Bistra написа:Абе, ти не беше ли пуснал тема за чистотата на българския език? ...между клакьори и клакьори има разлика - голяма като тази между земята и небето.

Сега пък като пиша като вас на уличен език Абе, ти не беше ли пуснал тема за чистотата на българския език?

Иначе клакьорите са си само едни... мизерници и това е... няма други и трети и каквито на вас ви се иска!!!

Между другото психолозите са установили, че колкото по-голямо е егото на един човек , толкова по-трудно той чува другите. Може да слуша, но да не чува. Просто егото не му позволява. Подсъзнателно и съзнателно то му казва, че не може другият да е по-важен, по-знаещ и по-умен от него. Ако подхвърлиш на някой "Я колко си надебелял (отслабнал, остарял и пр.)!",той може да се обиди, а може и да не се. Все пак всеки ден се поглежда в огледалото и въпреки самоилюзиите трудно ще пренебрегне очевидните факти. Е, най-вероятно няма да подскочи от радост, но все някак си ще го преглътне, защото фактът си е факт. Но я му кажи: "Ти, не можеш да разбереш. Егото му ще скочи до тавана: "Кой,
АЗ ли не разбирам?! " И колкото е по-високо в йерархия, толкова повече ще се засегне. Да ти кажат, че не разбираш - това е все едно да ти кажат, че си пълен глупак, както сатириците са казали: "Акъл е това, което аз имам в излишък и страшно много не достига на другите". Причината да се обиждате е, че човек се отъждествява винаги с ума. Най-често казваме моето тяло, моята ръка, моите крака, но за ума си казваме - това съм
АЗ. Ако все пак сте добронамерени, превърнете се в попивателна на това, което четете и чувате в медиите, не бързайте да коментирате така импулсивно и толкова убедително и не създавайте толкова шум в главата си.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.