Из размислите на Мухата 2
Две групировки водени от бивши генерали на ДС управляват България
"Две групировки и до днес управляват България"
От 89г.насам това са едни същи хора които си разпределят държавата на парче"
Това проплака в едно интервю бивш вътрешен министър в началото на 2000 година по "канал 1" на БНТ
От тогава си е все така ,едни идват,други слизат,позастрелват се разни пионки от подземния свят,правят се масови показни акции и всичко си тръгва пак по старому
През целия този период от време до заветната 2007 год. всички партии и техни лидери прокламираха заветния блян как сме били ужким тръгнали към Европата и какъв трънлив и много важен път било за бъдещето на на България и съответно нейния народ !!
Да,ама не,нито едно такова нещо не се случи а даже напротив
Нека погледнeм набързо назад през годините:
За тези 20 и кусур години,умишлено се стремеше за изпростяване на нацията,прокламираше се чалга ,циганизация и простотия,беше се стигнало чак до там да се изтипоса билборд с мутра на изрусен циганин до паметника на Васил Левски в София
Не се отвориха досиетата,защото ужким едва ли не застрашавало се държавната сигурност на България и бла бла ..
Разграбиха се всички индустрии строени по социализма,от това определени хора се облагодетелстваха та даже и вземаха вече се наричат "олигарси"-ужаст,колко нагло звучи,нали !!
Младаите и умни хора избягаха,тези които са по борбени не се оставиха и тръгнаха с куфарите накъдето им видят очите-още разбити съдби и семейсва ...
Гладни пенсионери по улиците,ровят се по казаните,или до преди да се вкарат новите технологии успявха да вържат двата края-я с магнитче на електромера,я с кранче на парното...
Жалка картинка
Банките-и там измами,убийствени лихви,и скрити клопки в договорите за кредит !
Та днес сме 3ти Март,велика дата за България,Германия ни сряза за Шенген,а бе изобщо хората се питат-на кого му бе нужна тая Европа,за нас или за политиците и партиите...
а вижте народа къде е и какво се скандира по улиците
Ще съумеят ли да се разберат тия 2 пусти групировки най накрая веднъж за винаги ?!?
или по точно народа ще съумее ли да се разбере с тях !!!
ей там е въпроса !!!!
"Две групировки и до днес управляват България"
От 89г.насам това са едни същи хора които си разпределят държавата на парче"
Това проплака в едно интервю бивш вътрешен министър в началото на 2000 година по "канал 1" на БНТ
От тогава си е все така ,едни идват,други слизат,позастрелват се разни пионки от подземния свят,правят се масови показни акции и всичко си тръгва пак по старому
През целия този период от време до заветната 2007 год. всички партии и техни лидери прокламираха заветния блян как сме били ужким тръгнали към Европата и какъв трънлив и много важен път било за бъдещето на на България и съответно нейния народ !!
Да,ама не,нито едно такова нещо не се случи а даже напротив
Нека погледнeм набързо назад през годините:
За тези 20 и кусур години,умишлено се стремеше за изпростяване на нацията,прокламираше се чалга ,циганизация и простотия,беше се стигнало чак до там да се изтипоса билборд с мутра на изрусен циганин до паметника на Васил Левски в София
Не се отвориха досиетата,защото ужким едва ли не застрашавало се държавната сигурност на България и бла бла ..
Разграбиха се всички индустрии строени по социализма,от това определени хора се облагодетелстваха та даже и вземаха вече се наричат "олигарси"-ужаст,колко нагло звучи,нали !!
Младаите и умни хора избягаха,тези които са по борбени не се оставиха и тръгнаха с куфарите накъдето им видят очите-още разбити съдби и семейсва ...
Гладни пенсионери по улиците,ровят се по казаните,или до преди да се вкарат новите технологии успявха да вържат двата края-я с магнитче на електромера,я с кранче на парното...
Жалка картинка
Банките-и там измами,убийствени лихви,и скрити клопки в договорите за кредит !
Та днес сме 3ти Март,велика дата за България,Германия ни сряза за Шенген,а бе изобщо хората се питат-на кого му бе нужна тая Европа,за нас или за политиците и партиите...
а вижте народа къде е и какво се скандира по улиците
Ще съумеят ли да се разберат тия 2 пусти групировки най накрая веднъж за винаги ?!?
или по точно народа ще съумее ли да се разбере с тях !!!
ей там е въпроса !!!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Из размислите на Мухата 2
Честит 3-ти март!...първо
Второ ...Не ти разбрах размислите, както винаги.
Аз виждам общоизвестни на всички констатации, звършващи с въпроса : Нужно ли бе да ни приемат в Европейския съюз?
Разбира се, че беше нужно. Това беше единственото положително нещо, което направиха - изцяло заслуга на несъществуващото (за голямо съжаление) СДС.
Ако не беше това приемане, щяхме да достигнем дъното много по-рано.
Нашият път не е извън Европейския съюз!
Второ ...Не ти разбрах размислите, както винаги.
Аз виждам общоизвестни на всички констатации, звършващи с въпроса : Нужно ли бе да ни приемат в Европейския съюз?
Разбира се, че беше нужно. Това беше единственото положително нещо, което направиха - изцяло заслуга на несъществуващото (за голямо съжаление) СДС.
Ако не беше това приемане, щяхме да достигнем дъното много по-рано.
Нашият път не е извън Европейския съюз!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Преди години бях споменал тук че бих се вьрнал в Балгария ако ми се изплатят по 100 000 Евро на година прекарана в чужбина.
След скорошните разкрития сьм абсолютно шокиран до каква степен е стигнала наглостта и продажността на бьлгарската политическа класа. Никога не сьм и предполагал че е вьзможно да са били до такава степен продажни, некадьрни и корумпирани.
Така че сумата се качва на 200 000 Евро на година от 2001 на сам.
След скорошните разкрития сьм абсолютно шокиран до каква степен е стигнала наглостта и продажността на бьлгарската политическа класа. Никога не сьм и предполагал че е вьзможно да са били до такава степен продажни, некадьрни и корумпирани.
Няма да се върнеш скороOmega3 написа:Преди години бях споменал тук че бих се вьрнал в Балгария ако ми се изплатят по 100 000 Евро на година прекарана в чужбина.

