Без думи или защо...
- 
				Nick(olov)

Re: Без думи или защо...
Алтернативата на ББ е Станишев и Доган 

....не, мерси от мен

- ablood
 - Обратна връзка:

ИзвърташBistra написа:Промяна? Ти намираш, че има нещо променено, ли?ablood написа:Би ли посочила някоя значима политическа промяна, която да не е била планирана от някого?
Смея да твърдя, че нещата са си постарому с малката подробност, че беше извършена още една национализация на парите на хората и те се превърнаха в капитали за тези, за които лобира ББ ( а и целият списък пред и вероятно след него).
Ставаше дума за политическа промяна и ти вместо да отговориш се отплесна към друго
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
						- Bistra
 - Напуснал форума

Прав си няма алтернатива.Nick(olov) написа:Алтернативата на ББ е Станишев и Доган![]()
![]()
....не, мерси от мен
А-блъд, политическата промяна е само на приказки, иначе положението си е същото.ablood написа:Извърташ
Ставаше дума за политическа промяна и ти вместо да отговориш се отплесна към друго
Ти да виждаш повече от 2 партии , за които да се гласува и то непроизтичащи от един общ кюп? Аз, не. Ами той "Бай Тошовския феодализъм" си е все още на власт, само че по-рано му викахме социализъм, а сега капитализъм. Ай, честито!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
						- ablood
 - Обратна връзка:

Bistra, 
Тъй като продължаваш да увърташ и да отговаряш на въпроса с въпрос ти напомням първия въпрос:
Когато писах за компрометирането на първоначалното СДС (изритването на излишните писатели, артисти и други некорумпирани личности) ти ме засече, че това било предвидено.
Та потретвам: коя политическа промяна не е планирана, та да ме засичаш, че тази е?

Тъй като продължаваш да увърташ и да отговаряш на въпроса с въпрос ти напомням първия въпрос:
Когато писах за компрометирането на първоначалното СДС (изритването на излишните писатели, артисти и други некорумпирани личности) ти ме засече, че това било предвидено.
Та потретвам: коя политическа промяна не е планирана, та да ме засичаш, че тази е?
						- Bistra
 - Напуснал форума

Да ти кажа честно не разбирам какво ме питаш, но подозирам, че говорим за едно и също нещо. Може би затова са били изритани, за да няма промяна от предначертаната линия. Промяна, обаче няма, факт. Сега сме стигнали дотам да нямаме избор, това е. Като капак на всичко някакъв си г***лизец си позволява да ни нарича родоотсъпници, заради това че отказваме да участвуваме повече в маскарада.ablood написа:Bistra,
BTW...Повечето хора на изкуството по Живково време бяха верни на партията, така че не знам, какво точно си очаквал дори и да бяха останали? Истината е, че България нямаше мислеща интелигенция. Комунистите хвърлиха доста усилия в посока на унищожаването и.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
						- Bistra
 - Напуснал форума

Ето нещо по-нормално извън хвалебствията:
Без нито една забележка

Без нито една забележка
Когато една работна среща на премиера на най-бедната страна в ЕС с президента на най-великата демокрация и първа икономика може да се обобщи с единственото Congratulations! и нищо повече, човек се пита какво толкова премълчават обитателите на Белия дом и "Дондуков" 1. Или просто няма нищо за казване.
Никой, разбира се, не мисли, че Борисов е летял за Вашингтон, за да чуе 5 благодарности и 3 комплимента, последният от които какъв ефективен лидер е. Бездруго си го знае. А също и "...And I think it's important for everybody to know that he's also a black belt in karate, so you should be very careful crossing him (Laughter)", казано веднага след "ефективния лидер". (Както казал един бивш US посланик, егото на Борисов е най-силният лост за влияние върху него.)
Може би защото двамата нямат навика да се чуват по телефона, както прави Борисов с Владимир Путин. Иначе едните благодарности могат да се отправят и непряко...
						- ablood
 - Обратна връзка:

Не разбирам как не виждаш разлика между 50/50 можоритарно/пропорцианално избрани депутати във великото народно събрание 1990 и, че след изритването им та до днес в парламента не влиза нито един независим кандидат.Bistra написа:Може би затова са били изритани, за да няма промяна от предначертаната линия. Промяна, обаче няма, факт.
Ако не виждаш разлика между парламента от 1990, пълен с артисти, писатели, музиканти и прочие народни любимци и последвалите комунистически/мутренски пионки.
						- Bistra
 - Напуснал форума

Ами да ти кажа имаше разни кампании по очерняне, досиета и т.н. Не всички хора са със здрави нерви, а всички бяха живели по "онова време" и бяха малко или много засегнати. Не помня вече, а и не искам да си спомням, ама имаше и много доброволно отказали се. Та на тяхно място застъпваше плявата за да го докараме до това дередже. Какво биха направили един-двама  независими кандидати? Капки в океана...

- ablood
 - Обратна връзка:

Да ти задам ли въпроса за 5-ти път?

- Bistra
 - Напуснал форума

Е, не, отказвам се! Преливаме от пусто в празно.ablood написа:Да ти задам ли въпроса за 5-ти път?
						- ablood
 - Обратна връзка:

Нали!

Скоро четох, че Евростат ни поставя на последно място по "богатство" на калпак (или първо по бедност) в Европа. Като при това 49% от българите са под прага на бедността. Аз мисля, че грешат - те сигурно мерят с германски аршин.
Но пък има здрава финансова дисциплина и дефицит по-малък от 3% от БВП. Гръбнакът на престъпността е пречупен, 99% от знаковите дела завършват с оправдателни присъди. Битовата престъпност е намаляла дотолкова, че ако не те убият за 20 лева си щастливец (ама за това е виновен манталитета на българина - винаги иска да има пари в брой).
Във външно-политически аспект, също успехите са многобройни - ето, и онзи деншното посещение на бат Бойко и визитата му с Обама го доказва. По-лесно е да си договориш аудиенция с Папата, отколкото с американския президент (освен ако не те е привикал за нещо - но това са само спекулации).
Айде да не продължавам - успехите са видни с просто око.
П.С. "Най-доброто" е, че няма алтернатива. (както някои споменаха)

Но пък има здрава финансова дисциплина и дефицит по-малък от 3% от БВП. Гръбнакът на престъпността е пречупен, 99% от знаковите дела завършват с оправдателни присъди. Битовата престъпност е намаляла дотолкова, че ако не те убият за 20 лева си щастливец (ама за това е виновен манталитета на българина - винаги иска да има пари в брой).
Във външно-политически аспект, също успехите са многобройни - ето, и онзи деншното посещение на бат Бойко и визитата му с Обама го доказва. По-лесно е да си договориш аудиенция с Папата, отколкото с американския президент (освен ако не те е привикал за нещо - но това са само спекулации).
Айде да не продължавам - успехите са видни с просто око.
П.С. "Най-доброто" е, че няма алтернатива. (както някои споменаха)
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
						Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!