Имаше там един "канадец", дето се гласеше за съветник (като си го спомня ме напушва такъв смях), ама сега виждам, че всъщност надеждите му не са толкова неоправдани, докато Бойко е на власт.

Обаче едно нещо ни спасява - не е млад, Юхуууу!

Не знам дали правилно съм те разбрала, че става въпрос за завърнал се от Канада българин? Но ето пример, че това за което говориш може да стане. Ще последя хронологиччно доколкото мога историята. Може някой от нас да го познава лично...
Георги Мусев е на 58 години, с висше инженерно образование. Завършил е военното училище във Велико Търново и военната академия „Г. С. Раковски” в София. Пенсионира се с чин подполковник. През 1994 година заминава за САЩ. Две години работи в щата Джорджия и осем години в Торонто, Канада. Връща се в България и през 2006 г. става член на „Атака”, избран е за общински председател на местната структура. От 2007 г. изпълнява длъжността и на областен координатор на партията. В момента има собствен бизнес - автотранспортна фирма. Женен, има 2 деца.
Същия стана общински координатор на "Атака" във въпросния град, също общински съветник както уреди на същата позиция и дъщеря си Елена. Отделно не знам в колко борда на директори на местни фирми се е напъхал и други далавери... Да уточня, че заплатата за общински съветник преди време беше 600 лв. сега не знам колко е. Работи се само в сряда за няколко часа по време на общинската сесия... Яко, а?

И нататък...
http://bgsever.blog.bg/novini/2010/10/3 ... nie.627168 Както "BG Север" вече неколкократно писа, да карат с размътени от алкохола мозъци бяха хващани и други лидери и активисти на партията. Доскорошният областен шеф Георги Мусев бе заловен да управлява автомобил след употреба на алкохол на празника на Плевен 15 май м. г. Полицията тогава също запази пълно мълчание. След упорито наше настояване ни бе предоставена само информацията, че във въпросния ден малко след 19 часа е спрян за проверка автомобил, управляван от Мусев. Колата е била засечена на бул. "Русе" в близост до стоматологията от полицаи от Първо РПУ. Униформените съставили на водача акт, тъй като автомобилът не е имал застраховка "Гражданска отговорност", ни бе съобщено от Областната дирекция на МВР. Това гласеше официалната информация, но свидетели на инцидента твърдяха, че след като е спрян, лидерът на "Атака" е имал пререкания с униформените. Той дори извикал по телефона зам.-кмета на Плевен и негов съпартиец Митко Минков, който се явил на местопроизшествието. Последвали още телефонни разговори и с други влиятелни личности. Тогава Минков отказа коментар, като нито потвърди, нито отрече дали е имало такъв случай и дали той се е намесвал. По-късно той бе изключен от "Атака" и уволнен като зам.-кмет, защото не защитил своя лидер.
И после
http://posredniknews.com/site/index.php ... Itemid=312 Този същия Мусев системно се напиваше и се държеше като местен феодал и освен това корупцията и далаверите никак не са му чужди... Та виждаш Бистра, че може да се "успее" и на възраст ама да го задържиш успеха когато си със свински манталитет става все по-трудно... Той този се беше размечтал за голямата политика и нещо седеше въпроса да се отказва от канадско гражданство. Не знам дали го е направил ама се жалваше, че ще му отиде канадската пенсия... Та исках да питам по тоя повод може ли за толкова кратък период да е получил пенсия? И трудовия стаж от САЩ дали му е признат и прибавен към канадския? Интересно ми е?

Ей тука може да му видите и личицето "сладко"
http://www.plevenlive.com/interview/p3_1126_3.html