никога не съм имала два ника и сумати народ тук ме познава лично, да не говорим, че администратори/модератори също
освен това, стилът ми е уникален, едва ли си някой друг тук го наподобява
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
предполагам, че "арогантността" ми не нарушава правилата на форума
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Това сме ние от Пловдив !!!!
Горд съм че съм българин !!
В трагикомедия се превърна днешният протест в Пловдив. Причина за това стана един от организаторите Иван Бояджиев, по-известен като Бай Иван, който на своя глава е отишъл на среща с кмета Иван Тотев и му се е извинил от името на протестиращите, заради скандиранията срещу него в последните два дни, предаде Дарик. Освен това Бай Иван разпрати декларация до всички медии, в която кани Тотев да присъства на протестите. В отговор, кметът покани протестиращи да се срещнат с него в кабинета му.
Вместо протестиращи обаче там отново отишъл Бай Иван, който говорил от името на хората, без тяхно знание. При появата на Бояджиев на редовния митинг от 18 часа пред сградата на ЕВН хората го посрещнаха с освирквания и викове „Предател!", искайки сметка за самоволството да говори от тяхно име. След близо 30 минути разправии, придружени с комични обяснения от страна на Бай Иван, хората се успокоиха и се отправиха на обичайното си шествие по Главната. Провинилият се пенсионер Иван Бояджиев този път застана в задните редици, а не както обикновено - най-отпред в шествието.
Хората отново отидоха пред сградата на общината, където по думите на Бай Иван, Тотев ги чакал за среща. Естествено, кметът не бе там, и това предизвика бурно недоволство у протестиращите. Бай Иван предизвика бурен смях сред протестиращи, полицаи и журналисти, като отново взе мегафон и пръв започна да вика „Тотев - предател" и „Страхливец". Това се случи само два часа след като обявилият от няколко дни гладна стачка Бай Иван е бил на среща на 4 очи с кмета. В крайна сметка протестиращите се събраха отново пред пощата и повториха исканията си за национализация на ЕРП-тата, намаляване цените на тока и отмяната на последните им сметки за електроенергия. На днешния протест присъстваха около 60 души.