Из размислите на Мухата 2

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Две групировки водени от бивши генерали на ДС управляват България

"Две групировки и до днес управляват България"
От 89г.насам това са едни същи хора които си разпределят държавата на парче"

Това проплака в едно интервю бивш вътрешен министър в началото на 2000 година по "канал 1" на БНТ
От тогава си е все така ,едни идват,други слизат,позастрелват се разни пионки от подземния свят,правят се масови показни акции и всичко си тръгва пак по старому
През целия този период от време до заветната 2007 год. всички партии и техни лидери прокламираха заветния блян как сме били ужким тръгнали към Европата и какъв трънлив и много важен път било за бъдещето на на България и съответно нейния народ !!
Да,ама не,нито едно такова нещо не се случи а даже напротив
Нека погледнeм набързо назад през годините:

За тези 20 и кусур години,умишлено се стремеше за изпростяване на нацията,прокламираше се чалга ,циганизация и простотия,беше се стигнало чак до там да се изтипоса билборд с мутра на изрусен циганин до паметника на Васил Левски в София
Не се отвориха досиетата,защото ужким едва ли не застрашавало се държавната сигурност на България и бла бла ..
Разграбиха се всички индустрии строени по социализма,от това определени хора се облагодетелстваха та даже и вземаха вече се наричат "олигарси"-ужаст,колко нагло звучи,нали !!
Младаите и умни хора избягаха,тези които са по борбени не се оставиха и тръгнаха с куфарите накъдето им видят очите-още разбити съдби и семейсва ...
Гладни пенсионери по улиците,ровят се по казаните,или до преди да се вкарат новите технологии успявха да вържат двата края-я с магнитче на електромера,я с кранче на парното...
Жалка картинка
Банките-и там измами,убийствени лихви,и скрити клопки в договорите за кредит !

Та днес сме 3ти Март,велика дата за България,Германия ни сряза за Шенген,а бе изобщо хората се питат-на кого му бе нужна тая Европа,за нас или за политиците и партиите...
а вижте народа къде е и какво се скандира по улиците
Ще съумеят ли да се разберат тия 2 пусти групировки най накрая веднъж за винаги ?!?
или по точно народа ще съумее ли да се разбере с тях !!!
ей там е въпроса !!!!

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Из размислите на Мухата 2

Мнение от Bistra »

Честит 3-ти март!...първо
Второ ...Не ти разбрах размислите, както винаги.
Аз виждам общоизвестни на всички констатации, звършващи с въпроса : Нужно ли бе да ни приемат в Европейския съюз?
Разбира се, че беше нужно. Това беше единственото положително нещо, което направиха - изцяло заслуга на несъществуващото (за голямо съжаление) СДС.
Ако не беше това приемане, щяхме да достигнем дъното много по-рано.
Нашият път не е извън Европейския съюз!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Omega3

Мнение от Omega3 »

Преди години бях споменал тук че бих се вьрнал в Балгария ако ми се изплатят по 100 000 Евро на година прекарана в чужбина.

След скорошните разкрития сьм абсолютно шокиран до каква степен е стигнала наглостта и продажността на бьлгарската политическа класа. Никога не сьм и предполагал че е вьзможно да са били до такава степен продажни, некадьрни и корумпирани.

Така че сумата се качва на 200 000 Евро на година от 2001 на сам.
pumpy

Мнение от pumpy »

Omega3 написа:Преди години бях споменал тук че бих се вьрнал в Балгария ако ми се изплатят по 100 000 Евро на година прекарана в чужбина.

След скорошните разкрития сьм абсолютно шокиран до каква степен е стигнала наглостта и продажността на бьлгарската политическа класа. Никога не сьм и предполагал че е вьзможно да са били до такава степен продажни, некадьрни и корумпирани.

Така че сумата се качва на 200 000 Евро на година от 2001 на сам.
Няма да се върнеш скоро ;)
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Omega3 написа:Преди години бях споменал тук че бих се вьрнал в Балгария .
Нема такава държава... ;)
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Omega3

Мнение от Omega3 »

ivandaman написа:
Прав си. Напредвам в досието. Адвокат ми каза че има вьзможност ЕС да бьде привлечен като солидарно отговорен с БЬлгария при евентулни сьдебни процедури, но само от 2007.

Фактически, Бьлгария е подписала пактьт относно цивилните и политически права ощe preз 1976 и е в явен разрез с много от постановленията му.

АКо излезне нещo тая работа, щe ви дам вьзмножност да се включите в сьдебните процедури, разбира се ако си платите на адвоката, или се договорите за процент при евентуално осьждане.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Много е забавно когато някой който не може да напише правилно името на родната си държава на родната си азбука, започне да се прави на важен и да разтяга локуми за съдебни процедури, закони, постановления и т.н. Още по-абсурдно е да изискваш някой да ти плати за да живееш където си се родил..
Последно промяна от ivandaman на Пет Мар 08, 2013 6:18 am, променено общо 1 път.
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

ivandaman написа:
Но скоро може би ще има Балкария (екс-Чувашия)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Е, това вече са размисли на вестник "Стандарт", не твои |( ...да си дойдем на думата :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

по-добре да се прочете оригиналът http://www.nytimes.com/2013/03/08/world ... wanted=all"
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Е, това вече са размисли на вестник "Стандарт", не твои |( ...да си дойдем на думата :lol:
Които съвпадат с моите скъпа,
Ако не си обърнала внимание,тук от редовно пишещите драскачи от форума мълчат като риби,а да видим ти досещаш ли се защо ? :lol: :rofl:
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Ако не си обърнала внимание,тук от редовно пишещите драскачи от форума мълчат като риби,а да видим ти досещаш ли се защо ? :lol: :rofl:
Ми, не...Чакай, пак почвам да мисля....Ах, да! Сетих се! Когато Мухата мисли и рибите немеят даже! :y: :party: :rock:
Omega3

Мнение от Omega3 »

ivandaman написа:Много е забавно когато някой който не може да напише правилно името на родната си държава на родната си азбука, започне да се прави на важен и да разтяга локуми за съдебни процедури, закони, постановления и т.н. Още по-абсурдно е да изискваш някой да ти плати за да живееш където си се родил..
Аз пьк все по-често се питам дали наистина сьм се родил в Бьлгария. Тaзи фраза щe ти я остава за домашно, защoто ми се струва, че нещо те интересуват писанията ми без да ги четеш обаче.

Ще ти помогна малко. Дали е абсурдно или не да ми плащaт за да живея в Бьлгария, ами не знам, мисля че да. Аз такова нещo не искам нито пьк сьм споменавал да искам.
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Bistra написа:Когато Мухата мисли и рибите немеят даже! :y: :party: :rock:
Мухата... да мисли?..
Ти сериозно ли?..
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"