За кого ще гласувате на парламентарните избори 2011-а?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.

За кандидата на коя партия ще гласувате на парламентарните избори 2011-а?

Анкетата свършва на Нед Май 01, 2011 12:32 am

Consevative Party of Canada
20
41%
Liberal Party of Canada
9
18%
NDP
0
Няма гласували
Bloc Québécois
3
6%
Green Party of Canada
1
2%
Друг
0
Няма гласували
Не желая да гласувам
4
8%
Нямам право да гласувам
12
24%

Общо гласове: 49
Аватар
Павел
.

Re: За кого ще гласувате на парламентарните избори 2011-а?

Мнение от Павел »

Викаш парите фърчат в двете посоки, само дето в едната фърчат центове, в другата газилианс.
Съгласен ли си да не си даваш двата долара за федералните, ама от утре вместо 5, да плащаш $60 на ден за детска градина, фууд нот инклудед, за медицинска застраховка 80/месец, за университети да не говорим, или за страховка на коли...или уелфер фор лайф.

Има ли нормален "федерален" да не е за отцепване?
Едно две годишно до мен вика и то било за отцепване, щото и много жал за тати, че плащал 1200/месец за нейната градина. Чувствала се гилти.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Странджата

Мнение от Странджата »

Ще гласувам за Чефо!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

petar krastev написа:Не знам Мите,пък и не искам да разбирам какво ще стане ако Кебек се отцепи.Аз ако можех да правя такива дълбоки анализи щях да пиша статии в The Ecomomist i Observer.Само давам пример,че Кебек като провинция също дава пари на федерална Канада.Парите циркулират и в двете посоки,но кой дава повече и кой получава по-малко не знам,пък и не вярвам някой от тук пишещите да знае с сигурност.
Като те гледам тебе (без да звучи като заяждане) със сигурност не знаеш. (Язък, че живееш в Кебек!)
Кебекарите са тия дето нямат интерес да се отцепят и това схващане се подкрепя от повечето жители на Кебек. Идеята за референдума и отцепването е отдавна изгубена. Де, да можеше и идеята за либерализма на местна почва да отстъпи място на по-консервативна такава.
Ама, за съжаление консерваторите са нанесли навремето доста непоправими рани, точно играейки си с национализма на кебекуата и това не се забравя лесно.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
petar krastev
Напуснал форума

Мнение от petar krastev »

Павел написа: Едно две годишно до мен вика и то било за отцепване, щото и много жал за тати, че плащал 1200/месец за нейната градина. Чувствала се гилти.
Ама аз кво съм виновен,че баща и е прос.Каква му е работата на едно 2 годишно лапе да знае колко плаща баща му за градината на месец???
Нали не си мислите тука,че сте по-умни от правителствата, че да успеете да ги надлъжете и да скатаете някой лев.Правителсвото има цяла армия от експерти,които по цял ден това мислят-как да ви вземат парите по-най безболезнен начин.Ако не са данъци,ще са застраховки,ако не цена на къщи,коли,детски градини и т.н.
За мене няма разлика дали ги давам парите от левия или десния джоб,след като все ще ги дам.Поне като ги давам да виждам за какво-Примерно-плащаш високи данъци,ама градината без пари,или там 7$ или колкото е
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Пак да попитам, има ли някой дето си въобразява, че има подбор за Канада и там не пускат куцо и кьораво?
Странджата

Мнение от Странджата »

Формален.
petar krastev
Напуснал форума

Мнение от petar krastev »

Павел написа:Пак да попитам, има ли някой дето си въобразява, че има подбор за Канада и там не пускат куцо и кьораво?
Много грубо се изразяваш против инвалидите.Кой си ти,че да определяш кой е куц и кой сакат?
Мене примерно може да ме определи що за човек съм,само този който ми подписва чека всеки четвъртък.Кво мислят останалите ми е точно през...
Имаме една колежка в работата и се движи в инвалиден стол.Фирмата купи специален бус,който всяка сутрин ходи да я взима и да я връща до тях вечер.Сложиха и асансьор в триетажната административна сграда+рампа за инвалиди+тоалетна за инвалиди.Един от дъртите колеги нещо изруптя срещу нейните привилегии и сега е вънка от фирмата.Ще води дела да го наемат наново,ама ще го вземат на 32 май.
Така че кой куц,кой сакат,ти си доста далече от това да ги решаваш тези неща.
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

Павка, след толкова много години отатък океана не си се отървал от една типично българска черта - да гледаме в канчето на другия :(
Днес за миг си помислих, че си ведър пич, ама уви :(
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

petar krastev написа:
Павел написа:Пак да попитам, има ли някой дето си въобразява, че има подбор за Канада и там не пускат куцо и кьораво?
Много грубо се изразяваш против инвалидите.Кой си ти,че да определяш кой е куц и кой сакат?
Мене примерно може да ме определи що за човек съм,само този който ми подписва чека всеки четвъртък.Кво мислят останалите ми е точно през...
Имаме една колежка в работата и се движи в инвалиден стол.Фирмата купи специален бус,който всяка сутрин ходи да я взима и да я връща до тях вечер.Сложиха и асансьор в триетажната административна сграда+рампа за инвалиди+тоалетна за инвалиди.Един от дъртите колеги нещо изруптя срещу нейните привилегии и сега е вънка от фирмата.Ще води дела да го наемат наново,ама ще го вземат на 32 май.
Така че кой куц,кой сакат,ти си доста далече от това да ги решаваш тези неща.

I rest my case.
pm.dj

Мнение от pm.dj »

Коя партия обещава да ни оправи улиците у Монреал, за нея да гласувам
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

А деца има ли някоя дето иска да ви направи? :D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

MrGeek написа:Мислещите с главите си избиратели трябва да дадат ясен урок на този безотговорен политически талибанизъм.
Урокът вече е факт - за първи път от толкова години мажоритарно консервативно правителство. С тази идея за бламиране правителството на Харпър и провеждане на предсрочни избори, Майкъл Игнатиефф постигна невиждано маргинализиране на либералите до трета сила в парламента, едвам събираща тридесетина места. :!:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

MrGeek написа:
MrGeek написа:Мислещите с главите си избиратели трябва да дадат ясен урок на този безотговорен политически талибанизъм.
Урокът вече е факт - за първи път от толкова години мажоритарно консервативно правителство. С тази идея за бламиране правителството на Харпър и провеждане на предсрочни избори, Майкъл Игнатиефф постигна невиждано маргинализиране на либералите до трета сила в парламента, едвам събираща тридесетина места. :!:
http://enr.elections.ca/Provinces_e.aspx"
Става ясно колко са им набрали Онтарийци на либералите заради тъпото HST и останалите им простотии - 68% (места) за консерваторите и едва 11% за либералите. Да благодарят на DoltOn McLiar за историческото навиране на пратията им в кучи дирник :D Албърта пък хипер-брутални - 96% за консерваторите :rock:
Забравих да похваля Квебек за изхвърлянето на тия смешници Блока :clap: :clap: :clap:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

miteto написа:Забравих да похваля Квебек за изхвърлянето на тия смешници Блока :clap: :clap: :clap:
Абе те хубаво изхвърлиха блока ама пък прегърнаха здраво талибан Джак. Нещо яко вилнее призрака на комунизма там. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
crusader

Мнение от crusader »

Голям шамар за националсоциалистите Блок Кебекуа. Май на повечето кабекари не им се иска да се отделят от Канада. Текезесарят Жил беше в прединфаркто състояние.
Публикувай отговор