Kak da si namerim rabota v Montreal
Е, па това последното хич не мога да го разбераIRA написа:A megdu drugoto zabeliazvash li 4e na latineca genii i genii (genite)se pishat po edin i sushti na4in.Tova ne e slu4aino

Ясно, че МечоПух има предвид думичката гений/гении (genii), ама ти какво визираш с това второ значение на тази дума (genii) не ми стана много ясно. Щото жени все още се пише с едно и

Аха, гени (ДНК) се пише с едно И. Ама множественото число на гений е именно с две И-та (genii) и именно в този смисъл думата бе употребена от МечоПух.Кума Лиса написа:Думата "гени" се пише с едно и
От самия подтекст на изречението се вижда, че "Много малко гении могат и да учат и да работят ... освен ако не ти е лека работата и не се уморяваш много да учиш". Това е превода на интернетицата.
Предполагам, че някои хора просто имат "технически затруднения" да пишат на български. Ама то от тук си личи и колко си уважаваме културата и историята.
Влезте в кой да е руски форум и ще видите, че хората пишат на родната си азбука.
Да четеш български текст на латиница е просто отврат.
Нищо лично. Просто наблюдение.
Добре е преди да се изказвате категорично да си "напишете домашното"!!!
МОЖЕШ ДА ИЗЛЕЗЕШ НА БЕЗРАБОТИЦА, АКО НАПУСНЕШ САМ!!! Това го знам 1000 % защото точно така направих и с парите за безработните смятам да уча, за да не затъвам в заеми. Поне докато ги дават! Моля спрете да заблуждавате читателите когато не сте достатъчно компетентни!
А за кредитните карти - извадих си такава на първия месец от пристигането си - още дори не работех - всичко е строго индивидуално. А за социала - по-добре не разчитайте, че след социал ще ви дадат кредитна карта - но късмет!
МОЖЕШ ДА ИЗЛЕЗЕШ НА БЕЗРАБОТИЦА, АКО НАПУСНЕШ САМ!!! Това го знам 1000 % защото точно така направих и с парите за безработните смятам да уча, за да не затъвам в заеми. Поне докато ги дават! Моля спрете да заблуждавате читателите когато не сте достатъчно компетентни!
А за кредитните карти - извадих си такава на първия месец от пристигането си - още дори не работех - всичко е строго индивидуално. А за социала - по-добре не разчитайте, че след социал ще ви дадат кредитна карта - но късмет!
Tyrsia si rabota
Privet ot men.
I az si tyrsa rabota , znam che tochno tozi forum ne e za namirane na rabota ama neka da se probvam
))))
Ot edin mesec sym w MONTREAL i puskam CV-ta che pushek se diga , ama otgovori niama. Chuda se v men li e problema ili v sistemata????
Ami znachi az sym inzener po elektronika i si tyrsia vsiakakva rabota s elektronika i kabeli dori i za dlyznostta ASSEMBLER sym navit v niakoia fabrika. Moga da pisha na asembler,C za mikrokontroleri s Protel sym se zanimaval mnogo vreme i t.n.
Ako niakoi moze da mi pomogne za namirane na rabota ili da mi dade cenen savet , ste sym mu iskrenno blagodaren.
Mersi na vsichki predvaritelno.
I az si tyrsa rabota , znam che tochno tozi forum ne e za namirane na rabota ama neka da se probvam

Ot edin mesec sym w MONTREAL i puskam CV-ta che pushek se diga , ama otgovori niama. Chuda se v men li e problema ili v sistemata????
Ami znachi az sym inzener po elektronika i si tyrsia vsiakakva rabota s elektronika i kabeli dori i za dlyznostta ASSEMBLER sym navit v niakoia fabrika. Moga da pisha na asembler,C za mikrokontroleri s Protel sym se zanimaval mnogo vreme i t.n.
Ako niakoi moze da mi pomogne za namirane na rabota ili da mi dade cenen savet , ste sym mu iskrenno blagodaren.
Mersi na vsichki predvaritelno.