Това сме ние от Пловдив !!!!
Горд съм че съм българин !!

луд умора нямаmyhata II написа:
Това сме ние от Пловдив !!!!
Горд съм че съм българин !!
"Пловдив" да не е някой нов квартал на Торонто? Щото иначе не мога да си обясня точно кои сте вие, мухЪ. А това на клипа ти ли си и какво подпалваш, пицарията на пакито ли?myhata II написа:Това сме ние от Пловдив !!!!
Страхливите шушомиги са в болниците и по сараите скъпаBistra написа:Начи, викаш да очакваме включване с твое участие от някой от билдингите на Канев в Торонто?![]()
P.S. Ти на това народ ли му викаш - страхливи шушомиги с качулки? Леле, добре, че не съм патриот!![]()
Ами дай да се държим като крадците и престъпниците - така ще изградим нова, чиста и демократична страна ... блякmyhata II написа:krimon написа:Видеото е много показателно: използване на националния идол за оправдание на криминални действия. quote]
А ДА СЕ КРАДЕ "ЛЕГАЛНО" ОТ БЕДНИЯ НАРОД НЕ Е КРИМИНАЛНО ТАКА ЛИ ?
До сега управляващите ни показаха точно това,и отговора не закъсня скъпа,ако им пукаше,до сега трябваше да се водят ревизии и да се правят арести ,а не като щраус да си заровиш главата в болницата и да чакаш всичко да отшуми и утре пак да се грееш в народното събрание,не стаа вече НЕ !krimon написа:Ами дай да се държим като крадците и престъпниците - така ще изградим нова, чиста и демократична страна ... блякmyhata II написа:krimon написа:Видеото е много показателно: използване на националния идол за оправдание на криминални действия. quote]
А ДА СЕ КРАДЕ "ЛЕГАЛНО" ОТ БЕДНИЯ НАРОД НЕ Е КРИМИНАЛНО ТАКА ЛИ ?
krimon написа:....скъпа ще наричаш приятелките си и майка си