Над сто убийци помилвани от Марин

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Над сто убийци помилвани от Марин

Мнение от myhata II »

http://www.webcafe.bg/id_614044147"
Ихааа ,печатница за пари 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: Над сто убийци помилвани от Марин

Мнение от ablood »

Муха

Това е супер-жълта, нескопосана статия, която дори не посочва автор и източник на написаното.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
emilcho

Мнение от emilcho »

ablood написа:Муха

Това е супер-жълта, нескопосана статия, която дори не посочва автор и източник на написаното.
Въпреки това не е далече от истината. Ето ти по-сериозен източник:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/01/ ... 3_osudeni/"
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

http://www.webcafe.bg/id_106118385"
....
"Скандалът, който се разгаря по повод на помилването, е политически. Преследват се политически цели. Това, по моя преценка, е голяма наглост", казва в интервю пред в. "24 часа" самият Ангел Марин.

"Бих препоръчал обаче сравнение с помилванията през мандатите на предишните вицепрезиденти на България и ще се натъкнете на интересни факти, които сега не бих искал да оповестявам", каза още той.

Марин ,10 години къде дрема бе сулюк,айде време е и за Пешо и Жеката

Айдее потече сега ако са хора тези новите да видим дали ще действат или е само локуми ! 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
pumpy

Мнение от pumpy »

Това е странна държава:

- за убийство при каране в пияно състояние и осакатяване до живот на втори лице получаваш 2.5 години условно;
- за убийство на двама пак в пияно състояние се получава под минималната присъда ако се признаеш за виновен;
- за завличане на община "горно нанадолнище" с 16 ХИЛЯДИ лева, като нейн кмет получаваш 3.5 години ЕФЕКТИВЕН затвор;

В САЩ, от опита ми в затвора, в който си карах стажа:
- за раняване на полицай, убийство на случаен минувач, докато бягаш с открадната кола, при рецидив, понеже е крал кола 2 години преди това - присъда 47 години. Помилване можеш да поискаш едва след като излежиш 50% от времето си;

както и друг път съм казвал в такъв случай: "no comments"
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Хайде сега пък и вие се правите на девственици.
Няма място по света, където да е без значение социалния статус на обвиняемия. Хората с пари и позиции в управляващата класа нормално ползват привилегии. Колкото по-голяма толерантността на народа към нарушенията, толкова примерите са по-крещящи.

Това не важи, когато покровителите ти се отдръпнат от теб, или просто риташ срещу системата с каплав адвокат като Уесли Снайпс. Тогава минаваш в другата крайност и те дават за пример за досегаемост.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
jovani

Мнение от jovani »

pumpy написа:Това е странна държава:

- за убийство при каране в пияно състояние и осакатяване до живот на втори лице получаваш 2.5 години условно;
- за убийство на двама пак в пияно състояние се получава под минималната присъда ако се признаеш за виновен;
- за завличане на община "горно нанадолнище" с 16 ХИЛЯДИ лева, като нейн кмет получаваш 3.5 години ЕФЕКТИВЕН затвор;

- за раняване на полицай, убийство на случаен минувач, докато бягаш с открадната кола, при рецидив, понеже е крал кола 2 години преди това - присъда 47 години. Помилване можеш да поискаш едва след като излежиш 50% от времето си;

И аз не виждам какво общо има между примерите в България и примера за САЩ. Кой от пияните шофьори в първите примери е карал с крадена кола при рецидив, убил случаен минувач докато е преследван от полицията и ранил полицай?
Ако в Канада убиеш човек, докато караш в нетрезво състояние ще ти вземат книжката (и ще цакаш яки застраховки, когато получиш право да караш отново), ако убитите не са големи клечки и ако имаш добър адвокат обикновенно ти дават условна присъда:
http://www.torontosun.com/2011/06/15/dr ... use-arrest
A 25-year-old woman convicted of a fatal drunk driving crash is facing other drunk driving charges in Alberta.
Dominika Duris, 25, got a two-year conditional sentence Wednesday, sparing her time in jail...
...Judge Robert Fournier agreed with defence arguments that Duris' intoxication -- her blood-alcohol level was twice the legal limit -- was not the sole cause of the crash. The roads were wet, Duris' tires were bald, Lockyer wasn't wearing his seatbelt and the car struck a cement post when it spun out on River Rd. in south Ottawa.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

jovani написа:
pumpy написа:Това е странна държава:

