Синът вече отнесе караницата и се закани,че повече няма да ми помага за нищо

Моля ви дайте ми някакъв съвет или поне телефон на някой специалист.....мерси предварително!

Ctr-alt-del преди да се логнеш ли го направи ? Ако не си, опитай пак.Tanita написа:Опитах с ctr-alt-del,но не ставаДава ми,че има само 1 администратор и никакъв друг потрбител. Между другото успях да влезна в :C и намерих всички мои файлове,само незнам как да си върна нещата върху Desktop,без да го правя едно по едно?! Чувствам се като новодомец в нова къща, която рови по кашони за да си намери нещата
![]()
Ще опитам и опцията с System Restore,но какъвто съм карък,най-вероятно да върна системата във времето,когато компютъра не беше мой![]()
Благодаря на всички отзовали се на помощ!
Акаунта не се губи току така.Tanita написа:Опитах с ctr-alt-del,но не ставаДава ми,че има само 1 администратор и никакъв друг потрбител. Между другото успях да влезна в :C и намерих всички мои файлове,само незнам как да си върна нещата върху Desktop,без да го правя едно по едно?! Чувствам се като новодомец в нова къща, която рови по кашони за да си намери нещата
![]()
Ще опитам и опцията с System Restore,но какъвто съм карък,най-вероятно да върна системата във времето,когато компютъра не беше мой![]()
Благодаря на всички отзовали се на помощ!