България е била по-демократична и от Англия.

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: България е била по-демократична и от Англия.

Мнение от Bistra »

ivalin написа:Все още не мога да разбера, нещо съвсем простичко на пръв поглед... Защо сте толкава наивни бе мили хора, че все още не можете да разберете, всички са маскари, няма нащи, няма ващи... всички са един дол дренки и в един цирк играят, само дето има и клакьори не са само актьори... :!:
Абе, ти не беше ли пуснал тема за чистотата на българския език? Дано на работодателите им е ясно какво правят, защото между клакьори и клакьори има разлика - голяма като тази между земята и небето. :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Bistra написа:Абе, ти не беше ли пуснал тема за чистотата на българския език? ...между клакьори и клакьори има разлика - голяма като тази между земята и небето. :lol:
:rofl: Сега пък като пиша като вас на уличен език Абе, ти не беше ли пуснал тема за чистотата на българския език? :lol: Иначе клакьорите са си само едни... мизерници и това е... няма други и трети и каквито на вас ви се иска!!! :@
Между другото психолозите са установили, че колкото по-голямо е егото на един човек , толкова по-трудно той чува другите. Може да слуша, но да не чува. Просто егото не му позволява. Подсъзнателно и съзнателно то му казва, че не може другият да е по-важен, по-знаещ и по-умен от него. Ако подхвърлиш на някой "Я колко си надебелял (отслабнал, остарял и пр.)!",той може да се обиди, а може и да не се. Все пак всеки ден се поглежда в огледалото и въпреки самоилюзиите трудно ще пренебрегне очевидните факти. Е, най-вероятно няма да подскочи от радост, но все някак си ще го преглътне, защото фактът си е факт. Но я му кажи: "Ти, не можеш да разбереш. Егото му ще скочи до тавана: "Кой, АЗ ли не разбирам?! " И колкото е по-високо в йерархия, толкова повече ще се засегне. Да ти кажат, че не разбираш - това е все едно да ти кажат, че си пълен глупак, както сатириците са казали: "Акъл е това, което аз имам в излишък и страшно много не достига на другите". Причината да се обиждате е, че човек се отъждествява винаги с ума. Най-често казваме моето тяло, моята ръка, моите крака, но за ума си казваме - това съм АЗ. Ако все пак сте добронамерени, превърнете се в попивателна на това, което четете и чувате в медиите, не бързайте да коментирате така импулсивно и толкова убедително и не създавайте толкова шум в главата си.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

България наистина е била по-демократична от Англия. Затова представителите на нашенската "демокрация" от една добре позната парламентарна шайка, раздават безплатно демократични уроци в центъра на Брюксел. :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

MrGeek написа:България наистина е била по-демократична от Англия. Затова представителите на нашенската "демокрация" от една добре позната парламентарна шайка, раздават безплатно демократични уроци в центъра на Брюксел. :D :rofl:
Гайка,твойта е :
"кораба потъва и оркестъра си свири " :D :lol: :rofl:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

MrGeek написа: Хехехе, ами нито един нормален човек не би поискал да избяга от "затвора" на собствения си ум. Иначе ето какво се получава, когато наистина успееш да избягаш от този затвор
мислещият гражданин е вреден гражданин. :^)
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Я и аз в стил "мухата 2" да се изцепя:
Мухи, гледай го тоз "борец за демокрация" какви ги върши! :lol:
Сидеров продължава с публичните си излагации - снимки
И той обича да се снима.............със статуи :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Bistra написа:Я и аз в стил "мухата 2" да се изцепя:
Мухи, гледай го тоз "борец за демокрация" какви ги върши! :lol:
Сидеров продължава с публичните си излагации - снимки
И той обича да се снима.............със статуи :rofl:
Дали пък бат Бойко няма да излезне прав че в момента срещу Сидеров се провежда активно мероприятие? Много интересно как сега изплуваха компрометиращи снимки от преди няколко години.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Който е веднъж влязъл в политиката няма застраховка. Могат да му извадят компромат и от минал живот. То това им е и работата на журналистите. Аз за какво не се кандидатирам. Като си знам какви снимки имам, малей! :lol:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

И мелба банан не беше виждала, абе направо не ставаш, имаш още бял ляб да ядеш...!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:И мелба банан не беше виждала, абе направо не ставаш, имаш още бял ляб да ядеш...!
Важното е, че съм виждала други мелби, Мухи. ;)
Онова го остави настрана! То беше за бъзик. :)
Публикувай отговор