Българи в чужбина дават рамо на протестите

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: Българи в чужбина дават рамо на протестите

Мнение от MrGeek »

miteto написа:Сега, да разбираме ли че вие двамата активно "давате рамо на протестите?
Мите, я си представи, че мадам ябълката всяка сутрин отива пред Парламента на Британска Колумбия и опъва една палатка с няколко плаката в подкрепа на протестите и така събира симпатии от местното население и пренася борбата на другия край на света. Предполагам по този начин напълно се е разграничила от "поканатчените" и "канадизираните", които не искат да имат нищо общо с безумия като национализации, забрани на партии, "народни" съдилища и какво там беше още от програмата на мухЪтЪ. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Народа ми се струва узрял за военна диктатура :(
То още от преди Бойко се подхвърляха реплики "абе само здрава ръка ще ни опрай нас"
Един военен преврат в момента ще стане много леко и безкръвно ако всички са така захласнати по безпартийното управление като някои съфорумници.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

танковете, танковете :rofl: :rofl: :rofl:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

optics написа: Един военен преврат в момента ще стане много леко и безкръвно ако всички са така захласнати по безпартийното управление като някои съфорумници.
Ти сериозно ли? :o
В рамките на Европейския съюз? Надявам се българите не са дотолкова изкукали. :^)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Направо един турчин за султан, ни партии ще има, ни разделение на властите. :D

А иначе аз още не съм се "поканатчил" достатъчно (каквото и да означава това), вчера заявих активната си позиция като гласувах със "ЗА" в една анкета на Фейсбук относно това дали подкрепяме намаляването на цената на наливната бира наполовина.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Народа ми се струва узрял за военна диктатура :(
То още от преди Бойко се подхвърляха реплики "абе само здрава ръка ще ни опрай нас"
Един военен преврат в момента ще стане много леко и безкръвно ако всички са така захласнати по безпартийното управление като някои съфорумници.
"Да", ама "Не" - отдавна в България няма армия, особено смели личности за такива всеотдайни, решителни и значими за историята действия и много добре знаем защо и кой е виновен за това... останаха само мижави рантутници на държавата, та и тях да храни народа, че някои от тях и със задгранични, не им стига пасмината от "потомствени" политици... И безпартийно управление не значи непременно военна диктатура. :!:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

roumensp написа:Направо един турчин за султан, ни партии ще има, ни разделение на властите. :D

А иначе аз още не съм се "поканатчил" достатъчно (каквото и да означава това), вчера заявих активната си позиция като гласувах със "ЗА" в една анкета на Фейсбук относно това дали подкрепяме намаляването на цената на наливната бира наполовина.
Явно не си щом все още те вълнува цената на наливната бира, а не си я правиш ти в къщи като повечето българи, които пестят от всичко, за да си купят заветната къща мечта тука и станат 100% канадци.
apple

Мнение от apple »

ivalin написа:
roumensp написа:Направо един турчин за султан, ни партии ще има, ни разделение на властите. :D

Явно не си щом все още те вълнува цената на наливната бира, а не си я правиш ти в къщи като повечето българи, които пестят от всичко, за да си купят заветната къща мечта тука и станат 100% канадци.
А тия са от "другите" българи лузърите. Спасов не го мешай с тях, той яде и пие в класни ресторанти, притежава солиден моргидж в най-прекрасната ерия и децата му учат в елитни училища... А забравих и съпругата му изкарва на квадрат спрямо неговия доход и е единствената жена професионалист в областта, в която работи в китната ни провинция ВС. При това без да си доучва тук... Недей изобщо да сравняваш несравними социални прослойки... ;) Отивам да си приготвя наливната биричка, че ми шупна закваската докато да се изкажа и аз тука. :lol:
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

apple написа:
ivalin написа:

А тия са от "другите" българи лузърите. Спасов не го мешай с тях, той яде и пие в класни ресторанти, притежава солиден моргидж в най-прекрасната ерия и децата му учат в елитни училища... А забравих и съпругата му изкарва на квадрат спрямо неговия доход и е единствената жена професионалист в областта, в която работи в китната ни провинция ВС. При това без да си доучва тук... Недей изобщо да сравняваш несравними социални прослойки... ;) Отивам да си приготвя наливната биричка, че ми шупна закваската докато да се изкажа и аз тука. :lol:
И ти можеш да го постигнеш, ако по-редовно изразяваш активната си гражданска позиция във Фейсбук и форума. :D
Пък ако прежалиш и малко пари за един билет до БГ, току-виж си се вредила в преразпределението на властта и после всички ще ти завиждаме.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Ябълке, плюеш ти по Виктория и Канада, но ако можеш да видиш в момента родният ти град ще ти стане доста тъжно... Хората не са излезли по улиците понеже са удовлетворени.. Глада, мизерията, отчаянието и разрухата са тотални.. Никой не е доволен и всички се оплакват.
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

ivalin написа:

Ха-ха-ха това ми хареса! Между другото аз само с един се запознах и слава богу скоро след това се разпознах, който си правеше бира и вино в къщи. Таково чудо не бях виждала, честно!
Дори и в България не съм правила нищо, па камо ли в Канада, където има всичко по магазините. :x
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Bistra написа:Дори и в България не съм правила нищо, па камо ли в Канада, където има всичко по магазините. :x
Чак пък всичко ... поркане с метилов алкохол има ли ? Няма!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

roumensp написа:
Bistra написа:Дори и в България не съм правила нищо, па камо ли в Канада, където има всичко по магазините. :x
Чак пък всичко ... поркане с метилов алкохол има ли ? Няма!
Леле, прав си! Още ми държи "топло" натравянето с коктейл Блъди Мери. Добре, че беше коктейл и то само един, щото ако беше чиста водка, нямаше да съм между живите вече.
Оттогава само като го видя и ми става лошо. Не мога да го пия, хич.:|
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

roumensp написа:Чак пък всичко ... поркане с метилов алкохол има ли ? Няма!
Права е Бистра като казва всичко, само не бих конкретизирал магазините, но наистина тука има всичко... Ами кетчуп, мая и захар, пък когато няма кетчуп, стават и други работи... ще се въздържа от подробности... мнозина правят парици за черни дни от тази далавера като предлагат домашна българска ракия... Та какво станало с метила?!
Публикувай отговор