Този тон изключително селски и дразнещ. Ако форума е запазен за 5-6 човека сипещи обиди, със съмнителна интелигентност и високоеволюирало самомненение, админите да кажат за да тегля и аз няколко селски и да приключвам.Mr.D написа:А бе ти комуняга още ли си тук?budtel написа:Rall, ти твърдеше и това: "Гюрунтията около тия прилепи, я вдигат предимно хора дето през живота си не са виждали прилеп", а се оказа че не си прав.
Явно ти е навик да си говориш на изуст.
Деветашката пещера :(
-
- Изгонен от форума
Re: Деветашката пещера :(
Е нема що, почнахме от прилепите и пак го докарахме до това, колко добре беше при комунизма и какви хрисими и убави хора са комунягите
Имаше един лаф за бетонната комуноидна кратуна... верно е било.
Са бих желал да ви запитам "другари" , вие конкретно какъв опит и познания имате в изучаването на прилепите? И ако познанията ви са същите като за "шистовия газ" (в което не се съмнявам
) ще разберете какво имах предвид като казах, че джабалата около тия истории се дига от хора дето нищо не разбират! Е разбира се те имат нужда от режисура а режисьори в БГ - дал господ!
И колко умрели прилепа са намерени? Аз последно четох за 10 (ДЕСЕТ) бройки!!! Егаси трагедията...

Са бих желал да ви запитам "другари" , вие конкретно какъв опит и познания имате в изучаването на прилепите? И ако познанията ви са същите като за "шистовия газ" (в което не се съмнявам

И колко умрели прилепа са намерени? Аз последно четох за 10 (ДЕСЕТ) бройки!!! Егаси трагедията...

Dead Eyes See No Future
За мен Жан Виденов е донякъде идеалист. Знам, че по време на управлението си е работил много, но тук е важно да споменем, че той е икономист. Т. е. имал е добра представа какво става с икономиката на България по онова време. Някои го изкараха некадърник и неудачник пиещ успокоителни. Но аз добре си споням какво говореше по телевизията. А днес, след толкова време вече разибрам какво е искал да каже.
Според мен той беше поставен нарочно на този пост. Предвиждали са, че той няма да предаде идеалите си. Познавали са го добре.
Нещата са ложни и едва ли аз мога да ги изясня най-добре. Става въпрос за стандартните задкулисни политически игри на голямите световни играчи. Някои се бъркат, че нашенските политици и бандити са в основата на хиперинфлацията, а истанта е, че те просто се възполваха, като напълно хазартно избраха, че ще спечели варианта с хиперинфлацията. Те бяха просто един вид борсови играчи. Подобни инфалции по същото време стават в Молдова, Румъния, Русия.
Според мен той беше поставен нарочно на този пост. Предвиждали са, че той няма да предаде идеалите си. Познавали са го добре.
Нещата са ложни и едва ли аз мога да ги изясня най-добре. Става въпрос за стандартните задкулисни политически игри на голямите световни играчи. Някои се бъркат, че нашенските политици и бандити са в основата на хиперинфлацията, а истанта е, че те просто се възполваха, като напълно хазартно избраха, че ще спечели варианта с хиперинфлацията. Те бяха просто един вид борсови играчи. Подобни инфалции по същото време стават в Молдова, Румъния, Русия.
Абе за.би го Жан, за Вейдър кажи или за Батман та да се придържаме към темата 

Dead Eyes See No Future
Вече ти дадох достатъчно статии да чететеш. Но ти явно и заглавията не си прочел.
Че той се гордее че е комуняга. Вьзприема гo като комплимент.vaniliq написа:Този тон изключително селски и дразнещ. Ако форума е запазен за 5-6 човека сипещи обиди, със съмнителна интелигентност и високоеволюирало самомненение, админите да кажат за да тегля и аз няколко селски и да приключвам.Mr.D написа:А бе ти комуняга още ли си тук?budtel написа:Rall, ти твърдеше и това: "Гюрунтията около тия прилепи, я вдигат предимно хора дето през живота си не са виждали прилеп", а се оказа че не си прав.
Явно ти е навик да си говориш на изуст.

Хайде, и тази тема отиде ..... в пещерата.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)