджов е един текст. един го заболя, друг се съгласи, трети се изсмя. простичко е. лично аз, поствам текстове от мислещи, грамотни и мъдри хора. не винаги, обаче коментара е най- смислената реакция. това е. друго няма!!! :) :)
венсеремос, другари!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

А мани, остави се! Тоя "Стр(увамисе)ан(емогадане)джа(вкам)"-та знае поименно всичките приятелки на баща ми без някога дори и да е мервал на живо член от семейството ми...Еле пък мен!...Компетенция някаква форумна барабар с другия. :D
Бе то на клюкарщина мяза, ама както и да е
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

В ситуацията бай ти линко е клюкара, махни другото ами и е много заблуден човечеца
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Публикувай отговор