Това си твоя класификация.myhata II написа:Айде сега, че един човек дошъл от България и не му харесала обстановката и вече го изкарахте лузър
Не цитирай нещо, което не съм казал!

Това си твоя класификация.myhata II написа:Айде сега, че един човек дошъл от България и не му харесала обстановката и вече го изкарахте лузър
всеко откритие бива последвано от откритие с противоположен знак. космически закон, присобявайте се, без да се приЗемявате!!!!domino написа:Из www
Времето:
Чикаго: -24, усеща се като -40.
София: 2014, усеща се като 1989.
Сравнявай с Флорида, примерно!davidT написа:Нали трябва да има база за сравнение .Иначе някой като теб ще си мислят че времето в КА е прекрасно![]()
Bistra написа:А пък аз забелязвам, че в тема "Времето в Канада" преобладават температури от България. Що така? Самоуспокоение?Кисело грозде ли, що ли? Май на някой друг бавно му стопля реотана, ама както и да е.Good for you!
Ми няма я!newcomer написа: няма да се плашите от виелиците и студовете.
има няма 5-6 месеца и идва пролет
Да, мен тези температури (по-ниски от -10°С) определено не ме кефят.davidT написа:Забелязвам известна изнервеност![]()
![]()
Аз съм сигурен че на едно 99% не им харесват тея температури в Ка ...
Още едно доказателство че Господ е Българин и с тези температури мисли за обикновения човек да може да си плати отоплението, а не за най-големия производител на ски например в България, който се налагало да продава 100% от продукцията си в чужбина.klisurov написа:Ама знаеш ли кое най не ме кефи: Че в БГ за някои хора сметките за отопление са непосилни и им се налага да мръзнат
klisurov написа:Да, мен тези температури (по-ниски от -10°С) определено не ме кефят.davidT написа:Забелязвам известна изнервеност![]()
![]()
Аз съм сигурен че на едно 99% не им харесват тея температури в Ка ...
Не ме кефят, защото трябва да вадя "тежката артилерия": яке и обувки за при -20°С.
Не ме кефят, защото месечната сметка за ток скача от една надница (при минимална ставка $10.50 за Кебек) на три-четири надници.
Ако си бях седял под наем, с включено отопление, нямаше да ме бърка толкова.
А, и на колата разхода на гориво скача при тези ниски температури.
Ще знаеш, и температури, по-високи от +30°С също не ме кефят.
Даже няма какво още да събличам, та се налага ползването на климатици.
И сметката за ток, както и разхода на гориво на колата пак скачат.
Изобщо, много рядко температурите в Канада ме кефят - има-няма шест месеца![]()
Ама знаеш ли кое най не ме кефи: Че в БГ за някои хора сметките за отопление са непосилни и им се налага да мръзнат