Времето в Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
tonich

Re: Времето в Канада

Мнение от tonich »

myhata II написа:Айде сега, че един човек дошъл от България и не му харесала обстановката и вече го изкарахте лузър
Това си твоя класификация.
Не цитирай нещо, което не съм казал! :!:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
domino

Мнение от domino »

Из www

Времето:

Чикаго: -24, усеща се като -40.

София: 2014, усеща се като 1989.
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

domino написа:Из www

Времето:

Чикаго: -24, усеща се като -40.

София: 2014, усеща се като 1989.
всеко откритие бива последвано от откритие с противоположен знак. космически закон, присобявайте се, без да се приЗемявате!!!! :sweat: :sweat:
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
newcomer

Мнение от newcomer »

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
davidT

Мнение от davidT »

Изображение
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ми, не знам какво толкова ги ограждате тези температури в България. Само знам, че в Габрово след зима без сняг закономерно има летен режим на водата. Баси и кефа! :lol:
Водопадът е много красив. :y: A мен локалните температури не ме притесняват особено. Няма да ни попречат да открием официално в неделя ски сезона. Ние го открихме вече неофициално, ама както и да е.Пак. :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
davidT

Мнение от davidT »

Забелязвам известна изнервеност :D :D
Аз съм сигурен че на едно 99% не им харесват тея температури в Ка ,ама не си признават и си измислят че ги кефи :D :D
Ходи карай ски хич не ме интересува,ако щеш и хокей на лед играй ,ние ходим по къси гащи,пием си кафето навън и се печем на плажа междувременно :D
То климата на Канада ако беше мааааалко от малко по- добър нямаше да е само 35млн държавата а поне 300
А това съм го оградил защото 16 градуса хората ги смятат за прохладно време ,ама реотана е много бавен :D
Powered by Мосю Geek
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

А пък аз забелязвам, че в тема "Времето в Канада" преобладават температури от България. Що така? Самоуспокоение?Кисело грозде ли, що ли? Май на някой друг бавно му стопля реотана, ама както и да е. ;) Good for you! :y:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
davidT

Мнение от davidT »

Нали трябва да има база за сравнение .Иначе някой като теб ще си мислят че времето в КА е прекрасно :D :D
Вече,ако харесваш да ти падат ушите като духне вятъра ,или да спре да те боли болния зъб след 5мин на открито,това е друг въпрос :rofl: :lol: :D
Powered by Мосю Geek
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

davidT написа:Нали трябва да има база за сравнение .Иначе някой като теб ще си мислят че времето в КА е прекрасно :D :D
Сравнявай с Флорида, примерно! ;) Там е пълно с канадски пенсионери. Що с България? :lol:
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:А пък аз забелязвам, че в тема "Времето в Канада" преобладават температури от България. Що така? Самоуспокоение?Кисело грозде ли, що ли? Май на някой друг бавно му стопля реотана, ама както и да е. ;) Good for you! :y:

няма да се плашите от виелиците и студовете.
има няма 5-6 месеца и идва пролет
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа: няма да се плашите от виелиците и студовете.
има няма 5-6 месеца и идва пролет
Ми няма я! :y: Аз ги обичам. Младо сърце - млад дух. Хората със стари кокали и души почиват, както казах на юг. ;)
Някои други си мечтаят за Френската Ривиера, давайки обяви в канадски сайтове... :lol:
Аватар
klisurov
Обратна връзка:

Мнение от klisurov »

davidT написа:Забелязвам известна изнервеност :D :D
Аз съм сигурен че на едно 99% не им харесват тея температури в Ка ...
Да, мен тези температури (по-ниски от -10°С) определено не ме кефят.
Не ме кефят, защото трябва да вадя "тежката артилерия": яке и обувки за при -20°С.
Не ме кефят, защото месечната сметка за ток скача от една надница (при минимална ставка $10.50 за Кебек) на три-четири надници.
Ако си бях седял под наем, с включено отопление, нямаше да ме бърка толкова.
А, и на колата разхода на гориво скача при тези ниски температури.

Ще знаеш, и температури, по-високи от +30°С също не ме кефят.
Даже няма какво още да събличам, та се налага ползването на климатици.
И сметката за ток, както и разхода на гориво на колата пак скачат.

Изобщо, много рядко температурите в Канада ме кефят - има-няма шест месеца ;)

Ама знаеш ли кое най не ме кефи: Че в БГ за някои хора сметките за отопление са непосилни и им се налага да мръзнат :(
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?

Koko

Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

klisurov написа:Ама знаеш ли кое най не ме кефи: Че в БГ за някои хора сметките за отопление са непосилни и им се налага да мръзнат :(
Още едно доказателство че Господ е Българин и с тези температури мисли за обикновения човек да може да си плати отоплението, а не за най-големия производител на ски например в България, който се налагало да продава 100% от продукцията си в чужбина.
newcomer

Мнение от newcomer »

klisurov написа:
davidT написа:Забелязвам известна изнервеност :D :D
Аз съм сигурен че на едно 99% не им харесват тея температури в Ка ...
Да, мен тези температури (по-ниски от -10°С) определено не ме кефят.
Не ме кефят, защото трябва да вадя "тежката артилерия": яке и обувки за при -20°С.
Не ме кефят, защото месечната сметка за ток скача от една надница (при минимална ставка $10.50 за Кебек) на три-четири надници.
Ако си бях седял под наем, с включено отопление, нямаше да ме бърка толкова.
А, и на колата разхода на гориво скача при тези ниски температури.

Ще знаеш, и температури, по-високи от +30°С също не ме кефят.
Даже няма какво още да събличам, та се налага ползването на климатици.
И сметката за ток, както и разхода на гориво на колата пак скачат.

Изобщо, много рядко температурите в Канада ме кефят - има-няма шест месеца ;)

Ама знаеш ли кое най не ме кефи: Че в БГ за някои хора сметките за отопление са непосилни и им се налага да мръзнат :(

сметки за ток,повишен разход на гориво,това са битовизми.
мен не ме кефи канада,щото и до кенефа да отида при тоя кучи студ трябва да се движа с кола щото ше ми замръзне л...
а тук си се разхождам на воля пеша,ходя си където си поискам без да се притеснявам ,че ще ми се счупят ушите от студ и се разминавм с живи хора ,а не с купчина ламарини с повишен разход на гориво

Заключено