ИзвърташBistra написа:Промяна? Ти намираш, че има нещо променено, ли?ablood написа:Би ли посочила някоя значима политическа промяна, която да не е била планирана от някого?
Смея да твърдя, че нещата са си постарому с малката подробност, че беше извършена още една национализация на парите на хората и те се превърнаха в капитали за тези, за които лобира ББ ( а и целият списък пред и вероятно след него).
Прав си няма алтернатива.Nick(olov) написа:Алтернативата на ББ е Станишев и Доган![]()
![]()
....не, мерси от мен
А-блъд, политическата промяна е само на приказки, иначе положението си е същото.ablood написа:Извърташ
Ставаше дума за политическа промяна и ти вместо да отговориш се отплесна към друго
Да ти кажа честно не разбирам какво ме питаш, но подозирам, че говорим за едно и също нещо. Може би затова са били изритани, за да няма промяна от предначертаната линия. Промяна, обаче няма, факт. Сега сме стигнали дотам да нямаме избор, това е. Като капак на всичко някакъв си г***лизец си позволява да ни нарича родоотсъпници, заради това че отказваме да участвуваме повече в маскарада.ablood написа:Bistra,
Тъй като продължаваш да увърташ и да отговаряш на въпроса с въпрос ти напомням първия въпрос:
Когато писах за компрометирането на първоначалното СДС (изритването на излишните писатели, артисти и други некорумпирани личности) ти ме засече, че това било предвидено.
Та потретвам: коя политическа промяна не е планирана, та да ме засичаш, че тази е?
Когато една работна среща на премиера на най-бедната страна в ЕС с президента на най-великата демокрация и първа икономика може да се обобщи с единственото Congratulations! и нищо повече, човек се пита какво толкова премълчават обитателите на Белия дом и "Дондуков" 1. Или просто няма нищо за казване.
Никой, разбира се, не мисли, че Борисов е летял за Вашингтон, за да чуе 5 благодарности и 3 комплимента, последният от които какъв ефективен лидер е. Бездруго си го знае. А също и "...And I think it's important for everybody to know that he's also a black belt in karate, so you should be very careful crossing him (Laughter)", казано веднага след "ефективния лидер". (Както казал един бивш US посланик, егото на Борисов е най-силният лост за влияние върху него.)
Може би защото двамата нямат навика да се чуват по телефона, както прави Борисов с Владимир Путин. Иначе едните благодарности могат да се отправят и непряко...
Не разбирам как не виждаш разлика между 50/50 можоритарно/пропорцианално избрани депутати във великото народно събрание 1990 и, че след изритването им та до днес в парламента не влиза нито един независим кандидат.Bistra написа:Може би затова са били изритани, за да няма промяна от предначертаната линия. Промяна, обаче няма, факт.
Е, не, отказвам се! Преливаме от пусто в празно.ablood написа:Да ти задам ли въпроса за 5-ти път?