Господарите, крепостните и изборът

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Pointzero

Re: Господарите, крепостните и изборът

Мнение от Pointzero »

MrGeek написа: Мухахахахахаха, ашколсун бе ZeroZero, значи само твоя височайша милост има прерогатива да слага етикета "гербераст" на който му скимне. Между другото този специфичен етикет се използва кажи-речи само от национал-социалистическите шпиц команди на БСП и Атака, та от там и връзката с коалиционния партньор в новия ОФ. Елементарно, Уотсън. :D :rofl:
Гайков, аз те попитах и ти сам си го каза и повтори, че си гербераст и то горд такъв!
Като сега виждам, че явно преди си бил член на шпиц командите... :tmi:
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Pointzero написа:Гайков, аз те попитах и ти сам си го каза и повтори, че си гербераст и то горд такъв!
Чакай да пробвам да ти намеря дефиницията на "сарказъм" в някой онлайн речник ;)
Pointzero

Мнение от Pointzero »

agent Ozo написа:...спирането на заменките на горите, мораториума за царските имоти, фискалната дисциплина, отпушването на европейските фондове, увеличаване в пъти на процента на усвояване на парите от ЕС, външнополитическата ориентация, новото строителство и реставрация на редица обекти на инфраструктурата, културата, здравеопазването и т.н. и т.н.
Да, се цената на:
Тотално обедняване на населението, невиждани нива на безработицата....не справяне с организираната престъпност, а по-скоро елиминиране на конкурентната такава, не справяне с корумпираната съдебна система... задкулисни интриги с откровен криминален харакетер (Борисов-Найденов-Кокинов е само върха на айсберга), незаконни подслушвания, интересни тефтерчета...
Абе идилия ти казвам ;)
Pointzero

Мнение от Pointzero »

miteto написа:
Pointzero написа:Гайков, аз те попитах и ти сам си го каза и повтори, че си гербераст и то горд такъв!
Чакай да пробвам да ти намеря дефиницията на "сарказъм" в някой онлайн речник ;)
Не мислех да ти отговарям, но виждам, че си много настоятелен(на), та да те попитам: ти лична секретарка ли си на Гайков, та ме репликираш толкова упорито? Или може би PR, та ми обясняваш какво бил искал да каже и кое е било сериозно и кое сарказъм.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Да, аз съм лична секретарка на Гайков. И се казвам Бойко Борисов. Сега доволен ли си, Сергей?
Pointzero

Мнение от Pointzero »

miteto написа:Да, аз съм лична секретарка на Гайков. И се казвам Бойко Борисов. Сега доволен ли си, Сергей?
ОК, жив и здрав. Дано не си на повече от 22-23, щото иначе няма надежда за теб.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Щом казваш. Онлайн диагноза от форумен анонимко, който дори не може да зацепи кога го бъзикат, е много ценна за мен!
Всъщност така като гледам с коалицията от кхмерите, фесовете и фесовете под прикрите - много надежда няма за тези, които са останали в България...
Аватар
valsto1

Мнение от valsto1 »

За ББ от един друг форум,което,мисля никой не може да обори,даже и платените мижитурки,дошли през океана с крадените пачки за да "свалят" омразният им капитализъм в САЩ и Канада!

ББ е награждаван 2 пъти от "Европол" - един път през 2004 г. и един път през 2010 г., от двама различни директори - за принос в борбата с престъпността.

Тук е с Роб Уейнрайт и наградата

Освен това има сертификат от DEA - Агенцията за борба с наркотиците към Министерство на правосъдието на САЩ - за outstanding contribution to countering drug-related crime - изключителен принос в борбата с наркопрестъпността.
Това е от сайта на НАТО

Колко хора в България имат тези награди от подобни институции?

Борисов е посрещан 2 пъти на официално посещение в САЩ. Колко цървула от червените са били два пъти официално в Белия дом?

Изображение

Той е посрещан с военни почести в Германия:

Изображение

Колко цървула от червените са посрещани с военни почести в Германия?

Колко червени цървула са ги посрещали на Даунинг Стрийт 10?

Колко червени български цървула се ползват с такова отношение от европрезидента Ромпой:

Изображение

Колко червени български цървула са добре дошли в подкрепящите ПРОЕВРОПЕЙСКИТЕ промени у нас прочути фондации като "Конрад Аденауер" и "Ханс Зайдел"?

Колко ченгета от червените са пожизнен почетен член на Световната организация на охранителите IAPPA?

Всичките тези дали са с по-малко разузнавателен и информационен ресурс от уродливите хидроцефали и гномове, които дефилират по ТВ7 да знаят кой е мутра и наркотрафикант и кой не?

Тапирите даже и едно фалшиво досие не можаха като хората да му спретнат, но и неслучайно.
Няма как и да му покажат истинското досие, нито да приведат в действие платената си съдебна система за репресии, защото ще бъдат уличени в издаване на държавни тайни и заплаха за националната сигурност. И ще им лъснат още по-ослепително червените задници.
Затова и само си лаят - от такива долнопробни трибуни като "Нова зора" - най-аграрната и спряла фракция на БСП, ОТКРАДНАЛА името на легендарния вестник отпреди девети 44 година "Зора" на Данаил Крапчев - когото комунистите убиват без съд и присъда. Ето това се казва истински МЪРШИ - да убиеш някого и после да си присвоиш делото и завета му. Изроди.

Както и други подобни - "афера", "пик", "дрис" - на осъждани и бивши пандизчии, крадльовци, сводници - като Веселин Данов, Алексей Петров, в които подобни биографии вървят задължително редом с грамотното слово на Шамара, Ванко 1, Бисер Петното, леля Паца от Койнаре и т.н.
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/
Pointzero

Мнение от Pointzero »

valsto1
-----------------------------------
Ей го още едно яростно герберче, цъфнало преди 2 дни във форума. :lol:
Да, така е. Г-н Борисов е Единственият, Избраният, Новият Месия.
Да се слави името Му!