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Нема такава държава...Omega3 написа:Преди години бях споменал тук че бих се вьрнал в Балгария .

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Прав си. Напредвам в досието. Адвокат ми каза че има вьзможност ЕС да бьде привлечен като солидарно отговорен с БЬлгария при евентулни сьдебни процедури, но само от 2007.ivandaman написа:Нема такава държава...Omega3 написа:Преди години бях споменал тук че бих се вьрнал в Балгария .
Фактически, Бьлгария е подписала пактьт относно цивилните и политически права ощe preз 1976 и е в явен разрез с много от постановленията му.
АКо излезне нещo тая работа, щe ви дам вьзмножност да се включите в сьдебните процедури, разбира се ако си платите на адвоката, или се договорите за процент при евентуално осьждане.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Много е забавно когато някой който не може да напише правилно името на родната си държава на родната си азбука, започне да се прави на важен и да разтяга локуми за съдебни процедури, закони, постановления и т.н. Още по-абсурдно е да изискваш някой да ти плати за да живееш където си се родил..
Последно промяна от ivandaman на Пет Мар 08, 2013 6:18 am, променено общо 1 път.
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

- optics
- Модератор
Но скоро може би ще има Балкария (екс-Чувашия)ivandaman написа:Нема такава държава...Omega3 написа:Преди години бях споменал тук че бих се вьрнал в Балгария .
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Е, това вече са размисли на вестник "Стандарт", не твои
...да си дойдем на думата 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

по-добре да се прочете оригиналът http://www.nytimes.com/2013/03/08/world ... wanted=all"
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Които съвпадат с моите скъпа,Bistra написа:Е, това вече са размисли на вестник "Стандарт", не твои...да си дойдем на думата
Ако не си обърнала внимание,тук от редовно пишещите драскачи от форума мълчат като риби,а да видим ти досещаш ли се защо ?

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Ми, не...Чакай, пак почвам да мисля....Ах, да! Сетих се! Когато Мухата мисли и рибите немеят даже!myhata II написа:Ако не си обърнала внимание,тук от редовно пишещите драскачи от форума мълчат като риби,а да видим ти досещаш ли се защо ?![]()

Аз пьк все по-често се питам дали наистина сьм се родил в Бьлгария. Тaзи фраза щe ти я остава за домашно, защoто ми се струва, че нещо те интересуват писанията ми без да ги четеш обаче.ivandaman написа:Много е забавно когато някой който не може да напише правилно името на родната си държава на родната си азбука, започне да се прави на важен и да разтяга локуми за съдебни процедури, закони, постановления и т.н. Още по-абсурдно е да изискваш някой да ти плати за да живееш където си се родил..
Ще ти помогна малко. Дали е абсурдно или не да ми плащaт за да живея в Бьлгария, ами не знам, мисля че да. Аз такова нещo не искам нито пьк сьм споменавал да искам.
Мухата... да мисли?..Bistra написа:Когато Мухата мисли и рибите немеят даже!![]()
![]()
Ти сериозно ли?..
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"