Има ли такъв филм тука?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
Аватар
Guinness

Re: Има ли такъв филм тука?

Мнение от Guinness »

myhata II написа:Всичко според мен е от начина по който виждаш нещата и как си живял в България :y:
И като дойдеш в Канада $9 на час/2X$425 на месец за учене на френски/ ти се струват цяло състояние :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Айде, включиха се и английските актьори! Филма стана с международно участие, така да се каже. :D :rock: :party:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Бистре,рожбо.тупайки се в гърдите и крещейки на всяко първо изречение АААЗЗЗ И САМО АААЗЗЗЗЗ. май си пропуснала нещо :rofl: :party: :rofl: :party:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Guinness написа:Бистре,рожбо.тупайки се в гърдите и крещейки на всяко първо изречение АААЗЗЗ И САМО АААЗЗЗЗЗ. май си пропуснала нещо :rofl: :party: :rofl: :party:
Ами, всеки гледа себе си. Не съм ти рожба, слава Богу! :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
crusader

Мнение от crusader »

Bistra написа: Не съм ти рожба, слава Богу! :D
Предполагам и той е много доволен от този факт :o
Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Мнение от UnHoly »

crusader написа:
Което (ако е истина) ще дойде нещо като рекорд в тая тема - цели двама доволни, независимо от какво. Рааадост :party: :party: :party:
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

crusader написа:
Я, да видим какво имаме тук, Господин Кръст-Не-носец? Липсва ти анонимното правене на интриги? (В мрънкане можеш достатъчно да се изявиш.) Само не очаквай АЗ да ти симпатизирам за това! :P
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

ivanko13 написа:
Gonzo#1 написа: Вече близо 8 години съм тук, па ни веднъж не срещнах нечистоплътен местен или простак.
Това в кой град е? Аз всеки ден виждам по няколко :D
Въпросът е зададен грешно.. Не в кой град а "в коя среда" би трябвало да бъде.. Във всяко населено место има "weirdos" a в по-големите градове естествено са повече..

Между другото някой спомня ли си кога в БГ започнаха да внасят "dental floss" Защото си спомням че през 2001 още не го бяха виждали а пък едни мои "близки" ме обвиниха че съм се правил на "Американец" защото съм се къпел всеки ден.. :D ..

А за апълката ще споделя че тук в Коста Рика местните имат един лаф. "Мирише като европеец" .. Не знам защо още нямат лаф "Мирише като Канадец" .. Оствям те сама да си направиш изводите..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Поне до към края на 90-те нямаше д. флос - носех си от щатско. Сега като има, трима човека го купуват.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Че те в България се дъвчат дъвки след хранене да им се чистят зъбите ,мисля че бяха на "Орбит"
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Това е като да се пръскаш с Тройной вместо да се къпеш
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

За съжаление сте прави.
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
apple

Мнение от apple »

pavelyankov написа:За съжаление сте прави.
Ти въобще знаеш ли за какво говорят бе подмазвач? Оставам с впечатлението, че се напъваш да станеш член на "форумния елит".! Когато "големите" кажат нещо ще се избиеш да потвърждаваш тезата им, знаеш, не знаеш за какво става въпрос и дали изобщо те касае се питам? :?: Ти зъбките си флосваш, флосваш ли варненецо?
И няма, няма Иване, нищо няма в тая пуста България...с кол да се завъртиш няма какво да закачиш в магазините...точно като в спомените ти! И никой не си мие, флосва и т.н. зъбите, не се къпем повече от веднъж в седмицата и то предимно в неделя... Не прехвърляй навиците на твоето семейство върху цяла една нация ако обичаш! Все още принадлежиш към нея!
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

apple написа:
Ти въобще знаеш ли за какво говорят бе подмазвач? Оставам с впечатлението, че се напъваш да станеш член на "форумния елит".! Когато "големите" кажат нещо ще се избиеш да потвърждаваш тезата им, знаеш, не знаеш за какво става въпрос и дали изобщо те касае се питам? :?: Ти зъбките си флосваш, флосваш ли варненецо?
И няма, няма Иване, нищо няма в тая пуста България...с кол да се завъртиш няма какво да закачиш в магазините...точно като в спомените ти! И никой не си мие, флосва и т.н. зъбите, не се къпем повече от веднъж в седмицата и то предимно в неделя... Не прехвърляй навиците на твоето семейство върху цяла една нация ако обичаш! Все още принадлежиш към нея!
1.Мери си приказките !
2. Какво е "форумния елит" ?
3. Кои са "големите" ?
4. Ти ли ще ми определяш аз какво да пиша ?
5. С тебе ли да обсъждам зъбната си хигиена ? Имам си зъболекар за това.
6. Предпочитах да си мъж, за да ти начупя кратуната някой щастлив ден. Но за жалост си просто една незадоволена жена.

Извинявам се на модераторите за горното.
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

apple написа:
Не прехвърляй навиците на твоето семейство върху цяла една нация ако обичаш! Все още принадлежиш към нея!

Написах "Близки" в кавички което имплайва че не са ми кръвни роднини но явно или не си способна или не искаш да четеш "между редовете"
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Заключено