Здравейте ,
Искам да попитам следното нещо: Имам позитив LMO от канадски работодател и договор за работа за 2-години .Попълних формулярите за работно разрешително 1295 както и всички други описани в сайта на имиграционните и ги изпратих до Букурещ. Интересувам се някой наскоро вадил ли си е работно разрешително + виза за да ми каже сроковете за обработка и дали още нещо ще е необходимо? Ако може да обясни какво следва след като изпратиш всички документи до посолството?
Виждам ,че сроковете ,който са дали са доста разтегливо понятие за тях.
Инфо за сроковете за издаване на работно разрешение и и виза
-
-
Re: Инфо за сроковете за издаване на работно разрешение и и
Няма ли кой да даде мнение?
е това не го ли прочете
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 24&t=44537"
повече от това какво да се каже..... ?
Публикувано на: Съб Сеп 15, 2012 9:46 pm
Няма критерии кой е за 11 и кой за 43 месеца. Зависи от това, колко си бърка в носа поредната леля Жечка, на чието бюро отлежава молбата ти. Освен това правилата се менят в крачка и нищо не се знае.
Няма критерии кой е за 11 и кой за 43 месеца. Зависи от това, колко си бърка в носа поредната леля Жечка, на чието бюро отлежава молбата ти. Освен това правилата се менят в крачка и нищо не се знае.
-
Челсъм го ,но тук говорим за съвсем друго нещо.Аз имам подписан договор ,позитив LMO и паспорта ми е в Букурещ за виза . Това което следва по преценка на имигр. офицера е да ми насрочат медикал и когато всичко е о.к да дадът резидент виза ,като работното разрешение се взима на ентри поинта, в случая летището кадето се каца за първи път на територията на Канада. Случая ,който описват в тази тема е друг. Там се говори за оправяне на документите ,когато си вече там с работна виза и пускаш за П.Р.bp_de написа:е това не го ли прочете
Интересувам се само дали има хора които са заминали с работно разрешение + виза и да споделят. Изчел съм всичко в CIC сайта, но е друго ако някой сподели опит.
Ма то, лели Жечки в администрацията бол..........Дано стане бързо 

-
Брат ми чака за студентска работна виза 6-7 месеца. През това време паспорта му беше в Букурещ.
Има виза от преди 2 седмици. Подаде документи в края на февруари.
Има виза от преди 2 седмици. Подаде документи в края на февруари.
Монреал - 08.2009
Едмънтън -09.2011
Едмънтън -09.2011
В тях е и ножа , и сиренето дето му викаме...... чакаш покорно и товае – единствено ако работодателя ти е твои човек –тои може да ги тормози и да ръчка леля Жечка да се забърза....
И за всеки случиа се подготви за ходене до Руманско –щото може да поискат да те видят....
Иначе мои роднина замина с раб виза - бруто отне месец ,месец и половина-ама това не значи че и при тебе ще е така , а и това беше отавана.....
И за всеки случиа се подготви за ходене до Руманско –щото може да поискат да те видят....
Иначе мои роднина замина с раб виза - бруто отне месец ,месец и половина-ама това не значи че и при тебе ще е така , а и това беше отавана.....