Иначе за намиране на друга работа вярвам че ще съм упорита стига да имам късмет. Пък по нататък мисля даже там да уча ... Абе мечти много

alize написа:Там като отида точно по специалността ли трябва да търся работа, че толкова да ги убеждавам. Не, не е задължително, но на интервюто трябва да ги убедите, че ще работите точно това. За да работите каквото и да е било в Канада е нужно разрешение за някои от професиите, тоест сертификат или документ, който ви разрешава това. И това трябва да го обясните на интервюто. Не си мислете че с едно научаване на френски на едно прилично ниво всичко е решено, нито знаете какъв агент ще ви се падне, нито в какво настроение ще е. Още се сещам за пролетната сесия 2010, голямо късане падна. Аз съм Счетоводител и си мисля, че ще ми е мн трудно там да работя това, но по принцип по диплома съм Финанси - Банково дело .Бях чела също, че не им се ядвало мн като си завъшил едно пък практикуваш другоЗа това не знам, аз не съм попадал на подобни мнения.
Иначе за намиране на друга работа вярвам че ще съм упорита стига да имам късмет. Пък по нататък мисля даже там да уча ... Абе мечти много
Отклоняваме се доста от темата.alize написа:Но дори и да ме скъсат на първото интервю втори шанс не дават ли?
Вторият шанс се изразява в подаване на документи наново, нова такса за разглеждане и още средства за подготовка.alize написа:Но дори и да ме скъсат на първото интервю втори шанс не дават ли?
Аз съм от Варна и търся такъв специализиран учител. За сега караме в Алианса. Минахме първия учебник...RORO_74 написа:Има учители които подготвят за интервю .След като напреднеш с езика можеш да се готвиш за интервю по примерни въпроси има ги във wiki .Ако си от Варна мога да ти препоръчам поне двама учителя.Успех
Bistra написа:Заради това спазвайте винаги правилото на 5-те "П": "Перфектната подготовка предотвратява провала на представлението."![]()