Медицинско образование от БГ в Канада?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
pumpy

Re: rathmussen: пак неразбрал

Мнение от pumpy »

palavec написа:rathmussen,
начина по който "четеш" и "разбираш" ме навежда на мисълта че ти не
си от тези, дето взимат изпити от раз. Върни се обратно, прочети пак
какво съм писал и се изходи отново...
понеже изказването ти е в цитат на моята тема ще ти кажа, че си написал точно това - че става и от БГ.
това за възможностите можеше да го прескочиш....
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

sasho71 написа:ami да 2-3 години- аз за 3 ще го завърша, така че е все тая, даже по добре щото поне ще вземеш стипендиа и заем, а ако се бориш с ордера може да ти излезе и по скъпо. за загрявка като начало ще ти искат 250 точки на TOEFL и 5.0 на есето което не е много лесно.
Сигурно може да се изкара за 2-3 години, само че колко изпита ще трябва да вземеш? Май са доста повече от 3 ... И колко ще ти струва? Май-доста повече отколкото ако само вземеш приравнителните изпити ... В крайна сметка, изборът си е твой - ако предпочиташ да си губиш времето и парите да учиш нещо което вече си учил и в процеса да натрупаш десетки хиляди долари заем, никой не може да те спре. :wink: :beer: :beer:
Последно промяна от VanBC на Нед Юни 13, 2004 4:32 pm, променено общо 1 път.
tutsi

Мнение от tutsi »

sasho71 написа:ami да 2-3 години- аз за 3 ще го завърша, така че е все тая, даже по добре щото поне ще вземеш стипендиа и заем, а ако се бориш с ордера може да ти излезе и по скъпо. за загрявка като начало ще ти искат 250 точки на TOEFL и 5.0 на есето което не е много лесно.
Abe az TOEFL-a veche go izkarah i imam nad tezi tochki i 5.5 na eseto. Razgledah neshtata i shte se hvashtam.
Blagodarya na vsichki za mneniyata
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Имаше някаква програма за по лесно признаване на дипломите за доктори. Полагаха се няколко изпита върху целият материал, не е необходимо да учиш от начало, но си е доста учене, също трябва да е минало май най-много 3 години откакто си спрял да практикуваш в БГ-то... Не е невъзможно, само да не те мързи и да ти се учи...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

OK ,Tutsi,
значи ще поддаржаме връзка, аз съм на МСАТ другия месец.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено