Срам ме е ....

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Аватар
Люта чушка ®

Re: Срам ме е .... от моя народ

Мнение от Люта чушка ® »

OILERS написа:
Люта чушка ® написа:Тука изпадна в грешка вече! Ако си чел внимателно, на оня урод болестта му не е хомосексуализма, а нарцисизма. !
Тука изпадна в грешка вече.
Може би ти да си правил/а психо профила на на педала, че твърдиш това?...
Ако ти отговоря с "Да", ще си промениш ли мнението?
OILERS написа:...болни(нистина болни) от нарцисизъм 1:1 000 000...
Явно в тоя форум само аз не отбирам нищичко от психиатрични болести, другите сте много навътре в материята :D
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

YOUPPI написа: А кръстоските на лъв и тигър
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0% ... 1%8A%D1%80"
да не влизам в подробности, че стана страшно.
Малиий, аз май съм таквоз нящо....Страшно и опасно, бау!...:D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Така е нищо не разбираш чишка и затова защитаваш педерастите и педерастлъка,а особено в Канада е много разспостранен и от двата пола,нищо не обадиха жените какво мислят за лезбилъка и феминизма като цяло,за ли са или против и не са ли това още болни мозъци ...!! :puke:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

То не е ли същото? Мислех, че лезбийките са хомосексуалисти. Разликата е само в пола.
Колкото до феминизма...На ти да прочетеш да се пообразоваш:
http://en.wikipedia.org/wiki/Feminism"
Аз лично не намирам връзка между двете (хомосексуализма и феминизма), ама кажи ти та да чуем! :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

Bistra написа:То не е ли същото? Мислех, че лезбийките са хомосексуалисти.
ама ти сериозно ли така мислиш? :o
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Люта чушка ® написа:
Bistra написа:То не е ли същото? Мислех, че лезбийките са хомосексуалисти.
ама ти сериозно ли така мислиш? :o
А ти не мислиш ли така?
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

Не, смятам ги за хомосексуалистки ;)
YOUPPI

Мнение от YOUPPI »

becks написа: Аз не съм правил сравнения с природата, защото при животните морал няма. Питах само ти от позицията на какъв налагаш твоя морал за това, какво е морално или не - съответно редно или не.
Ако приемем, че моралните норми в предимно християнски страни се определят от библията, то ако ти си правил секс преди брака, си направил един от най-големите грехове - блудство. Да не говорим, че жена ти е блудница. Просто не виждам как можеш да ни налагаш твоите сексуални норми при положения, че правиш секс и за удоволствие, нещо несъвместимо с християнския морал според библията.
Упс, това с морала е много широко. Морално ли е мъж да прави секс с мъж, да не говоря кой е този, който определя що е морално или не ... :wasntme:

Обратните или ги приемаш, или не. Не можеш да приемеш само част от тях. То е като да си вегетарианец, ама от месата да не ядеш само свинско....
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Аватар
klisurov
Обратна връзка:

Мнение от klisurov »

YOUPPI написа:Обратните или ги приемаш, или не. Не можеш да приемеш само част от тях.
Тц ... аз принципно ги приемам ... стига да не "ми се навират в лицето".
Това, в прочем, се отнася до всичко, не само до хомосексуалистите.

Щото жените се бореха за равноправие, сега ние се борим за оцеляване.
Чернокожите се бораха за равноправие, сега не смееш да ги погледнеш, че ще те обвинят в расизъм.

Да не се окаже след време, че ако не си хомосексуалист, то значи ги дискринираш.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?

Koko

becks

Мнение от becks »

klisurov написа:
YOUPPI написа:Обратните или ги приемаш, или не. Не можеш да приемеш само част от тях.
Подобно е и отношенито на канадците към безработните имигранти като вас: "Ние по принцип нямаме нищо против вас, ама ако може да не ви виждаме". Много е учтиво :)
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
grozdan

Мнение от grozdan »

myhata II написа: Много болен ...!!!
Ти нали го раздаваше ненатурален бе ? :lol:
Болни хора са това майна,много болни,всичко иде от мозъка майна,то са родило с предник а тръгнало да си дава задника ,а де кажи ми това здрави хора ли са а ? :puke:
То се е родило с предник, ама никой не го е питал какво да се роди, нито къде, нито кой да го роди.
След като става възрастен и си казва, понеже вече има право на избор.

Я кажи ти като беше ученик криеше ли се в кенефа на даскалото да пушиш? И ако да - защо?
Аз ще ти подскажа - защото си бил непълнолетен и лишен от избор. Това не те прави болен!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
crusader

Мнение от crusader »

becks написа:
klisurov написа:
Подобно е и отношенито на канадците към безработните имигранти като вас: "Ние по принцип нямаме нищо против вас, ама ако може да не ви виждаме". Много е учтиво :)

:y: :rock: :y:
pumpy

Мнение от pumpy »

YOUPPI написа:
pumpy написа: Как е възможно да се отъждествява хомосексуализма с педофилията, изнасилването и содомията ???? В крайна сметка има закон и той определя кое е законно и кое не. Нали сме от "голямото европейско семейство" или сме от там само когато ни изнася, а когато ще бием жената и различните около нас сме си тъмни балкански субекти ?
Ех, пумпи, ти по една или друга форма имаш нещо общо с медицината. Мисля, че тук си вкара автогол. Говорим за вид секс. Значи някои видове секс е законен, други не. Бря, ама в природата се срещат и кръвосмешителство, и де що съм ги описал по-горе. Кой ги е определил като противозаконни при хората? Църквата .... Или приемаш всички, или не. Не може природните закони да важат само за едни, за други не. Като вали, вали върху всички. Не подбира.
Не мога да повярвам, че в природата се среща изнасилването и педофилията. А даже и да се срещат, ние сме хора, а не животни. Не можеш да отърдествяваш доброволния секс и изнасилването. И не ме интересува какво мисли църквата (там често се срещат и педофилията и хомосексуализма, поради някакви безумни догми за безбрачие). Днешното общество е решило, че изнасилването и педофилията са незаконни. Няма такова решение за хомосексуализма - ерго пребиването на момчето е гнусна и долна постъпка....
pumpy

Мнение от pumpy »

YOUPPI написа: Понеже се спомена за срещано в природата, някой пита ли кобила, дали иска да я оножда магаре? А някой да е питал магарица, за наличието на жребец отзад??? А кръстоските на лъв и тигър
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0% ... 1%8A%D1%80"
да не влизам в подробности, че стана страшно. Та отклоненията или се приемат, или не. Изборът е персонален.
А ти как прецени, че на магарицата не й харесва и го прави насила ???
pumpy

Мнение от pumpy »

YOUPPI написа: Обратните или ги приемаш, или не. Не можеш да приемеш само част от тях. То е като да си вегетарианец, ама от месата да не ядеш само свинско....
Последно: защо педофилите и изнасилвачи ТРЯБВА да са обратни ??? Според твоята теза, хетеросексуални изнасилвачи и педофили не съществуват ? Ако е така, то това обяснява тезата ти. От там трябваше да започнеш....
Заключено