Хохххооо... Първите два и последните два параграфа от раз залепват и на нашенската поведенческа култура! Иначе за родното "изкуство" не давам дума да се издума! Погледнете ц***те на родната поп-фолк сцена само, то е монумент до монумента, мила моя майно льо
P.S.
Поправката се отнася до думата "монумент", първоначално написана погрешно във вълнението ми. Ще ме разберете, предполагам
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Ами на Кирил брат му - Мефодий ? а.к.а. Μεθόδιος
Ха ! Изненада, не било с φ, а както виждаме - се пише с θ
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Светите братя са работили в полза на културата, не на изкуството Встрани от беглия ми анализ на поста на Коко, справедлива забележка правиш. Не относно Тета и Фи, а относно Кирила и Методия. Византийски символи не понасяме лесно
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Все в тоя дух, и във връзка в Павлевото възмущение как българите казвали "Ксерокс" -- тази дума има гръцки корен, а американците имат много изкривена представа за гръцките букви. Примерно как може буква която гърците си наричат "кси" да бъде наричана "зай". Тва е все едно на българската буква "Д" да земат за по-удобно да й викат "гъс"
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.