И като дойдеш в Канада $9 на час/2X$425 на месец за учене на френски/ ти се струват цяло състояниеmyhata II написа:Всичко според мен е от начина по който виждаш нещата и как си живял в България

И като дойдеш в Канада $9 на час/2X$425 на месец за учене на френски/ ти се струват цяло състояниеmyhata II написа:Всичко според мен е от начина по който виждаш нещата и как си живял в България
Ами, всеки гледа себе си. Не съм ти рожба, слава Богу!Guinness написа:Бистре,рожбо.тупайки се в гърдите и крещейки на всяко първо изречение АААЗЗЗ И САМО АААЗЗЗЗЗ. май си пропуснала нещо![]()
![]()
![]()
Предполагам и той е много доволен от този фактBistra написа: Не съм ти рожба, слава Богу!
Което (ако е истина) ще дойде нещо като рекорд в тая тема - цели двама доволни, независимо от какво. Рааадостcrusader написа:Предполагам и той е много доволен от този фактBistra написа: Не съм ти рожба, слава Богу!
Я, да видим какво имаме тук, Господин Кръст-Не-носец? Липсва ти анонимното правене на интриги? (В мрънкане можеш достатъчно да се изявиш.) Само не очаквай АЗ да ти симпатизирам за това!crusader написа:Предполагам и той е много доволен от този фактBistra написа: Не съм ти рожба, слава Богу!
Въпросът е зададен грешно.. Не в кой град а "в коя среда" би трябвало да бъде.. Във всяко населено место има "weirdos" a в по-големите градове естествено са повече..ivanko13 написа:Това в кой град е? Аз всеки ден виждам по няколкоGonzo#1 написа: Вече близо 8 години съм тук, па ни веднъж не срещнах нечистоплътен местен или простак.
Ти въобще знаеш ли за какво говорят бе подмазвач? Оставам с впечатлението, че се напъваш да станеш член на "форумния елит".! Когато "големите" кажат нещо ще се избиеш да потвърждаваш тезата им, знаеш, не знаеш за какво става въпрос и дали изобщо те касае се питам?pavelyankov написа:За съжаление сте прави.
1.Мери си приказките !apple написа:Ти въобще знаеш ли за какво говорят бе подмазвач? Оставам с впечатлението, че се напъваш да станеш член на "форумния елит".! Когато "големите" кажат нещо ще се избиеш да потвърждаваш тезата им, знаеш, не знаеш за какво става въпрос и дали изобщо те касае се питам?pavelyankov написа:За съжаление сте прави.Ти зъбките си флосваш, флосваш ли варненецо?
И няма, няма Иване, нищо няма в тая пуста България...с кол да се завъртиш няма какво да закачиш в магазините...точно като в спомените ти! И никой не си мие, флосва и т.н. зъбите, не се къпем повече от веднъж в седмицата и то предимно в неделя... Не прехвърляй навиците на твоето семейство върху цяла една нация ако обичаш! Все още принадлежиш към нея!
apple написа:Не прехвърляй навиците на твоето семейство върху цяла една нация ако обичаш! Все още принадлежиш към нея!pavelyankov написа:За съжаление сте прави.