Инфо за сроковете за издаване на работно разрешение и и виза

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
pinokio1972

Инфо за сроковете за издаване на работно разрешение и и виза

Мнение от pinokio1972 »

Здравейте ,
Искам да попитам следното нещо: Имам позитив LMO от канадски работодател и договор за работа за 2-години .Попълних формулярите за работно разрешително 1295 както и всички други описани в сайта на имиграционните и ги изпратих до Букурещ. Интересувам се някой наскоро вадил ли си е работно разрешително + виза за да ми каже сроковете за обработка и дали още нещо ще е необходимо? Ако може да обясни какво следва след като изпратиш всички документи до посолството?
Виждам ,че сроковете ,който са дали са доста разтегливо понятие за тях.
pinokio1972

Re: Инфо за сроковете за издаване на работно разрешение и и

Мнение от pinokio1972 »

Няма ли кой да даде мнение?
bp_de

Мнение от bp_de »

е това не го ли прочете
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 24&t=44537"
повече от това какво да се каже..... ?

Публикувано на: Съб Сеп 15, 2012 9:46 pm
Няма критерии кой е за 11 и кой за 43 месеца. Зависи от това, колко си бърка в носа поредната леля Жечка, на чието бюро отлежава молбата ти. Освен това правилата се менят в крачка и нищо не се знае.

pinokio1972

Мнение от pinokio1972 »

bp_de написа:е това не го ли прочете
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 24&t=44537"
повече от това какво да се каже..... ?

Публикувано на: Съб Сеп 15, 2012 9:46 pm
Няма критерии кой е за 11 и кой за 43 месеца. Зависи от това, колко си бърка в носа поредната леля Жечка, на чието бюро отлежава молбата ти. Освен това правилата се менят в крачка и нищо не се знае.

Челсъм го ,но тук говорим за съвсем друго нещо.Аз имам подписан договор ,позитив LMO и паспорта ми е в Букурещ за виза . Това което следва по преценка на имигр. офицера е да ми насрочат медикал и когато всичко е о.к да дадът резидент виза ,като работното разрешение се взима на ентри поинта, в случая летището кадето се каца за първи път на територията на Канада. Случая ,който описват в тази тема е друг. Там се говори за оправяне на документите ,когато си вече там с работна виза и пускаш за П.Р.
Интересувам се само дали има хора които са заминали с работно разрешение + виза и да споделят. Изчел съм всичко в CIC сайта, но е друго ако някой сподели опит.
pumpy

Мнение от pumpy »

Ма то, лели Жечки в администрацията бол..........Дано стане бързо :)
arogance

Мнение от arogance »

Брат ми чака за студентска работна виза 6-7 месеца. През това време паспорта му беше в Букурещ.
Има виза от преди 2 седмици. Подаде документи в края на февруари.
Монреал - 08.2009
Едмънтън -09.2011
bp_de

Мнение от bp_de »

В тях е и ножа , и сиренето дето му викаме...... чакаш покорно и товае – единствено ако работодателя ти е твои човек –тои може да ги тормози и да ръчка леля Жечка да се забърза....
И за всеки случиа се подготви за ходене до Руманско –щото може да поискат да те видят....
Иначе мои роднина замина с раб виза - бруто отне месец ,месец и половина-ама това не значи че и при тебе ще е така , а и това беше отавана.....
Публикувай отговор