Kak da si namerim rabota v Montreal

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Sorry :P .To s toia latinec vseki s razbira kakvoto iska.I az reshix da se obidia(ne 4e se obidix ).Ama vikam ia da se proiavia i to pak se izlogix.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

A megdu drugoto zabeliazvash li 4e na latineca genii i genii (genite)se pishat po edin i sushti na4in.Tova ne e slu4aino :wink:
Aries

Мнение от Aries »

IRA написа:A megdu drugoto zabeliazvash li 4e na latineca genii i genii (genite)se pishat po edin i sushti na4in.Tova ne e slu4aino :wink:
Е, па това последното хич не мога да го разбера :(
Ясно, че МечоПух има предвид думичката гений/гении (genii), ама ти какво визираш с това второ значение на тази дума (genii) не ми стана много ясно. Щото жени все още се пише с едно и :wink:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Moge i s dve i-ta ako e vuzklicanie
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Думата "гени" се пише с едно и :roll:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

що бе? супер си е да бачкаш по цял ден, а вечер да учиш я за тест я за нещо друго. след това заспиваш като къпан и не ти остава време да мислиш за глупости като мене. :lol: :lol: :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
todor73

Мнение от todor73 »

Думата "гени" се пише с едно и
liske to iavno stava vqpros za genij - izkluchitelno umen chovek, bqrzo zagriava :D i vse takiva ot sorta... :wink:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

botzovtori написа: Любо 8 кад ли плащат на час във фабриките?
Но идеа, ама надали е много повече...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Aries

Мнение от Aries »

Кума Лиса написа:Думата "гени" се пише с едно и :roll:
Аха, гени (ДНК) се пише с едно И. Ама множественото число на гений е именно с две И-та (genii) и именно в този смисъл думата бе употребена от МечоПух.
От самия подтекст на изречението се вижда, че "Много малко гении могат и да учат и да работят ... освен ако не ти е лека работата и не се уморяваш много да учиш". Това е превода на интернетицата.
Предполагам, че някои хора просто имат "технически затруднения" да пишат на български. Ама то от тук си личи и колко си уважаваме културата и историята.
Влезте в кой да е руски форум и ще видите, че хората пишат на родната си азбука.
Да четеш български текст на латиница е просто отврат.
Нищо лично. Просто наблюдение.
ik

Мнение от ik »

Добре е преди да се изказвате категорично да си "напишете домашното"!!!
МОЖЕШ ДА ИЗЛЕЗЕШ НА БЕЗРАБОТИЦА, АКО НАПУСНЕШ САМ!!! Това го знам 1000 % защото точно така направих и с парите за безработните смятам да уча, за да не затъвам в заеми. Поне докато ги дават! Моля спрете да заблуждавате читателите когато не сте достатъчно компетентни!
А за кредитните карти - извадих си такава на първия месец от пристигането си - още дори не работех - всичко е строго индивидуално. А за социала - по-добре не разчитайте, че след социал ще ви дадат кредитна карта - но късмет!
Plamen_X

Tyrsia si rabota

Мнение от Plamen_X »

Privet ot men.
I az si tyrsa rabota , znam che tochno tozi forum ne e za namirane na rabota ama neka da se probvam :)))))
Ot edin mesec sym w MONTREAL i puskam CV-ta che pushek se diga , ama otgovori niama. Chuda se v men li e problema ili v sistemata????
Ami znachi az sym inzener po elektronika i si tyrsia vsiakakva rabota s elektronika i kabeli dori i za dlyznostta ASSEMBLER sym navit v niakoia fabrika. Moga da pisha na asembler,C za mikrokontroleri s Protel sym se zanimaval mnogo vreme i t.n.
Ako niakoi moze da mi pomogne za namirane na rabota ili da mi dade cenen savet , ste sym mu iskrenno blagodaren.
Mersi na vsichki predvaritelno.
Заключено