Да оставим написаното да говори вместо нас, кой колко е прост! "Обективен" си както винаги, докторе?
pumpy написа:Таня, не е нужно всеки да е лекар за да има малко акъл в главата си и да е прочел няколко реда по въпроса, който коментира. Аз като лекар мога да ти кажа, че разсъжденията на Марто са много по-близо до истината от "неплявата" на Блъди
Зъболекар, Пумпалов, зъболекар или дентист или стоматолог както там щеш... Па ти и специалността си ако не знаеш или умишлено я разширяваш до всички специалности в медицината то тогава става ясно що те ругаят по професионалните форуми. То хубаво е да имаш високо професионално и лично самочувствие ама в твоя случай отиваме към професионален и личностен нарцисизъм май, че и нещо повече... И това също:
Ако детето ти не се развие до 3 стадий ти можеш по цял ден да залягаш над него и освен да го направиш по-conscious incompetent друго няма да се случи. Не съм педиатър и специалист по развитие, но все ще да има нещо вярно зад това, което съм учил, когато съм бил в класовете/клиника по детска стоматология.
И може би можеш да приемеш, че Марто е прочел ред/два повече от теб по темата. Иначе всичко е плява, знам......
Интересно откога в часовете по детска стоматология се изучава детска ортопедия в частта й долни двигателни крайници? Това канадски или бъгарски разширен подход е?

Аз като имам ортопедични проблеми ходя обикновено на ортопед, а като имам проблем със зъбите на стоматолог ама може би съм бъркала досега и трябва да оптимизирам срещите до такива само със стоматолог/дентист/зъболекар...