Търсим

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
mwanza
Обратна връзка:

Re: Търсим

Мнение от mwanza »

ablood написа:
ivalin написа:...Но аз знам, че няма такава опасност и съм спокоен, че ние българите нямаме аналог на света в пазенето на тайни... неповторими сме...
Дискретността, когато се отнася за чужди данни далеч не е български "недостатък".

Темата отиде под шипките, а?
Аблъда, с който по принцип не се разбираме, често съм го и обиждал (и той може да потвърди това) в момента е прав и ти го е обяснил в 1 ред. Ако и сега не ти е ясно, тогава незнам как може по-просто да ти се обясни.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

mwanza написа:Аблъда, с който по принцип не се разбираме, често съм го и обиждал (и той може да потвърди това) в момента е прав и ти го е обяснил в 1 ред. Ако и сега не ти е ясно, тогава незнам как може по-просто да ти се обясни.
На мен всичко ми е ясно, аз зарди теб го написах това
Така и не разбрах какво трябва да означава това... и защо толкова много ти доставя удоволствие...?! :o Дано пък да има връзка с темата! :^)
Това се нарича риторичен въпрос! :!: Проблема ти не е непознат на аудиторията... нарича се проблем на релетата...
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

ivalin написа:
ablood написа:В интерес на истината, даже ако бях въпросния Иван бих се замислил преди да се свържа с анонимен издирвач...
Въпросния човек ме познава напълно достатъчно, за да прицени съвсем сам дали да се свърже с мен или не, стига да попадне на тази информация, а аз съвсем не съм анонимен издирвач и то в този форум...
Никнейм ivailin, снимка на малко дете, местоживеене "някъде там"... По-анонимно от това накъде?

Да приемем, 4е някой тук познава въпросния 4овек. Мислиш ли 4е е редно да обяви местонахождението му на анонимен издирва4, криещ собственото со местонахождение? Или онзи ще седне да се логва във форума да види кой/коя си ти?

Когато някой със скрити данни иска контакт с мен в скайп, фейсбуук или подобни веднага го игнорвам. щом той е паранои4ен, аз кво да му се натягам
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

ablood написа:Никнейм ivailin, снимка на малко дете, местоживеене "някъде там"... По-анонимно от това накъде?
Да приемем, 4е някой тук познава въпросния 4овек. Мислиш ли 4е е редно да обяви местонахождението му на анонимен издирва4, криещ собственото со местонахождение? Или онзи ще седне да се логва във форума да види кой/коя си ти?
Когато някой със скрити данни иска контакт с мен в скайп, фейсбуук или подобни веднага го игнорвам. щом той е паранои4ен, аз кво да му се натягам
За разлика от теб аз не се крия под псевдоними ("ablood" и т.н.), а съм се регистрирал с истинското си име и нямам какво да крия, защото доста хора и в този форум ме познават такъв какъвто съм. Не виждам каква е разликата дали ще пишеш, че се намираш в Монреал или "някъде там" и двете са еднакво неточни понятия и нямат никакви конкретни данни за истинското местонахождение на лицето?! Аз не искам никой да обявява местонахождението, на който и да било, а се надявам с тази тема да съм пратил послание до определена личност и в най-добрия случай да стигне до него, а той сам ще реши какво да направи едва ли ще чака съвети от вас как да постъпи...
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Тоест всички ние трябва да знаем, че никнеймът ivalin всъщност е собственото ти име?
Ако го беше написал ясно още преди месец щеше да си спестиш доста спам. Или след някое от подканванията.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

ablood написа:Тоест всички ние трябва да знаем, че никнеймът ivalin всъщност е собственото ти име?
Ако го беше написал ясно още преди месец щеше да си спестиш доста спам. Или след някое от подканванията.
"Тоест" въобще не само, че не е задължително да знаете как е собственото ми име, за да се свърши качествено работа по темата, но даже не е и необходимо! Но даже и да бях го написал дори от ясно, по-ясно още преди месец 100% гаранция ти давам, че нямаше да си спестя нито един от спамовете, с които въпреки молбата ми се опитвате да ме засипвате... Но явно всичко това е част от тактиката по издирването на моя човек... така, че голямо "балгодаря"!!! :bow:
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Aha. Нали? ;)
Успех!
Публикувай отговор