И аз не виждам какво общо има между примерите в България и примера за САЩ. Кой от пияните шофьори в първите примери е карал с крадена кола при рецидив, убил случаен минувач докато е преследван от полицията и ранил полицай?
Ако в Канада убиеш човек, докато караш в нетрезво състояние ще ти вземат книжката (и ще цакаш яки застраховки, когато получиш право да караш отново), ако убитите не са големи клечки и ако имаш добър адвокат обикновенно ти дават условна присъда:
http://www.torontosun.com/2011/06/15/dr ... use-arrest
A 25-year-old woman convicted of a fatal drunk driving crash is facing other drunk driving charges in Alberta.
Dominika Duris, 25, got a two-year conditional sentence Wednesday, sparing her time in jail...
...Judge Robert Fournier agreed with defence arguments that Duris' intoxication -- her blood-alcohol level was twice the legal limit -- was not the sole cause of the crash. The roads were wet, Duris' tires were bald, Lockyer wasn't wearing his seatbelt and the car struck a cement post when it spun out on River Rd. in south Ottawa.
Кое не виждаш? В САЩ ако си под инфлуьнс и караш е престьпление. Ако пьк убиеш някой поради тази причина на пьтя се води убйство.

Но убийство пьк като криминален акт има много дефиниции. От manslaughter,Negligent homicide.......
Затова са адвокатите.

Ако си да речем си успял бизнесмен който се врьща от парти, без никаква криминална история с малко над лимита алкохол в крьвта. Разбираш?

Твоята идея която вьв всеки пост се опитваш да наложиш е че Бьлгария и Канада са еднакви вьв всяко отношение и Бьлгария я превьзхожда дори в някои.
За престьпността, един беше казал преди време че - През kапитализма престьпността е цена която ще плащаме понеже сме свободно общество.
budtel

Мнение от budtel »

Свбода? Не рабирам за каква свобода става въпрос. Ако е свободата да си чешем езиците по форумите - да това е така. Но не плащаме ли прекалено скъпо за това.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

budtel написа:Свбода? Не рабирам за каква свобода става въпрос. Ако е свободата да си чешем езиците по форумите - да това е така. Но не плащаме ли прекалено скъпо за това.
Другия вариант е да пращаме хора в Белене само заради чесане на езици.
budtel

Мнение от budtel »

Ами точно. Това е единствената свобода.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

budtel написа:Свбода? Не рабирам за каква свобода става въпрос. Ако е свободата да си чешем езиците по форумите - да това е така. Но не плащаме ли прекалено скъпо за това.
Ти така ли разбираш свободата? Възможността да си чешеш езика по Форумите? Баси и забавлението!За какво служи това?
Аз си плащам данъците или поне това, което пише в данъчната ми декларация, по възможност обаче не на България.Затова не съм там и не се оплаквам за избора си, защото го смятам за правилен.
Оттам-нататък не плащам нито грам обществено мнение!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

Има и друг вариант. На крадец му режем рьката, на убиец глвата.
Сега какво са ти 5 молитви на ден. Жените да му мислят.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mr.D написа:Има и друг вариант. На крадец му режем рьката, на убиец глвата.
Сега какво са ти 5 молитви на ден. Жените да му мислят.
Няма какво да му мислят, те са го измислили...Да живей феминизЪма!!!! :party: :rock:
Будтел, да фаща самолета за Пакистан! :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
budtel

Мнение от budtel »

Никой не е казал, че трябва да се въвеждат дивашки закони. Просто тази "свобода" ни струва прекалено скъпо. За престъпленията казахме - трафика на жени и деца, наркомании, яко меле по улиците и магистралите. Но има и друго. Ние плащаме и в буквален смисъл - ипотеки по 20 - 30 години, постоянно увеличаващи се цени, такси, услуги. Съответно качеството на живота и храната се влошава и става по-лошо от това през 18 - 19 век. Може би малцина виждат, че живота става по-зле навсякъде, някъде по-бързо, другаде по-бавно.
Мерси много за свободата!
Публикувай отговор