За кого ще гласувате на парламентарните избори 2011-а?
Re: За кого ще гласувате на парламентарните избори 2011-а?
Викаш парите фърчат в двете посоки, само дето в едната фърчат центове, в другата газилианс.
Съгласен ли си да не си даваш двата долара за федералните, ама от утре вместо 5, да плащаш $60 на ден за детска градина, фууд нот инклудед, за медицинска застраховка 80/месец, за университети да не говорим, или за страховка на коли...или уелфер фор лайф.
Има ли нормален "федерален" да не е за отцепване?
Едно две годишно до мен вика и то било за отцепване, щото и много жал за тати, че плащал 1200/месец за нейната градина. Чувствала се гилти.
Съгласен ли си да не си даваш двата долара за федералните, ама от утре вместо 5, да плащаш $60 на ден за детска градина, фууд нот инклудед, за медицинска застраховка 80/месец, за университети да не говорим, или за страховка на коли...или уелфер фор лайф.
Има ли нормален "федерален" да не е за отцепване?
Едно две годишно до мен вика и то било за отцепване, щото и много жал за тати, че плащал 1200/месец за нейната градина. Чувствала се гилти.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
-
Ще гласувам за Чефо!
- Bistra
- Напуснал форума
Като те гледам тебе (без да звучи като заяждане) със сигурност не знаеш. (Язък, че живееш в Кебек!)petar krastev написа:Не знам Мите,пък и не искам да разбирам какво ще стане ако Кебек се отцепи.Аз ако можех да правя такива дълбоки анализи щях да пиша статии в The Ecomomist i Observer.Само давам пример,че Кебек като провинция също дава пари на федерална Канада.Парите циркулират и в двете посоки,но кой дава повече и кой получава по-малко не знам,пък и не вярвам някой от тук пишещите да знае с сигурност.
Кебекарите са тия дето нямат интерес да се отцепят и това схващане се подкрепя от повечето жители на Кебек. Идеята за референдума и отцепването е отдавна изгубена. Де, да можеше и идеята за либерализма на местна почва да отстъпи място на по-консервативна такава.
Ама, за съжаление консерваторите са нанесли навремето доста непоправими рани, точно играейки си с национализма на кебекуата и това не се забравя лесно.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

-
- Напуснал форума
Ама аз кво съм виновен,че баща и е прос.Каква му е работата на едно 2 годишно лапе да знае колко плаща баща му за градината на месец???Павел написа: Едно две годишно до мен вика и то било за отцепване, щото и много жал за тати, че плащал 1200/месец за нейната градина. Чувствала се гилти.
Нали не си мислите тука,че сте по-умни от правителствата, че да успеете да ги надлъжете и да скатаете някой лев.Правителсвото има цяла армия от експерти,които по цял ден това мислят-как да ви вземат парите по-най безболезнен начин.Ако не са данъци,ще са застраховки,ако не цена на къщи,коли,детски градини и т.н.
За мене няма разлика дали ги давам парите от левия или десния джоб,след като все ще ги дам.Поне като ги давам да виждам за какво-Примерно-плащаш високи данъци,ама градината без пари,или там 7$ или колкото е
Пак да попитам, има ли някой дето си въобразява, че има подбор за Канада и там не пускат куцо и кьораво?
-
-
- Напуснал форума
Много грубо се изразяваш против инвалидите.Кой си ти,че да определяш кой е куц и кой сакат?Павел написа:Пак да попитам, има ли някой дето си въобразява, че има подбор за Канада и там не пускат куцо и кьораво?
Мене примерно може да ме определи що за човек съм,само този който ми подписва чека всеки четвъртък.Кво мислят останалите ми е точно през...
Имаме една колежка в работата и се движи в инвалиден стол.Фирмата купи специален бус,който всяка сутрин ходи да я взима и да я връща до тях вечер.Сложиха и асансьор в триетажната административна сграда+рампа за инвалиди+тоалетна за инвалиди.Един от дъртите колеги нещо изруптя срещу нейните привилегии и сега е вънка от фирмата.Ще води дела да го наемат наново,ама ще го вземат на 32 май.
Така че кой куц,кой сакат,ти си доста далече от това да ги решаваш тези неща.
-
- Напуснал форума
Павка, след толкова много години отатък океана не си се отървал от една типично българска черта - да гледаме в канчето на другия
Днес за миг си помислих, че си ведър пич, ама уви

Днес за миг си помислих, че си ведър пич, ама уви

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
petar krastev написа:Много грубо се изразяваш против инвалидите.Кой си ти,че да определяш кой е куц и кой сакат?Павел написа:Пак да попитам, има ли някой дето си въобразява, че има подбор за Канада и там не пускат куцо и кьораво?
Мене примерно може да ме определи що за човек съм,само този който ми подписва чека всеки четвъртък.Кво мислят останалите ми е точно през...
Имаме една колежка в работата и се движи в инвалиден стол.Фирмата купи специален бус,който всяка сутрин ходи да я взима и да я връща до тях вечер.Сложиха и асансьор в триетажната административна сграда+рампа за инвалиди+тоалетна за инвалиди.Един от дъртите колеги нещо изруптя срещу нейните привилегии и сега е вънка от фирмата.Ще води дела да го наемат наново,ама ще го вземат на 32 май.
Така че кой куц,кой сакат,ти си доста далече от това да ги решаваш тези неща.
I rest my case.
Коя партия обещава да ни оправи улиците у Монреал, за нея да гласувам
А деца има ли някоя дето иска да ви направи? 

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
- MrGeek
- Путлер Капут
Урокът вече е факт - за първи път от толкова години мажоритарно консервативно правителство. С тази идея за бламиране правителството на Харпър и провеждане на предсрочни избори, Майкъл Игнатиефф постигна невиждано маргинализиране на либералите до трета сила в парламента, едвам събираща тридесетина места.MrGeek написа:Мислещите с главите си избиратели трябва да дадат ясен урок на този безотговорен политически талибанизъм.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
http://enr.elections.ca/Provinces_e.aspx"MrGeek написа:Урокът вече е факт - за първи път от толкова години мажоритарно консервативно правителство. С тази идея за бламиране правителството на Харпър и провеждане на предсрочни избори, Майкъл Игнатиефф постигна невиждано маргинализиране на либералите до трета сила в парламента, едвам събираща тридесетина места.MrGeek написа:Мислещите с главите си избиратели трябва да дадат ясен урок на този безотговорен политически талибанизъм.
Става ясно колко са им набрали Онтарийци на либералите заради тъпото HST и останалите им простотии - 68% (места) за консерваторите и едва 11% за либералите. Да благодарят на DoltOn McLiar за историческото навиране на пратията им в кучи дирник

Забравих да похваля Квебек за изхвърлянето на тия смешници Блока

- MrGeek
- Путлер Капут
Абе те хубаво изхвърлиха блока ама пък прегърнаха здраво талибан Джак. Нещо яко вилнее призрака на комунизма там.miteto написа:Забравих да похваля Квебек за изхвърлянето на тия смешници Блока![]()
![]()

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Голям шамар за националсоциалистите Блок Кебекуа. Май на повечето кабекари не им се иска да се отделят от Канада. Текезесарят Жил беше в прединфаркто състояние.