Деветашката пещера :(

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
vaniliq
Изгонен от форума

Re: Деветашката пещера :(

Мнение от vaniliq »

Mr.D написа:
budtel написа:Rall, ти твърдеше и това: "Гюрунтията около тия прилепи, я вдигат предимно хора дето през живота си не са виждали прилеп", а се оказа че не си прав.
Явно ти е навик да си говориш на изуст.
А бе ти комуняга още ли си тук?
Този тон изключително селски и дразнещ. Ако форума е запазен за 5-6 човека сипещи обиди, със съмнителна интелигентност и високоеволюирало самомненение, админите да кажат за да тегля и аз няколко селски и да приключвам.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Е нема що, почнахме от прилепите и пак го докарахме до това, колко добре беше при комунизма и какви хрисими и убави хора са комунягите :D Имаше един лаф за бетонната комуноидна кратуна... верно е било.
Са бих желал да ви запитам "другари" , вие конкретно какъв опит и познания имате в изучаването на прилепите? И ако познанията ви са същите като за "шистовия газ" (в което не се съмнявам :D ) ще разберете какво имах предвид като казах, че джабалата около тия истории се дига от хора дето нищо не разбират! Е разбира се те имат нужда от режисура а режисьори в БГ - дал господ! :fubar:
И колко умрели прилепа са намерени? Аз последно четох за 10 (ДЕСЕТ) бройки!!! Егаси трагедията... :x
Dead Eyes See No Future
budtel

Мнение от budtel »

За мен Жан Виденов е донякъде идеалист. Знам, че по време на управлението си е работил много, но тук е важно да споменем, че той е икономист. Т. е. имал е добра представа какво става с икономиката на България по онова време. Някои го изкараха некадърник и неудачник пиещ успокоителни. Но аз добре си споням какво говореше по телевизията. А днес, след толкова време вече разибрам какво е искал да каже.
Според мен той беше поставен нарочно на този пост. Предвиждали са, че той няма да предаде идеалите си. Познавали са го добре.
Нещата са ложни и едва ли аз мога да ги изясня най-добре. Става въпрос за стандартните задкулисни политически игри на голямите световни играчи. Някои се бъркат, че нашенските политици и бандити са в основата на хиперинфлацията, а истанта е, че те просто се възполваха, като напълно хазартно избраха, че ще спечели варианта с хиперинфлацията. Те бяха просто един вид борсови играчи. Подобни инфалции по същото време стават в Молдова, Румъния, Русия.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Абе за.би го Жан, за Вейдър кажи или за Батман та да се придържаме към темата :rofl:
Dead Eyes See No Future
budtel

Мнение от budtel »

Вече ти дадох достатъчно статии да чететеш. Но ти явно и заглавията не си прочел.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

vaniliq написа:
Mr.D написа:
budtel написа:Rall, ти твърдеше и това: "Гюрунтията около тия прилепи, я вдигат предимно хора дето през живота си не са виждали прилеп", а се оказа че не си прав.
Явно ти е навик да си говориш на изуст.
А бе ти комуняга още ли си тук?
Този тон изключително селски и дразнещ. Ако форума е запазен за 5-6 човека сипещи обиди, със съмнителна интелигентност и високоеволюирало самомненение, админите да кажат за да тегля и аз няколко селски и да приключвам.
Че той се гордее че е комуняга. Вьзприема гo като комплимент.:D
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Хайде, и тази тема отиде ..... в пещерата.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Заключено