Ихааа ,печатница за пари

Въпреки това не е далече от истината. Ето ти по-сериозен източник:ablood написа:Муха
Това е супер-жълта, нескопосана статия, която дори не посочва автор и източник на написаното.
И аз не виждам какво общо има между примерите в България и примера за САЩ. Кой от пияните шофьори в първите примери е карал с крадена кола при рецидив, убил случаен минувач докато е преследван от полицията и ранил полицай?pumpy написа:Това е странна държава:
- за убийство при каране в пияно състояние и осакатяване до живот на втори лице получаваш 2.5 години условно;
- за убийство на двама пак в пияно състояние се получава под минималната присъда ако се признаеш за виновен;
- за завличане на община "горно нанадолнище" с 16 ХИЛЯДИ лева, като нейн кмет получаваш 3.5 години ЕФЕКТИВЕН затвор;
В САЩ, от опита ми в затвора, в който си карах стажа:
- за раняване на полицай, убийство на случаен минувач, докато бягаш с открадната кола, при рецидив, понеже е крал кола 2 години преди това - присъда 47 години. Помилване можеш да поискаш едва след като излежиш 50% от времето си;
както и друг път съм казвал в такъв случай: "no comments"
Кое не виждаш? В САЩ ако си под инфлуьнс и караш е престьпление. Ако пьк убиеш някой поради тази причина на пьтя се води убйство.jovani написа:И аз не виждам какво общо има между примерите в България и примера за САЩ. Кой от пияните шофьори в първите примери е карал с крадена кола при рецидив, убил случаен минувач докато е преследван от полицията и ранил полицай?pumpy написа:Това е странна държава:
- за убийство при каране в пияно състояние и осакатяване до живот на втори лице получаваш 2.5 години условно;
- за убийство на двама пак в пияно състояние се получава под минималната присъда ако се признаеш за виновен;
- за завличане на община "горно нанадолнище" с 16 ХИЛЯДИ лева, като нейн кмет получаваш 3.5 години ЕФЕКТИВЕН затвор;
В САЩ, от опита ми в затвора, в който си карах стажа:
- за раняване на полицай, убийство на случаен минувач, докато бягаш с открадната кола, при рецидив, понеже е крал кола 2 години преди това - присъда 47 години. Помилване можеш да поискаш едва след като излежиш 50% от времето си;
както и друг път съм казвал в такъв случай: "no comments"
Ако в Канада убиеш човек, докато караш в нетрезво състояние ще ти вземат книжката (и ще цакаш яки застраховки, когато получиш право да караш отново), ако убитите не са големи клечки и ако имаш добър адвокат обикновенно ти дават условна присъда:
http://www.torontosun.com/2011/06/15/dr ... use-arrest
A 25-year-old woman convicted of a fatal drunk driving crash is facing other drunk driving charges in Alberta.
Dominika Duris, 25, got a two-year conditional sentence Wednesday, sparing her time in jail...
...Judge Robert Fournier agreed with defence arguments that Duris' intoxication -- her blood-alcohol level was twice the legal limit -- was not the sole cause of the crash. The roads were wet, Duris' tires were bald, Lockyer wasn't wearing his seatbelt and the car struck a cement post when it spun out on River Rd. in south Ottawa.
Другия вариант е да пращаме хора в Белене само заради чесане на езици.budtel написа:Свбода? Не рабирам за каква свобода става въпрос. Ако е свободата да си чешем езиците по форумите - да това е така. Но не плащаме ли прекалено скъпо за това.
Ти така ли разбираш свободата? Възможността да си чешеш езика по Форумите? Баси и забавлението!За какво служи това?budtel написа:Свбода? Не рабирам за каква свобода става въпрос. Ако е свободата да си чешем езиците по форумите - да това е така. Но не плащаме ли прекалено скъпо за това.
Има и друг вариант. На крадец му режем рьката, на убиец глвата.budtel написа:Свбода? Не рабирам за каква свобода става въпрос. Ако е свободата да си чешем езиците по форумите - да това е така. Но не плащаме ли прекалено скъпо за това.
Няма какво да му мислят, те са го измислили...Да живей феминизЪма!!!!Mr.D написа:Има и друг вариант. На крадец му режем рьката, на убиец глвата.
Сега какво са ти 5 молитви на ден. Жените да му мислят.