Ето само някой от най-великите изказвания на този Великан на мисълта:

„Като се говори бавно, разбирам какво се казва, но на тези, които искат да ме чуят, ще кажа: „Чуя ли „ Congratulations, Borisov”, не слушам нататък”.

"Колегата Цветанов с багер ходи и копае трупове”.

"Как няма работа бе? Например за овчар в момента, и така се търси агнешко месо и овчо в целия Европейски съюз… просто във зеленчукопроизводството .. ма той нямал щото бил АЙ ТИ специалист..”

“Във всяко сако имам лентички. Като фокусник съм”.

Успех на всичките Му последователи и Бог да пази България!

Congratulations et Bon-jouAr a tous.
Pointzero

Мнение от Pointzero »

Велик е. Не може да се отрече. Дори и в опозиция!

19 август 2013 | 17:34 | Агенция "Фокус"
(изказване на ББ)
"Вчера, при взрива в София (б.р. взрив на газова бутилка в китайски ресторант в София), още преди да се знае причината, аз му се обадих (б.р. на министъра на МВР) и му казах: „Нека МВР да работи спокойно, от нашата партия няма да получи атаки”. Обадих му се, да му кажа, да работят спокойно - и от наша страна нямаше една думичка, която някой да произнесе. Още не се знаеше – дали е терористичен акт, дали е битово, дали е случайно, дали е акт на организираната престъпност, но - трябваше МВР да има спокойствие да работи. Сега тук, от десет дни, им обясняваме какво трябва да направят. Ние сме хора, които сме били в управлението. Много добре ни е ясно, че инцидент винаги може да стане и не бихме се възползвали политически от това."

:bow:
Последно промяна от Pointzero на Пон Авг 19, 2013 4:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Тоя който обажда за бай ви ганя от Банкя,му пращам мноо поздрави от комунистическа Канада,и много сериозно ще го посъветвам да седне на задните си части и да вземе да пресметне колко пари се изкрадоха.
Много сте заблудени там,от "Х"години ви казвам,че всички са за трепане и когато и да го направи човек,все ще е късно! :^)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
valsto1

Мнение от valsto1 »

Мухата две/туй две малко на династическо избива/,да не си някой скрит благородник и сега се гъбаркаш с "комунистическата" Канада?

Ама ядеш,пиеш там като някой хъш в КанаТаТа, а твоите братя в Родината страдат! Хайде връщай се ,падна Тирана/ББ/,нали чакаше да падне? Идвай да се борим с изедниците,ще те направим лидЪр,Левски сущи,песни за теб ще се пеят,иначе отникъде надежда взорът не види! Венсеремос!

Или забрави... "Айде,Бойко,кога ще си одиш най-накрая"
Аре бе ,че ми писна да вися в тая Канада,айде тръгвай си да се приберем и ние най накрая .... :rock:

Е айде,имам си 3 къщи,апартамент,вила ,кое няма да ми е гот ? :lol:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 36&t=42171"
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

http://www.lentata.com/page_5534.html"

Venci Micoff
Ние, скъпи приятели сме подвластни на петата власт. Петата власт е властта на простотията, мнителността, конспирацията и първичната злобичка. Петата власт генерира ли генерира дребни кьорфишеци, върху които да се пренася целият ни гняв. И ни кара да пропускаме важните неща, които минават покрай носа ни.
Петата власт прави така, че докато се въртят някакви далавери за милиони, ние се караме за това дали да се пуши или не в заведенията. Петата власт ни кара да се ловим за гушите относно това дали дует „Ритон“ или Рей Чарлз са истинските символи на поп – музиката, докато хиляди хора на духа напускат страната ни, защото са станали непотребни.
Петата власт ни кара да се ядем, за и против „Миникупъра“ в сериала на Найо Тицин, докато България се намира на 87 място по свобода на словото, а разни кръгове формират общественото мислене и ни водят за носа по толкова елементарен начин, че ако имахме с 3 грама повече мозък, щяхме да се спукаме от смях.
Лошата новина е, че ние мозък вече нямаме.
За 24 години петата власт успя да изтрие огромна част от мозъчните ни гънки. А сега същата тая пета власт седи и се наслаждава на това, как се ловим на всичките й въдици – от детайлите в някой български сериал до факта, че успява да предвиди всичките ни ходове с месеци напред.
Сега ще се караме на други теми, докато ония, за които смятаме, че са непримирими врагове си стискат ръцете под масата и си подават едни куфарчета с кинти. И си разпределят функциите – ти ще си управляващ, ти ще си опозиция, ти ще си извънпарламентарна опозиция. А ние ще се караме за това кой е по-велик – Рей Чарлз или Здравко от Ритон и дали нормален журналист може да има „Миникупър“.
И така, докато ни измислят нещо друго, за което да се мразим.
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

- Г-н Марков, как ще коментирате решението на Конституционния съд да остави Делян Пеевски депутат?
- Днес българският конституционен модел почина. На България е необходим нов 14-и декември само че не срещу член първи, както беше на 14 декември 1989 г., а този път срещу цялата Конституция. Този модел вече не върши работа на българската демокрация. Това стана ясно днес. Нужна е нова Конституция и нов пряко избран Конституционен съд.

http://pik.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80% ... 06494.html"

София излезе на улицата! Хиляди искат линч за съдиите, които върнаха Пеевски в парламента

http://pik.bg/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8% ... 06515.html"
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
Публикувай отговор